Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iOS Google Maps - Πολλαπλές στάσεις κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού

iOS Google Maps - Πολλαπλές στάσεις κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού
ired.gr

Μια πολύ χρήσιμη λειτουργία προστέθηκε στην ήδη εξαιρετική εφαρμογή Google Maps.

Πριν από μερικούς μήνες, η Google κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη έκδοση του Google Maps για Android, η οποία έδωσε τη δυνατότητα στον χρήστη να ορίσει πολλές στάσεις. Σήμερα, τα καλά νέα είναι ότι η λειτουργία ήρθε και στο iOS, έτσι ώστε και οι χρήστες iPhone να απολαμβάνουν την ίδια multi stop εμπειρία στους χάρτες.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με την έννοια, το multi stop επιτρέπει την ρύθμιση πολλαπλών προορισμών ταυτόχρονα. Για παράδειγμα, αν προγραμματίζετε ένα οδικό ταξίδι και σχεδιάζετε να σταματήσετε σε πολλά σημεία καθ’ οδόν, μπορείτε να ορίσετε όλες αυτές τις στάσεις στο Google Maps και αυτό θα σας καθοδηγήσει, με τη σειρά, στον κάθε προορισμό. Το χαρακτηριστικό αυτό θα μπορούσε να σας διευκολύνει και όταν κάνετε δουλειές στην πόλη και έχετε κατά νου να περάσετε από διάφορες τοποθεσίες κατά τη διάρκεια της ημέρας.

multi stop 01

Για να ενεργοποιήσετε το multi stop, ανοίξτε την εφαρμογή, εισάγετε έναν προορισμό, πατήστε το menu και επιλέξτε Προσθήκη στάσης. Για να αλλάξετε τη σειρά των στάσεών σας, πατήστε και κρατήστε πατημένη τη στάση που θέλετε να μετακινήσετε και σύρετε τη στη θέση που θέλετε. Αφού προσθέσετε όλες τις στάσεις, πατήστε Τέλος και η διαδρομή πολλαπλών στάσεων είναι έτοιμη προς χρήση. Όταν εισέλθετε στη λειτουργία πλοήγησης, θα έχετε την ίδια αδιάλειπτη οδηγική εμπειρία που έχετε συνηθίσει, είτε πάτε από τη μία δουλειά στην άλλη ,είτε οδηγείτε αναζητώντας αξιοθέατα στην Εθνική Οδό.

Από ό,τι φαίνεται, υπάρχει όριο αφού η Google επιτρέπει στους χρήστες να ορίσουν ένα μέγιστο τριών διαφορετικών στάσεων και στο κάτω μέρος αναγράφεται, επίσης, ο χρόνος της συνολικής διαδρομής.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Google Maps εδώ  ή να κάνετε την ενημέρωση της εφαρμογής αν το διαθέτετε ήδη.

Το Google Maps βελτιώνει διαρκώς τις υπηρεσίες τους. Διαθέτει ήδη το night mode αλλά και τη δυνατότητα λειτουργίας offline.

Διαβάστε επίσης: «Επιτέλους! Google Maps Offline»

Διαβάστε επίσης: «Το Google Maps στο iOS με night mode»

Από mirelen

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status