Εκτύπωση αυτής της σελίδας

8 / 8 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

8 / 8 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

 

Socioball

Socioball

Από $2,99 > Δωρεάν

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ SOCIOBALL

Πρόκειται για ένα social -logic-based puzzle παιχνίδι.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Κάθε puzzle προσφέρει ένα περιορισμένο σύνολο πλακιδίων τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στα κενά στο πλέγμα. Τα πλακίδια είναι σε θέση να ανακατευθύνουν τη μπάλα μόλις ξεκινήσει η κύλιση οπότε καλό είναι να τα τοποθετήσετε από την αρχή. Το παιχνίδι διαθέτει περισσότερα από 60 puzzles για να ολοκληρωθεί. Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας και να το μοιραστείτε με τον υπόλοιπο κόσμο.

Game Link
Videomator

Videomator

Από $1,99 > Δωρεάν

ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ VIDEO ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΦΙΛΤΡΩΝ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ VIDEOMATOR.

Είναι για όσους έχουν κουραστεί να βλέπουν κανονικά video.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Videomator δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη στη χρήση. Όλα τα φίλτρα και οι χρωματικές αποχρώσεις βρίσκονται κατά μήκος στο κάτω μέρος της οθόνης. Αγγίξτε σε μία κατηγορία για να εμφανιστεί υπομενού για την επιλογή συγκεκριμένου φίλτρου ή χρώματος. Όλα γίνονται σε πραγματικό χρόνο ώστε να δει κατά τη διάρκεια της λήψης πως θα είναι και στη συνέχεια να ξεκινήσετε την εγγραφή. Η εφαρμογή Videomator εμπεριέχει συνολικά 317 προεπιλογές για να επιλέξετε.

App Link
Pool+

Pool+

Από $1,99 > Δωρεάν

ΠΑΙΞΤΕ 8ΜΠΑΛΟ Ή 9ΜΠΑΛΟ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ POOL Πρόκειται για ένα solid casual παιχνίδι.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Είστε σε θέση να επιλέξτε τις διάφορες παραλλαγές του παιχνιδιού σε Ηνωμένο Βασίλειο (8μπαλο) ή των Ηνωμένων Πολιτειών, με 9 μπάλες. Στη συνέχεια μπορείτε να αποφασίσετε εάν θα παίξετε με ελεγχόμενο αντίπαλο ή κάποιον φίλο σας τοπικά. Είναι πολύ εύκολο να στοχεύσετε σύροντας το δάχτυλό σας πάνω στην οθόνη. Μόλις το πλάνο σας είναι ευθυγραμμισμένο, μπορείτε στη συνέχεια να ρυθμίσετε και τη δύναμη πριν την βολή. Το παιχνίδι περιλαμβάνει τρία επίπεδα δυσκολίας πολλά θέματα τραπεζιού για να επιλέξετε και να παρακολουθήσετε τα στατιστικά σας.

Game Link
CleanUp Suite

CleanUp Suite

Από $0,99 > Δωρεάν

ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΝΕΡΓΟΒΟΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ CLEANUP SUITE

Είναι μοναδική για όλους όσους επιθυμούν να διαγράψουν διπλές η ανεπιθύμητες επαφές από το βιβλίο διευθύνσεων.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Cleanup Suite είναι σε θέση να αναλύσει ολόκληρο το βιβλίο διευθύνσεων και να σας εμφανίσει τις διπλές επαφές, αυτόματα. Έχετε τη δυνατότητα να συγχωνεύσετε τις πληροφορίες ή να διαγράψετε επαφές. Μετά την πρώτη επίσκεψη, μπορεί να επεξεργαστείτε τις επαφές και χειροκίνητα, για να εξασφαλίσετε πως όλες οι επαφές είναι τακτοποιημένες. Η εφαρμογή έχει επίσης την ικανότητα να φιλτράρει και να ταξινομεί τις επαφές σας, να δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρει τα δεδομένα επαφών σας.

App Link
Gravity App

Gravity App

Από $7,99 > Δωρεάν

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ GRAVITY

Είναι εφαρμογή κυρίως εκπαιδευτική αλλά ιδιαίτερα διασκεδαστική.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Θα ξεκινήσει την παρουσίαση με το δικό μας ηλιακό σύστημα και θα σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε στο διάστημα. Χρησιμοποιήστε απλές χειρονομίες για να μετακινηθείτε, μεγεθύνετε και μελετήστε την ταχύτητα και τη μάζα των ουράνιων σωμάτων. Η εφαρμογή περιλαμβάνει 5 προεπιλογές και τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε και να φορτώσετε ανά πάσα στιγμή τα δικά σας πλανητικά συστήματα. Επίσης άπειρες επιλογές παραμετροποίησης της εφαρμογής.

App Link
hocus.

hocus.

Από $0,99 > Δωρεάν

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ HOCUS

Είναι γεμάτο puzzle με σπαζοκεφαλιές.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Στο Hocus δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Κάθε puzzle είναι και μία ψευδαίσθηση. Θα πρέπει να μετακινήσετε τον κύβο, σύροντας σε μία από τις διαθέσιμες κατευθύνσεις και φθάσετε στον προορισμό σας. Ένας κύκλος στο πάνω μέρος της οθόνης υποδεικνύει την κατεύθυνση κατά την οποία μπορεί να μετακινηθεί ο κύβος. Το παιχνίδι Hocus συμπεριλαμβάνει 85 χειροποίητα puzzle και τη δυνατότητα να δημιουργήσετε και να διαμοιραστείτε και δικά σας.

Game Link

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status