iPhone 7 - Εκδόσεις αποθηκευτικού χώρου διπλάσιες των τωρινών συσκευών

iPhone 7 - Εκδόσεις αποθηκευτικού χώρου διπλάσιες των τωρινών συσκευών
ired.gr

Εάν οι τωρινές εκδόσεις αποθηκευτικού χώρου δεν είναι αρκετές, οι νέες εκδόσεις έρχονται με αποθηκευτικό χώρο πολύ μεγαλύτερο.

Όπως ήταν αναμενόμενο η εταιρεία TSMC έχει εξασφαλίσει παραγγελίες για την παραγωγή των επεξεργαστών αρχιτεκτονικής 10 nm “Α11”, για τις εκδόσεις iPhone του επόμενου έτους. Ξεχωριστές πηγές κάνουν λόγο πως οι φετινές συσκευές iPhone θα κυκλοφορήσουν σε εκδόσεις αποθηκευτικών χώρων ως 256 GB.

Η TSMC θα κατασκευάσει το σχεδιασμένο από την Apple κύκλωμα OLED driver για τις συσκευές iPhone του 2017, σύμφωνα με επαφές της τεχνολογικής ιστοσελίδας DigiTimes. Τα πάνελ των οθονών αναμένεται να προέλθουν από κορεάτικες εταιρείες, φωτογραφίζοντας τη Samsung και την LG Display. Διαφορετικές πηγές αναφέρουν πως η Apple αναμένεται να χρησιμοποιήσει edge to edge οθόνες τεχνολογίας OLED με πιθανή την ενσωμάτωση Touch ID και κάμερας εντός της οθόνης.

Διαβάστε επίσης: iPhone 7 - Η Apple θα ακολουθήσει την ίδια ονοματοδοσία για τις συσκευές της 

H Apple, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, πιστεύεται πως εργάζεται σε τεχνολογία single-chip αφής και οθόνης, για το σκοπό αυτό. Μέχρι σήμερα εταιρείες όπως η Synaptics (πρώην Renesas SP Drivers) έδιναν έτοιμο το κύκλωμα αφής.

Τώρα σε διαφορετικό δημοσίευμα (κι αυτό είναι που μας αφορά άμεσα) η ιστοσελίδα DigiTimes αναφέρει την έλευση της έκδοσης των 256 GB αποθηκευτικού χώρου, για τις επερχόμενες συσκευές iPhone 7, καθώς πηγές της βιομηχανίας NAND flash κάνουν λόγο για ξαφνική άνοδο των τιμών, λόγω αύξησης ζήτησης για την κατασκευή smartphone, κατά το τρίτο τρίμηνο του έτους, κυρίως από την εταιρεία Apple. Πιστεύεται από κορυφαίες εταιρείες όπως η Samsung και η SK Hynix, πως η ζήτηση ξεπερνά την προσφερόμενη ποσότητα.

Οι νέες αναφορές έρχονται να επιβεβαιώσουν παλαιότερες, οι οποίες επισήμαιναν πως οι μεγαλύτερες εκδόσεις iPhone 7 θα διαθέτουν εκδόσεις αποθηκευτικού χώρου έως και 256 GB, διπλάσια του ανώτατου ορίου των τωρινών iPhone 6s. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως όλα τα παραπάνω δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την εταιρεία, αν και είναι επιτακτική ανάγκη πλέον να καταργηθεί η έκδοση των 16 GB. Με τον τρόπο αυτό θα αντιμετωπίσει μακροχρόνια παράπονα χρηστών για τα αυξημένα δεδομένα των σύγχρονων εφαρμογών, των φωτογραφιών και της μουσικής.

από DINFUN