Εκτύπωση αυτής της σελίδας

6 / 8 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

6 / 8 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr
Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

 

Debt Snowball Pro

Debt Snowball Pro

Από $2,99 > Δωρεάν

ΕΝΑ PUZZLE ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΓΡΙΦΩΝ ΟΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΧΩΡΟΥ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

Είναι για παίκτες που αφιερώνουν τον χρόνο τους για παιχνίδι.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Στην αρχή κάθε επιπέδου παρουσιάζονται χρωματιστά τετράγωνα με αριθμούς πάνω τους όπου υποδηλώνει το μήκος τους. Σύρετε γύρω στην οθόνη και γεμίστε ολόκληρο τον χώρο ώστε να εξαφανίσετε τους αριθμούς. Το παιχνίδι περιλαμβάνει δύο λειτουργίες, περισσότερα από 400 επίπεδα, επεξεργασία και την ικανότητα αποστολής και λήψης επιπέδων.

Game Link
Kids Card Matching Educational Shapes

Kids Card Matching Educational Shapes

Από $2,99 > Δωρεάν

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΧΗΜΑΤΑ, ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΜΝΗΜΗΣ

Ιδανικό για γονείς με μικρά παιδιά.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Ποσότητα από κάρτες διαφόρων ειδών θα εμφανίζονται στην οθόνη με την όψη προς τα κάτω. Το παιδί σας θα χρειαστεί να αξιοποιήσει τη μνήμη του και να αποκαλύψει τις κάρτες. Στη συνέχεια θα σχηματίσει ζεύγη σχημάτων και χρωμάτων για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι. Αγγίζοντας κάθε αντικείμενο το παιδί σας είναι σε θέση να ακούσει την προφορά του αντικειμένου ή του χρώματος, να προφέρεται. η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης λειτουργία "Show me" όπου οι κάρτες είναι ανοιχτές για να παίξει ευκολότερα ένα μικρό παιδάκι.

Game Link
Preset

Preset

$3,99 > Δωρεάν

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΦΙΛΤΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ

Εφαρμογή για εκείνους που επιθυμούν να ξεχωρίζουν.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Preset κάνει τις φωτογραφίες σας να ξεχωρίζουν από το πλήθος. Παρέχει συνολικά 27 φίλτρα τα οποία μπορούν να αναμιχθούν ή να συνδυαστούν κατά βούληση. με απλές χειρονομίες σας δίνεται η δυνατότητα να ανταλλάξετε να διαγράψετε ή να απενεργοποιήσετε προσωρινά επιστρώσεις φίλτρων. Οι αγαπημένοι σας συνδυασμοί δύναται να αποθηκευτούν και να επαναχρησιμοποιηθούν αργότερα.

App Link
WikiLinks — Smart Wikipedia Reader

WikiLinks — Smart Wikipedia Reader

Από $3,99 > Δωρεάν

ΔΕΙΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ WIKIPEDIA

με την εφαρμογή WIKILINKS Είναι εφαρμογή αναφοράς εάν έχετε όρεξη για νέες ανακαλύψεις.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή WikiLinks σας επιτρέπει να να ξεκινήσετε από μία απλή ιδέα και επεκτείνετε τις αναζητήσεις σας σε έναν έξυπνο χάρτη. Για κάθε δική σας αναζήτηση, η εφαρμογή προτείνει διαδρομές κι επαναφέρει τα προηγούμενα βήματά σας ανά πάσα στιγμή. Αντί να μεταφέρεστε μπρος πίσω στις αναζητήσεις ή στα αντικείμενα, κρατήστε πατημένο το δάχτυλό σας σε οποιονδήποτε σύνδεσμο για να λάβετε μία γρήγορη επισκόπηση. Η εφαρμογή WikiLinks είναι εξοπλισμένη και με άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά όπως full screen περιήγηση , You Tube προτάσεις, off line προβολή και συγχρονισμό iCloud.

App Link
TABATACH

TABATACH

Από $0,99 > Δωρεάν

ΔΩΣΤΕ ΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ TABATACH.

Είναι ιδανική για όσυς ασχολούνται με προπόνηση υψηλής έντασης (High Intensity Interval Training).

Γιατί σας την προτείνουμε;

H συγκριμένη εφαρμογή δεν έχει σχεδιαστεί μόν για HIIT είναι επίσης ιδανική για προπόνηση γιόγκα, τρέξιμο, Tabata, Kettlebell και Crossfit. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να ορίσετε χρονικά διαστήματα προπόνησης και ανάπαυσης και τις επαναλήψεις σε ένα συμπληρωματικό πρόγραμμα. Τα διαστήματα χωρίζονται από ήχους υπενθύμισης αναβοσβήνοντας παράλληλα η οθόνη διασφαλίζοντας τη σωστή εκτέλεση του προγράμματός σας. Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης τη δυνατότητα να κάνετε παύση στην προπόνηση, να ορίσετε φωνητικά ένα πρόγραμμα, και να μεταφέρεστε από τη μία άσκηση στην άλλη.

App Link

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status