Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPhone 7 - 6 σημαντικά πλεονεκτήματα τα οποία θα σας οδηγήσουν να σκεφθείτε την αγορά του

iPhone 7 - 6 σημαντικά πλεονεκτήματα τα οποία θα σας οδηγήσουν να σκεφθείτε την αγορά του
ired.gr

Άλλον ένα μήνα υπομονή θα πρέπει να κάνουμε μέχρι να δούμε την επίσημη παρουσίαση του iPhone 7. Αυτά πρέπει να γνωρίζουμε.

Το iPhone 7 θα κυκλοφορήσει την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με φήμες, το iPhone 7 θα είναι διαθέσιμο στις 16 Σεπτεμβρίου ενώ οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν τρεις ημέρες μετά την παρουσίασή του. Ακόμη κι αν οι ημερομηνίες δεν είναι ακριβείς, οι προσκλήσεις ετοιμάζονται, τα κουτιά στοιβάζονται και το iPhone 7 βάζει τα καλά του. Αυτά είναι τα έξι σημαντικότερα πράγματα που θα πρέπει να ξέρετε για το iPhone 7.

1. iPhone 7 vs iPhone 6s

Με την κυκλοφορία του iPhone 7, η Apple θα ξεκινήσει έναν κύκλο σχεδιασμού. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να περιμένετε μεγάλες εξωτερικές αλλαγές. Παρόλαυτα, θα λείπει η θύρα των ακουστικών και οι γραμμές της κεραίας στο πίσω μέρος. Το πάχος του θα είναι λεπτότερο, στα 7 χιλιοστά και σίγουρα θα αποδώσει τα μέγιστα με τα νέα χαρακτηριστικά του iOS 10.

2. iPhone 7 ποιότητα κάμερας

Το βασικό πλεονέκτημα του iPhone 7 θα είναι η κορυφαία φωτογραφική μηχανή που θα έχει σημαντικές λειτουργίες απεικόνισης, όπως μια DSLR premium. Βελτιώσεις περιμένουμε και στο βίντεο. Η συσκευή θα διαθέτει - όπως όλα δείχνουν - κάμερα με διπλό φακό, ο οποίος κατασκευάζεται από την LG. Θα διαθέτει την επαναστατική τεχνολογία OIS (Optical Image Stabilization), ανανεωμένο λογισμικό και αισθητήρα. Η επερχόμενη έκδοση του iOS 10, θα προσφέρει πολλά νέα φίλτρα για τις λειτουργίες απεικόνισης και βίντεο.

3. iPhone 7 αδιάβροχο

Αν οι φήμες επιβεβαιωθούν, το νέο smartphone θα είναι ανθεκτικότερο στο νερό από το προηγούμενο μοντέλο. Πιθανότατα η βασική έκδοση δεν θα διαθέτει αυτό το χαρακτηριστικό αλλά ανθεκτικό σε σκόνη και νερό θα είναι το iPhone Pro.

4. iPhone 7 32 GB αποθηκευτικός χώρος

Συζητείται έντονα ότι το iPhone 7 δεν θα έχει έκδοση των 16 GB αλλά θα ξεκινά με 32 GB αποθηκευτικού χώρου. Για τις εκδόσεις Pro, ίσως, ο χώρος μπορεί να φτάσει και τα 256 GB.

5. iPhone 7 Home Button

Αντί για το φυσικό κουμπί, η Apple θα ενσωματώσει την τεχνολογία Force Touch. Αυτό σημαίνει ότι το Home Button θα μεταφερθεί στην οθόνη. Σύμφωνα με φήμες, το iPhone του 2017 θα διαθέτει και το Touch ID ενσωματωμένο στην οθόνη.

6. Η Apple κρατά τις αλλαγές στον σχεδιασμό για το 2017

Όσον αφορά τον εξωτερικό σχεδιασμό της συσκευής, οι αλλαγές θα είναι λίγες και στοιχειώδεις. Ίσως φύγει η υποδοχή των ακουστικών και οι γραμμές της κεραίας στο πίσω μέρος. Εντελώς αγνώριστο iPhone θα δούμε το 2017, όταν η Apple θα γιορτάζει τη 10η επέτειο του τηλεφώνου που άλλαξε τον τρόπο ζωής μας.

Διαβάστε επίσης: «iPhone 7 – Πολλές πηγές αναφέρουν πως έρχονται 3 διαφορετικά μοντέλα»

Από mirelen

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status