5 / 8 Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

5 / 8 Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr
Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

 

Debt Snowball Pro

Debt Snowball Pro

Από $2,99 > Δωρεάν

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΥΧΟΝ ΧΡΕΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ DEBT SNOWBALL

Πρόκειται για μία χρήσιμη για όσους διαχειρίζονται κάποιο δάνειο.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Είτε έχετε πάρει κάποιο φοιτητικό δάνειο, για αυτοκίνητο, για ιατρικούς λόγους, χρέος από πιστωτικές κάρτες, ή πληρωμή μια υποθήκης η εφαρμογή Debt snowball θα σας βοηθήσει να το εξοφλήσετε πιο γρήγορα από ό,τι έχετε φανταστεί. Χρησιμοποιεί δοκιμασμένη μέθοδο η οποία συνιστάται από επαγγελματίες κι εστιάζει στο χρέος σας ώς ένα συνολικό ποσό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώνετε τη μορφή κάθε δανείου και η εφαρμογή θα σας υποδείξει πως να το παρακολουθείτε στην πάροδο του χρόνου. Μόλις ξεκινήσετε θα δείτε πόσα χρήματα μπορείτε να εξοικονομήσετε ανά μήνα. Η εφαρμογή περιλαμβάνει προστασία με κωδικό πρόσβασης, υποστήριξη iCloud και λεπτομερή οικονομικά στοιχεία ανά ημερομηνία.

App Link
Starlight - Explore the Stars

Starlight - Explore the Stars

Από $1,99 > Δωρεάν

ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΟΥΡΑΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ, ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Είναι για φίλους των άστρων κάθε είδους.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Απλά αγγίξτε τα ουράνια σώματα που θα συναντήσετε και μάθετε περισσότερα γι' αυτά. Μπορείτε να αναζητήσετε στο ουρανό σώματα με λέξεις κλειδιά ή στρέφοντας τη συσκευή προς τον ουρανό και μετατοπίζοντάς τη δεξιά ή αριστερά. Η εφαρμογή συμπεριλαμβάνει πάνω από 100.000 αστέρια 88 αστερισμούς της δύσης και όλους τους πλανήτες του ηλιακού συστήματος.

App Link
Modern Labyrinth

Modern Labyrinth

Από $0,99 > Δωρεάν

ΣΗΜΑΔΕΨΤΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΟΠΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ MODERN LABYRINTH

Είναι για όσους απολαμβάνουν titl-based παιχνίδια.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το παιχνίδι Modern Labyrinth είναι το casual στα καλύτερά του. Δεν εμπεριέχει κουδούνια ή σφυρίχτρες. Μόλις ξεκινήσει το παιχνίδι αρχίζει η κύλιση. Όπως σε όλα τα παιχνίδια του είδους σκοπός σας είναι να αποτρέψετε την πτώση της μπίλιας σε λάθος οπή κατά τη διαδρομή σας. Προσπαθήστε όμως να κινηθείτε γρήγορα για να επιτύχετε τον καλύτερο δυνατό χρόνο. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 36 επίπεδα.

Game Link
Musical Paint

Musical Paint

Από $2,99 > Δωρεάν

ΔΩΣΤΕ ΧΡΩΜΑ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Ιδανική εφαρμογή για μουσικούς και καλλιτέχνες μικρούς και μεγάλους.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Είστε σε θέση να επιλέξετε μέσα από 8 διαφορετικά χρώματα και να προσαρμόσετε το μέγεθος, τη διαφάνεια και την απόχρωση του κομματιού σας. στη συνέχεια αγγίξτε την οθόνη κι αρχίστε να ζωγραφίζετε. κάθε σχέδιο θα οδηγεί σε έναν ήχο που θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε μουσικά αριστουργήματα. Όταν τελειώσετε το σχέδιό σας μπορείτε να αναπαράγετε τα κομμάτια ώστε να ακούσετε την τελική δημιουργία σας. Μπορείτε να μοιράσετε τις ζωγραφιές σας όπως τις φωτογραφίες και τα video, μέσω e-mail, μηνυμάτων ή AirDrop.

App Link
Cuecard - Visual To-Do List, Tasks & Reminders

Cuecard - Visual To-Do List, Tasks & Reminders

Από $0,99 > Δωρεάν

ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ CUECARD

Παρέχει γρήγορο κι εύκολο τρόπο για να θυμηθείτε εργασίες.

Γιατί σας την προτείνουμε;

H εφαρμογή Cuecard επικεντρώνεται σε οπτικά ερεθίσματα αντί του κειμένου. Κατά την εγγραφή μιας νέας εργασίας επιλέξτε από τη μεγάλη βιβλιοθήκη εικονίδια ή δημιουργήστε το δικό σας από μία εικόνα. Είστε σε θέση να επισυνάψετε στη συνέχεια σημειώσεις, αν χρειαστεί αλλά η ιδέα είναι να διατηρήσετε την κατάσταση απλή. Στη συνέχεια κάθε φορά που θέλετε να ελέγξετε τις εργασίες σας μπορείτε με μια ματιά να ξέρετε το πρόγραμμά σας. Τα σημαντικά γεγονότα μπορούν να επισημανθούν με κόκκινο χρώμα.

App Link