Εκτύπωση αυτής της σελίδας

12 / 8 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

12 / 8 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

 

Intro to Letters

Intro to Letters

Από $4,99 > Δωρεάν

ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΕΤΕ ΤΑ ΓΡΆΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ INTRO TO LETTERS

Είναι για παιδιά έως 5 ετών.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Intro to Letters συμπεριλαμβάνει 5 εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Letter Sounds, Phonograms, Flashcards, Letter Names, και Sound Cards. Οι δραστηριότητες όχι μόνο θα βοηθήσει το παιδί σας να αρχίσει το διάβασμα, τη γραφή και να προφέρει τα γράμματα της αλφαβήτου, αλλά θα βελτιώσει τις λεπτές κινητικές ικανότητές του.

Game Link
Flick Champions Summer Sports

Flick Champions Summer Sports

Από $0,99 > Δωρεάν ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΣΕ ΕΝΝΕΑ ΘΕΡΙΝΑ ΣΠΟΡ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ARCADE ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ CHILLINGO. Είναι για παίκτες οι οποίοι απολαμβάνουν τα παιχνίδια τύπου flick-based. Γιατί σας το προτείνουμε; Υπάρχει ένα καλοκαιρινό άθλημα για όλους στο Flick Champions Summer Sports. Είστε σε θέση να συμμετέχετε σε αγώνες πυγμαχίας, τρέξιμο, βόλεΐ χάντμπολ, καγιάκ, σφυροβολία, ακόντιο κολύμπι και συγχρονισμένη κολύμβηση. Κάθε άθλημα διαθέτει ένα χειριστήριο εέγχου του παιχνιδιού για να κινείτε τον χαρακτήρα σας και άλλα στοιχεία. Για κάθε νίκη σας θα κερδίζετε πόντους οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να ξεκλειδώσετε 40 διαφορετικά power-ups.

Game Link
RecipeReadr

RecipeReadr

Από $0,99 > Δωρεάν

ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΉ RECIPEREADR

Ιδανικά για οικιακό μαγείρεμα.

Γιατί σας την προτείνουμε;

RecipeReadr σας επιτρέπει να εισάγετε συνταγές από το διαδίκτυο ή με τη χρήση κάμερας της συσκευής. Στη συνέχεια το κείμενο αναγνωρίζεται και η εφαρμογή είναι σε θέση να υπαγορεύει βήμα βήμα με ένα άγγιγμα τις συνταγές και να τις συγχρονίζει σε όλες τις συσκευές σας μέσω της υπηρεσίας iCloud.

App Link
Dr. Panda's Ice Cream Truck

Dr. Panda's Ice Cream Truck

Από $1,99 > Δωρεάν

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟ DR. PANDA'S ICE CREAM TRUCK

Είναι για τα παιδιά που απολαμβάνουν να δημιουργούν.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Το παιχνίδι Dr. Panda's Ice Cream Truck δίνει στο παιδί σας την ελευθερία να δημιουργήσει το τέλειο παγωτό χωνάκι. θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε μπάλες μεγάλες και μικρές και να τις συσσωρεύσετε τη μία πάνω στην άλλη, όσο πιο ψηλά μπορείτε. Επάνω στο παγωτό μπορείτε να προσθέσετε σιρόπι σοκολάτας, μπισκότα, καραμελάκια και άλλα διακοσμητικά. Μόλις τελειώσετε το δημιούργημά σας μπορείτε να το φάτε κομμάτι κομμάτι.

Game Link
Learn Spanish for Kids

Learn Spanish for Kids

Από $5,99 > Δωρεάν

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ BIINGUAL CHILD

Είναι η τέλεια εφαρμογή για κάθε γονιό ή δάσκαλο που θέλει να διδάξει στο παιδί του ισπανικά.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Μόνο για σήμερα: Πάρτε τα βιβλία αριθμοί με τη Lucy και τον Carlos. χρώματα με τη Lucy και τον Carlos και βιβλία, δωρεάν. Πατήστε στο κάθε ένα στην κύρια οθόνη της εφαρμογής πληκτρολογήστε τον κωδικό που παρέχεται κι επιβεβαιώστε την ενέργειά σας. Η εφαρμογή Bilingual Child είναι μια συλλογή από εκπαιδευτικά βιβλία. Κάθε βιβλίο περιέχει υπέροχα γραφικά, διαδραστικά κινούμενα σχέδια, τα οποία θα διασκεδάσουν αλλά και θα εκπαιδεύσουν το παιδί σας. Τα μαθήματα με τη Lucy και τον Carlos ξεκινούν με ένα ένα αγγλόφωνο κορίτσι που μιλά αγγλικά κι ένα αγόρι που μιλά ισπανικά. Θα διδάξουν στο παιδί σας ισπανικά μέσω ήχου και οπτικών ενδείξεων. Η όλη εμπειρία είναι φιλική και διασκεδαστική.

Game Link
Gunpowder

Gunpowder

Από $3,99 > Δωρεάν

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΠΛΗΣΤΟ GRIMSHAW ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ GRINPOWNDER

Είναι για οπαδούς puzzle παιχνιδιών.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το μεγάλο αφεντικό Grimshaw έχει κλέψει όλο το χρυσό της πόλης και το έχει κλειδώσει κουμπαράδες και χρηματοκιβώτια. Είναι στο χέρι σας να σώσετε την πόλη μέσα από μονοπάτια και εκρηκτικές ύλες. Έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τα πάντα όπως φλεγόμενα οχήματα με κανόνια αλλά θα πρέπει να είστε και προετοιμασμένοι για οτιδήποτε καθώς ο Grimshaw είναι σκληρός ληστής. Το παιχνίδι συμπεριλαμβάνει 150 επίπεδα για να παίξετε.

Game Link

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status