Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι καλύτερες iPhone εφαρμογές για επεξεργασία των καλοκαιρινών φωτογραφιών σας

Οι καλύτερες iPhone εφαρμογές για επεξεργασία των καλοκαιρινών φωτογραφιών σας
ired.gr

Μην συμβιβάζεστε με την αρχική λήψη αφού μπορείτε να κάνετε τις φωτογραφίες σας να ξεχωρίζουν με αυτά τα apps για επεξεργασία εικόνας.

Μπορεί η τάση #nofilter να είναι ενδιαφέρουσα αλλά μερικές φορές θέλετε να αλλάξετε τις φωτογραφίες σας ή να τις προσαρμόσετε σε αυτό που είχατε στο μυαλό σας εξ αρχής. Οι εφαρμογές επεξεργασίας εικόνας μπορούν να προσθέσουν ζωή σε μια επίπεδη εικόνα ή να μετατρέψουν μια αδιάφορη λήψη σε αφηρημένη τέχνη. Θα πρέπει να έχετε μερικές εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών στη συσκευή σας ώστε να εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς. Η λίστα που ακολουθεί θα σας δώσει μερικές ιδέες. Πρόκειται για μερικές από τις κορυφαίες εφαρμογές για επεξεργασία εικόνας στο iPhone.

VSCO

VSCO

Το VSCO είναι μια κλασική εφαρμογή που γνωρίζουν καλά όσοι χρησιμοποιούν το Instagram και τα social media. Μέσα από μικροαλλαγές (κορεσμός, αντίθεση, φωτεινότητα) και προσθήκη φίλτρων του, οι φωτογραφίες έχουν καταπληκτική εμφάνιση. Ένα άλλο θετικό του VSCO είναι ότι είναι μια κοινωνική πλατφόρμα από μόνη της. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό, μέσω του οποίου μπορείτε να δημοσιεύετε επεξεργασμένες φωτογραφίες και να τις μοιράζεστε με άλλους που χρησιμοποιούν την εφαρμογή. Μπορείτε φυσικά να αποθηκεύετε τα αριστουργήματά σας στη συσκευή και να τα ανεβάζετε στο Instagram ή στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης της επιλογής σας.

App Link
Afterlight

Afterlight

Το Afterlight είναι άλλο ένα δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφίας που είναι εύκολο στη χρήση και με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε εξαιρετικά στιγμιότυπα για το Instagram. Είναι ιδανικό για να προσθέτετε πλαίσια στην φωτογραφία, ώστε να φαίνεται σαν να γυρίζετε πλάνο ταινίας ή για να χρησιμοποιείτε ένα συγκεκριμένο τύπο κάμερας. Μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον πακέτα φίλτρων αλλά και τα ήδη υπάρχοντα μπορούν να δώσουν ένα φωτεινό και ζωηρό τόνο στις εικόνες σας.

App Link
Priime

Priime

Το Priime δεν είναι μόνο μια καλή εφαρμογή για την επεξεργασία των φωτογραφιών σας αλλά και ένας καλός οδηγός για όσους δημιουργούν περιεχόμενο για πρώτη φορά στα social media. Όπως και σε άλλες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών, έχετε πρόσβαση σε φίλτρα, σκιές, αλλαγή της δομής, ξεθωριάσματα και την ικανότητα να περικόψετε και να ισιώσετε τις λήψεις. Μπορείτε να πάρετε πληροφορίες για το κάθε φίλτρο ξεχωριστά: για το πρόσωπο που το σχεδίασε, σε τι είδους φωτογραφίες θα ταίριαζε και μια σειρά από όμορφα παραδείγματα άλλων εικόνων που έχουν τροποποιηθεί με το συγκεκριμένο φίλτρο.

App Link
A color story

A color story

Η εφαρμογή αυτή προσδίδει ζωντανά, φωτεινά και pop χρώματα στις φωτογραφίες σας. Με επιλογές επεξεργασίας άνω των 20 φωτογραφιών και πολλά δωρεάν διαθέσιμα φίλτρα, θα το αγαπήσετε αμέσως. Εκτός από πακέτα προς αγορά, μπορείτε να ξεκλειδώσετε νέα φίλτρα απλώς δίνοντας το email σας. Από τα ήδη διαθέσιμα, μπορείτε να προσθέσετε μικρές λεπτομέρειες, χρωματιστές ομίχλες, εφέ φωτισμού, αστραφτερό background και αστέρια.

App Link
Prisma

Prisma

Έχει κλέψει την καρδιά μας αφού μετατρέπει τις φωτογραφίες σε έργα τέχνης. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση, παρόλο που το τελικό αποτέλεσμα μοιάζει σαν να έχει υποστεί επεξεργασία με το Photoshop. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τη φωτογραφία σας, το αγαπημένο σας στιλ –σκίτσο, anime, γοτθικό - και να ρυθμίσετε τη “δύναμη” του αποτελέσματος. Στη συνέχεια, έτσι απλά, χωρίς να χρειαστείτε αληθινό πινέλο, θα έχετε δημιουργήσει ένα έργο τέχνης στα social media.

App Link

Διαβάστε επίσης: «Τα καλύτερα email apps για iPhone»

Από mirelen

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status