Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPhone 7 - Η Apple θα ακολουθήσει την ίδια ονοματοδοσία για τις συσκευές της

iPhone 7 - Η Apple θα ακολουθήσει την ίδια ονοματοδοσία για τις συσκευές της
ired.gr

Μπορείτε να ξεχάσετε την έκδοση “iPhone 7 Pro” ή οποιονδήποτε άλλον τίτλο για το επερχόμενο iPhone.

Στις επερχόμενες εκδόσεις iPhone αυτόν τον Σεπτέμβριο, δεν αναμένονται τελικά αλλαγές στην υπάρχουσα ονοματοδοσία, με μία πρόσφατη αναφορά να μην “αποδέχεται” τον όρο και την ύπαρξη μίας επιπλέον έκδοσης “iPhone Pro”. Η ίδια πηγή αναφέρει με σαφήνεια πως τα νέα iPhone θα συνεχίσουν να φέρουν τους τίτλους “iPhone 7” και “iPhone 7 Plus”.

H αναφορά προέρχεται από την τεχνολογική ιστοσελίδα Macotacara η οποία επικαλείται αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης που έχει χρησιμοποιήσει ξανά στον παρελθόν. Η συγκεκριμένη πηγή είχε χρησιμοποιηθεί για να προσδιοριστεί το iPhone 5c, ως “διάδοχος”, όπως επίσης και το ότι η συσκευή iPhone SE που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο, θα ήταν παρόμοια με το iPhone 5s.

Διαβάστε επίσης: iPhone 7: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Σε συζήτηση που έγινε χθες Τετάρτη σχετικά με την ονοματοδοσία των νέων εκδόσεων iPhone δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και για ένα πλήκτρο αφετηρίας με λειτουργία 3D Touch, αν και δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για νέα πληροφορία ή επανάληψη προηγούμενης αναφοράς.

Όπως και αν ονομαστούν οι επερχόμενες εκδόσεις iPhone, αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα σε λιγότερο από ένα μήνα. Το μέγεθος δεν πρόκειται να αλλάξει και θα παραμείνει στις 4,7 και 5,5 ίντσες, όμοια με τις τωρινές συσκευές iPhone 6 / 6s.

Kαι οι δύο εκδόσεις φαίνεται πως θα έχουν αρχική έκδοση αποθηκευτικού χώρου στα 32 GB. Επιπλέον η μεγαλύτερη εκ των δύο έκδοση, εικάζεται πως θα φιλοξενεί φωτογραφική μηχανή με διπλούς φακούς και 3 GB ποσότητα μνήμης RAM για να την υποστηρίζει.

Επανειλημμένες αναφορές κάνουν λόγο για την απουσία της υποδοχής ακουστικών, είσοδος την οποία η Apple υποστηρίζει για δεκαετίες.

από DINFUN

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status