Εκτύπωση αυτής της σελίδας

13 / 8 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

13 / 8 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr
Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

 

War of Eclipse

War of Eclipse

από $0,99 > Δωρεάν

ΚΥΒΕΡΝΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ROLE-PLAYING ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Το παιχνίδι War of Eclipse είναι ιδανικό για τους λάτρεις ρετρό γραφικών και πλοκής.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το παιχνίδι War of Eclipse είναι πραγματικά προκλητικά ρετρό. Τα έντονα γραφικά pixel κυριαρχούν σε όλη την οθόνη και ο χειρισμός του είναι αρκετά δύσκολος. Είστε σε θέση να επιλέξετε μεταξύ 7 ισχυρών θωρηκτών το καθένα από τα οποία μπορεί να προσαρμοστεί ποικιλοτρόπως. Απομακρύνετε όλους τους ξένους εισβολείς για να επιτύχετε το σκοπό σας. Το παιχνίδι συμπεριλαμβάνει 35 τύπους εχθρού για να αντισταθείτε, εξοπλισμό και 7 διαφορετικές καταλήξεις για να ανακαλύψετε.

Game Link
PrintCentral Pro

PrintCentral Pro

Από $4,99 > Δωρεάν

ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Ή ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Είναι ιδανικό για φοιτητές, καθηγητές και επαγγελματίες.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Εάν διαθέτετε ασύρματο εκτυπωτή δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε κανένα πρόσθετο λογισμικό. Συνδέστε τον υπολογιστή στον υπολογιστή σας κι εγκαταστήστε το δωρεάν λογισμικό που προσφέρεται. Μετά την εγκατάσταση είστε σε θέση να δείτε τα αποθηκευμένα έγγραφα και να εκτυπώσετε, mail, έγγραφα, φωτογραφίες, πληροφορίες από τις επαφές σας, τις σημειώσεις σας ακόμη και ολόκληρες ιστοσελίδες από οποιαδήποτε Apple συσκευή ή το Apple Watch. Η εφαρμογή Print Central υποστηρίζει επίσης όλες τις αγαπημένες σας cloud υπηρεσίες και τις διπλασιάζει ως file manager.

App Link
Animal Pre-K Math

Animal Pre-K Math

Ap;o $3,99 > Δωρεάν ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ 100 ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ Είναι ιδανικό για γονείς και παιδιά ηλικίας 3 έως 6. Γιατί σας την προτείνουμε; Τα μικρά παιδιά μπορούν να εξερευνήσουν τη φάρμα με τη Lily και τα χαριτωμένα ζώα. Σε καθεμία από τις 8 ενότητες πρωταγωνιστεί κι ένα χαριτωμένο αγρόκτημα ζώων και το παιδί σας θα πρέπει να τα βοηθήσει να ολοκληρώσουν το έργο τους. Σκοπός των των παιχνιδιών είναι η ταξινόμηση αντικειμένων ανά σχήμα και χρώμα. Ένας επαγγελματίας αφηγητής θα καθοδηγήσει το παιδί σας ενισχύοντας θετικά την αυτοπεποίθηση του.

Game Link
Magnifier Flash

Magnifier Flash

Από $0,99 > Δωρεάν

ΜΕΓΕΘΥΝΕΤΕ ΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Εξαιρετική εφαρμογή για εκείνες τις στιγμές που το κείμενο είναι πολύ μικρό για να το διαβάσετε.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Mερικές φορές οι απλές εφαρμογές είναι και οι πιο ωφέλημες. Η εφαρμογή Magnifier Flash είναι η απόδειξη. Σας επιτρέπει να μεγεθύνετε το θέμα σας έως και 6 φορές κι επιπλέον να ανάψετε το LED φλας Μπορείτε να κάνετε λήψη φωτογραφίας το κείμενο που επιθυμείτε και να το αποθκεύσετε για να το μεγεθύνετε, αργότερα.

App Link
DayCost Pro

DayCost Pro

Από $2,99 > Δωρεάν

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΕΥΧΡΗΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΑΝ ΤΗΝ FINANCE ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Είναι ιδανική για όσους θέλουν ένα απλό και κομψό τρόπο για να διατηρούν καρτέλες με τα έξοδά τους.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Χρειάζονται μόνο μερικά δευτερόλεπτα για να καταγράψετε μια συναλλαγή στην εφαρμογή DayCost. Απλώς σύρετε προς τα κάτω την οθόνη, επιλέξτε μία κατηγορία, εισάγετε το ποσό και σύρετε προς τα επάνω για να κατοχυρωθεί. Μπορείτε επίσης να επισυνάψετε την απόδειξη πληρωμής με μία φωτογραφία ή ένα σημειώμα σε κάθε συναλλαγή σας. Η εφαμρογή DayCost σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν προϋπολογισμό ώστε μέσω γραφημάτων να ελέγχετε την πρόοδο των εξόδων σας. Συμπεριλαμβάνει επίσης προστασία κωδικού πρόσβασης, υποστήριξη iCloud και δυνατότητα δημιουργίας προσαρμοσμένων κατηγοριών.

App Link

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status