Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Prisma - Αφαιρέστε το λογότυπο της εφαρμογής από τις φωτογραφίες που επεξεργάζεστε

Prisma - Αφαιρέστε το λογότυπο της εφαρμογής από τις φωτογραφίες που επεξεργάζεστε
ired.gr
Αρκετοί δεν γνωρίζουν πως το logo της εφαρμογής μπορεί να αφαιρεθεί από τις φωτογραφίες μας χωρίς αγορά μέσα από την εφαρμογή.

Μπορεί τα Pokemons να έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των χρηστών (ή τελοσπάντων της πλειοψηφίας τους), αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει μείνει “ζωτικός” χώρος για άλλα apps τη δεδομένη χρονική στιγμή προκειμένου αυτά να κερδίσουν τις εντυπώσεις αλλά και να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των απανταχού downloaders.

Ένα από αυτά; Μα φυσικά το εξαιρετικό Prisma, το οποίο σας είχε “συστήσει” η Mirelen στο σχετικό κείμενό της (https://www.ired.gr/blog/item/4331-meet-popular-app-prisma.html. Αυτό που κάνει την εφαρμογή να ξεχωρίζει είναι το πολύ “αρτιστίκ” αποτέλεσμα που παράγεται, κάτι που έχει καταστεί εφικτό μέσω της χρήσης της τεχνητής νοημοσύνης της εφαρμογής.

Βλέπω καθημερινά δεκάδες κοινοποιήσεις που αφορούν φωτογραφίες οι οποίες έχουν υποστεί επεξεργασία από το Prisma app. Πραγματικά, τα αποτελέσματα είναι καλαίσθητα και σε μερικές περιπτώσεις εντυπωσιακά. Αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση είναι πως περίπου οκτώ στις δέκα φωτογραφίες έχουν και το λογότυπο της εφαρμογής. Επειδή δυσκολεύομαι να “αντιληφθώ” πως είναι κάτι που επιθυμεί η πλειοψηφία των χρηστών (για μία μικρή μερίδα το θεωρώ λογικό), έχω αρχίσει να πιστεύω πως πολλοί εκτιμούν ότι για να αφαιρεθεί το logo χρειάζεται κάποια αγορά μέσα από την εφαρμογή. Όχι, δεν χρειάζεται. Το λογότυπο μπορεί να αφαιρεθεί, μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Πάμε να δούμε το πώς:

prisma off 01

  • Ανοίγουμε την εφαρμογή και επιλέγουμε το (γνωστό) εικονίδιο των ρυθμίσεων
  • Κλείνουμε τον εικονικό διακόπτη “Enable Watermarks”

Τόσο απλά. Χωρίς in app purchase, μπορούμε να απολαύσουμε τις φωτογραφίες που επεξεργαζόμαστε, χωρίς η τελική τους μορφή να εμπεριέχει το λογότυπο της εφαρμογής.

από Kostthem

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status