Pokemon Go! - Πώς μπορείτε να αλλάξετε το nickname σας στο παιχνίδι

Pokemon Go! - Πώς μπορείτε να αλλάξετε το nickname σας στο παιχνίδι
ired.gr

Είστε εγκλωβισμένοι; Δείτε πως μπορείτε να απαλλαχτείτε και να εισάγετε το όνομα που πάντα θέλατε να φαίνεται στο παιχνίδι!

Μια από τις νέες δυνατότητες η οποία προστέθηκε με την τελευταία μεγάλη αναβάθμιση της εφαρμογής - παιχνίδι Pokemon Go 1.3.0, η οποία κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα, είναι η αλλαγή του ονόματος (Nickname) του χαρακτήρα σας. Πρόκειται για το όνομα το οποίο εμφανίζεται σε Γυμναστήρια, γι’ αυτό εάν εξ αρχής δηλώσατε ένα τυχαίο όνομα, τώρα είναι η ευκαιρία να το αλλάξετε.

Παρακάτω θα σας δείξουμε αναλυτικά τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσετε, προκειμένου να κάνετε την αλλαγή του ονόματος, στο δημοφιλές παιχνίδι της Niantic. Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως τη δυνατότητα αλλαγής ονόματος στο παιχνίδι την έχετε μόνο για μία φορά. Ο λόγος είναι πως η εταιρεία θέλει να βεβαιωθεί πως δεν πρόκειται να εκμεταλλευτείτε την αλλαγή κάνοντάς τη συστηματικά.

Διαβάστε επίσης: Pokemon Go - Ο απόλυτος οδηγός για να ξεκινήσετε το παιχνίδι 

Εάν όντως έχετε αποφασίσει την αντικατάσταση του ονόματός σας στο παιχνίδι, και γνωρίζετε το νέο όνομα που θα ορίσετε, μπορείτε να συνεχίσετε την ανάγνωση.

Pokemon Go! - Αλλαγή του ονόματος (Nickname)

Η αλλαγή του ονόματος στο δημοφιλές παιχνίδι Pokemon Go, είναι πολύ απλή. Δεν έχετε παρά να κάνετε τα εξής βήματα:

  • Ξεκινήστε το παιχνίδι από την αρχική οθόνη και αγγίξτε την Pokeball στο κάτω μέρος της οθόνης (κέντρο).
  • Πάνω δεξιά θα συναντήσετε το εικονίδιο “Ρυθμίσεις”.
  • Από τη λίστα ρυθμίσεων αγγίξτε “Change Nickname”
  • Μόλις εμφανιστεί το προειδοποιητικό μήνυμα που σας γνωστοποιεί πως μπορείτε να αλλάξετε το όνομα μόνο μία φορά, επιβεβαιώστε την ενέργειά σας πατώντας “Yes”.
  • Θα σας ζητηθεί να εισάγετε το νέο σας Nickname (Πληκτρολογήστε το όνομα που επιθυμείτε) και πατήστε “Yes”.
  • Πατήστε ΟΚ όταν έχετε πληκτρολογήσει το νέο όνομα.

Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία το νέο όνομα δεν θα φαίνεται μόνο στο χαρακτήρα σας μέσα στην εφαρμογή, αλλά θα είναι ορατό σε όλους όταν μάχεστε στα γυμναστήρια.

pokemon change 01

Κλείνοντας

Παρά το γεγονός πως η Niantic θα σας επιτρέψει μόνο μια φορά να αλλάξετε το Nickname σας, είναι και αυτό “κάτι καλύτερο” από το τίποτα. Πριν την τελευταία αναβάθμιση θα έπρεπε να το είχατε πάρετε απόφαση πως το όνομα που πρωτο-επιλέξατε θα σας συνόδευε μια “ζωή”. Εάν έχετε απορίες επί της διαδικασίας, παρακαλούμε ενημερώστε μας στα σχόλια.

από DINFUN