Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPhone 7 - Το “απλό” μοντέλο των 4,7 ιντσών θα έχει Οπτικό Σταθεροποιητή Εικόνας (OIS)

iPhone 7 -  Το “απλό” μοντέλο των 4,7 ιντσών θα έχει Οπτικό Σταθεροποιητή Εικόνας (OIS)
ired.gr

Μήπως τελικά το iPhone 7 αποδειχθεί η μεγάλη “έκπληξη” της σεζόν;

Πλέον μας χωρίζει λιγότερο από ένας μήνας από την επίσημη παρουσίαση των επερχόμενων iPhones. Αυτή την εβδομάδα “μάθαμε” και για την ονοματοδοσία των συσκευών, καθώς οι φήμες για συσκευή “Pro” είχαν πάρει διαστάσεις και μια διαρροή έπρεπε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Διαβάστε επίσης: iPhone 7 - Η Apple θα ακολουθήσει την ίδια ονοματοδοσία για τις συσκευές της 

Η ιστοσελίδα nowhereelse.fr δημοσίευσε φωτογραφίες του εξαρτήματος (module) κάμερας του iPhone 7, του “απλού” μοντέλου, των 4,7 ιντσών. Αν η ίδια διαρροή είχε γίνει ένα - δύο μήνες πριν θα είχα αρκετές επιφυλάξεις για την αυθεντικότητά της. Πλέον όμως, η στιγμή είναι “ώριμη” αρκετά για τις τελευταίες αυθεντικές, αλλά και ουσιαστικές διαρροές.

iphone7 camera

Το εξάρτημα κάμερας του iPhone 7 (μοντέλο 4,7 ιντσών)

Όπως μπορείτε να δείτε, το εξάρτημα κάμερας του iPhone 7 διαφέρει αισθητά από αυτό του προκατόχου του. Βάζοντας στο “κάδρο” και το εξάρτημα των συσκευών “Plus”, βλέπουμε πως η διαφορά είναι κυρίως η προσθήκη τεσσάρων οπών, στις πλευρές του εξαρτήματος, οπές, οι οποίες υπάρχουν στο αντίστοιχο εξάρτημα του iPhone 6s Plus (αλλά και του iPhone 6 Plus). Ποιες ήταν οι διαφορές στις κάμερες των περσινών μοντέλων; Οι συσκευές των 5,5 ιντσών διέθεταν OIS, Οπτικό Σταθεροποιητή Εικόνας, κάτι που “βοηθούσε” το phablet της Apple στο να επιτυγχάνει καλύτερες λήψεις υπό χαμηλό φωτισμό, καθώς και, κυρίως, πιο σταθερές λήψεις από το iPhone των 4,7 ιντσών.

iphone7 camera 01

Ενώ πέρυσι η διαφοροποίηση των δύο συσκευών ως προς τις κάμερές τους ήταν η ύπαρξη του οπτικού σταθεροποιητή εικόνας μόνο στο μεγάλο iPhone, φέτος αυτή η διαφοροποίηση θα είναι πάλι μία, αλλά θα είναι η ύπαρξη της διπλής κάμερας, πάλι στο “μεγάλο iPhone”.

Μήπως τελικά το iPhone αποδειχθεί ως η μεγάλη “έκπληξη” της σεζόν;

Ok, δεν θα υπάρξει αλλαγή ως προς την εμφάνιση της συσκευής, εκτός της “απομάκρυνσης” των γραμμών της κεραίας προς τα πλάγια του σασί των συσκευών. Επίσης, δεν πάμε για AMOLED οθόνη φέτος. Μεγάλη μερίδα του κοινού της Apple δεν βλέπει με καλό μάτι τις “μη αλλαγές” και κάποιοι ήδη “στραβοκοιτάζουν” τις ναυαρχίδες της Samsung. Θα τους συνιστούσα να μην τις κοιτάξουν και πολύ. Ακόμα και με το ίδιο σχέδιο, το iPhone εξακολουθεί να είναι κατά πολύ ομορφότερο και όπως όλα δείχνουν (τώρα που μπορούμε να βάλουμε τα “σημάδια” το ένα δίπλα στο άλλο) και ένα πολύ δυνατό (και πάλι) smartphone.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο επεξεργαστής Α10 αναμένεται να είναι ο πιο γρήγορος της “πιάτσας”, οι κάμερες των συσκευών όπως όλα δείχνουν αναβαθμίζονται, είναι πιθανή η αύξηση της RAM (κυρίως στο Plus) και μέσω του διπλασιασμού των διαθέσιμων αποθηκευτικών χώρων των συσκευών, κάποιοι θα επιτύχουν 100€ οικονομία ως προς την περσινή αντίστοιχη αγορά τους, ενώ κάποιοι άλλοι, με τα ίδια χρήματα θα αποκτήσουν συσκευή με διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο.

Προσθέστε στην εξίσωση το εξαιρετικό iOS 10, μία (πιθανή) έκπληξη της τελευταίας στιγμής σε επίπεδο hardware και ετοιμαστείτε να υποδεχθούμε - για πρώτη φορά - το νέο iPhone ως την έκπληξη της σεζόν.

από Kostthem

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status