Apple - Καμία ανησυχία παρά τα εξαιρετικά φετινά Android smartphones

Apple - Καμία ανησυχία παρά τα εξαιρετικά φετινά Android smartphones
ired.gr

 Υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος που η Apple δεν ενδιαφέρεται για τον ανταγωνισμό.

Όπως συμβαίνει, εδώ και αρκετά χρόνια, αρκετό καιρό πριν την επίσημη κυκλοφορία του νέου iPhone, έχουμε μια πολύ καλή ιδέα για το τι έρχεται, χάρη σε όλες τις φωτογραφίες που διέρρευσαν, αναφορές από «ανθρώπους που γνωρίζουν» και μικρές ειδήσεις από την εφοδιαστική αλυσίδα. Συνοπτικά λοιπόν, για το iPhone 7 ξέρουμε τα εξής:

  • Εμφανισιακά, θα είναι πανομοιότυπο με τα iPhone 6s/6s Plus
  • Δεν θα έχει υποδοχή ακουστικών
  • Οι γραμμές της κεραίας στο πίσω μέρος θα έχουν επανασχεδιαστεί
  • Θα υπάρχει διπλή φωτογραφική μηχανή για το Plus μοντέλο
  • Θα υπάρχει ταχύτερος επεξεργαστής
  • Μερικές εκθέσεις δείχνουν αυξημένη αντοχή στο νερό

Υπάρχουν κι άλλες φήμες αλλά οι παραπάνω φαίνεται να είναι οι πιο σίγουρες. Το συμπέρασμα; Τίποτα το εντυπωσιακό για όσους έχουν αναβαθμίσει τη συσκευή τους πέρυσι ή πρόπερσι, αλλά ένα μικρό όφελος από τις βελτιώσεις σε όσους έχουν iPhone τριών ετών.

Οι φήμες λένε ότι τα καινούρια και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, η Apple τα κρατάει για το iPhone 8. Και καλά θα κάνει. Όμως, αν θέλουμε να μιλήσουμε αντικειμενικά, οι ναυαρχίδες των Android, όπως το Samsung Galaxy S7 ή το Note 7 υπερτερούν σε χαρακτηριστικά. Έχουν αντοχή IP68 στο νερό, θωράκιση στη σκόνη, καμπυλωτές οθόνες, ακόμη και σαρωτή της ίριδας του ματιού, αλά James Bond.

ΕΙΚΟΝΑ 1

Οπότε τι συμβαίνει; Γιατί οι χρήστες Android να έχουν πρώτοι πρόσβαση στις νέες τεχνολογίες και οι χρήστες iOS να πάρουν ένα iPhone λίγο λεπτότερο και ελαφρύτερο από το προηγούμενο; Το χάσμα, ομολογουμένως, είναι μεγάλο!

Η απάντηση είναι τόσο απλή και όλοι οι iPhone users, ενδόμυχα, την γνωρίζουν.

Η Apple πουλάει δεκάδες εκατομμύρια iPhone το τετράμηνο, περίπου πέντε κάθε δευτερόλεπτο και 300 κάθε λεπτό. Δεν αισθάνεται την τεράστια πίεση που νιώθουν οι ανταγωνιστές της και δεν χρειάζεται να κάνει περισσότερα από όσα ήδη κάνει. Η Apple, στην ουσία, βρίσκεται εκτός ανταγωνισμού. Τα iPhones της τα αγοράζουν άνθρωποι που δεν διστάζουν να ποδοπατηθούν για να τα αποκτήσουν. Σίγουρα υπάρχει μια μικρή μείωση στις πωλήσεις, αλλά η Apple εξακολουθεί να απολαμβάνει το 80% των εσόδων στην αγορά των smartphones.

Διαβάστε επίσης: Pokémon Go - Η μεγαλύτερη ενημέρωση, έμελλε να γίνει η μεγαλύτερη απογοήτευση!

Η Samsung, από την άλλη πλευρά, δεν ανταγωνίζεται μόνο την Apple αλλά και άλλους κατασκευαστές, όπως τη Huawei, την LG, την Xiamoi, τη Lenovo και αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες Android που θέλουν να αγοράσουν ένα νέο smartphone, θα αποκτήσουν μια καταπληκτική συσκευή τελευταίας τεχνολογίας.

Από mirelen