Εκτύπωση αυτής της σελίδας

1 / 8 Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

1 / 8 Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr
Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

 

Division Flashcard Match Games

Division Flashcard Match Games

Από $2,99 > Δωρεάν

ΕΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΤΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΑ

Είναι σχεδιασμένο για παιδιά μεταξύ Δευτέρας και Τετάρτης δημοτικού.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Σήμερα μόνο: Μπορείτε να ξεκλειδώσετε τα περιεχόμενα του παιχνιδιού δωρεάν. Αγγίξτε τη λέξη ξεκλείδωμα στην κύρια οθόνη και εισάγετε τον παρεχόμενο κωδικό πρόσβασης, επιβεβαιώνοντας την ενέργειά σας. Το παιχνίδι Division Flashcard Match Games έχει εξοπλιστεί με θετική ενέργεια. Αυτό θα βοηθήσει το παιδί σας να μάθει διαιρέσεις μέσα από διάφορα παιχνίδι μνήμης. Είστε σε θέση να επιλέξετε ένα μεγάλο εύρος αριθμών αναλόγως το επίπεδο των ικανοτήτων του. Το παιδί σας έχει τη δυνατότητα να ακούσει τους αριθμούς και τις εξισώσεις με ένα άγγιγμα. Μετά από κάθε γύρο θα λαμβάνει θετικό feedback και σύννεφα με ανταμοιβές. Συμβουλές είναι διαθέσιμες και χαρακτηριστικά όπως "Show me" και "Peek" καθιστά το παιχνίδι εύκολο και σε μικρότερες ηλικίες.

Game Link
Loud

Loud

Από $2,99 > Δωρεάν

ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΚΟΜΨΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ LAST FM ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗΣ

Σας επιτρέπει να παραμερίσετε στην άκρη την προεγκατεστημένη εφαρμογή Μουσικής για πάντα.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Συγχρονίζεται αυτόματα με την υπηρεσία Apple Music, iTunes καθώς και με τη βιβλιοθήκη ιTunes Match και δεν παίζει ρόλο με το πως ακούγατε έως τώρα μουσική, τα εμπεριέχει όλα. Απλά κρατήστε πατημένα τα κομμάτια που θέλετε να εντάξετε σε ουρά αναπαραγωγής. Η εφαρμογή Loud συμπεριλαμβάνει ενσωμάτωση Lastfm και είστε σε θέση να ορίσετε αγαπημένα κομμάτια και συγχρονισμό με το "Τι παίζει τώρα" με ένα άγγιγμα.

App Link
SpinFinity

SpinFinity

Από $0,99 > Δωρεάν

ΠΕΡΙΣΤΡΕΨΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΥΣ ΣΤΟ SPINFINITY

Είναι για λάτρεις των των pick-up-and-play παιχνιδιών.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το παιχνίδι Spinfinity είναι ένα καθαρά arcade game. Καθώς πλησιάζουν οι εχθροί σας προς το κέντρο σύρετε με το δάχτυλό σας την οθόνη για να περιστρέψετε το σύμπαν. Η πράσινη δύναμη θα σας κοστίσει την σωστή προβολή. Προσπαθήστε να απομακρύνετε τους εχθρούς σας . Εάν τρεις από αυτούς καταφέρουν να μπουν στη βάση σας, τότε το παιχνίδι τελειώνει.

Game Link
Drop Flip

Drop Flip

Από $1,99 > Δωρεάν

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ DROP FLIP.

Είναι για λάτρεις physics-based puzzle games.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το παιχνίδι Drop Flip είναι απλά απολαυστικό. Το αντικείμενο του παιχνιδιού είναι να πάρετε και να ρίξετε τη λευκή μπάλα στον καλάθι απορριμμάτων. Κινήστε πετάξτε και γενικά χειριστείτε τα εμπόδια έτσι ώστε να φτάσετε στο στόχο σας. Προσοχή στα γραφικά που μπορεί να σας ξεγελάσουν. Τα 100 επίπεδα είναι από πολύ εύκολα έως εξωφρενικά αδύνατα. Το παιχνίδι υποστηρίζει καταγραφή προόδου μέσω της υπηρεσίας iCloud.

Game Link
HYPELIGHT

HYPELIGHT

Από $0,99 > Δωρεάν

ΚΑΝΕΤΕ ΛΗΨΗ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ HYPELIGHT

Είναι για όσους ενδιαφέρονται για μία σουίτα φωτογραφίας όλα σε ένα.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή HipeLight έχει όλα όσα χρειάζεστε για να συλλάβετε την τέλεια φωτογραφία. Η ενσωματωμένη κάμερα που διαθέτει, συμπεριλαμβάνει χρονοδιακόπτη, χειροκίνητη λειτουργία, επιλογή Ghost και διπλή έκθεση. Εάν είστε κάτοχος iPhone 6s ή 6s Plus μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη τεχνολογία 3D Touch, για να ανοίξτε την κάμερα, την επεξεργασία ή τη λειτουργία selfie. H εφαρμογή συμπεριλαμβάνει ένα σύνολο εργαλείων επεξεργασίας υψηλής απόδοσης και μοναδικά φίλτρα για να επιλέξετε. Μόλις ολοκληρώσετε το έργο σας, είστε σε θέση να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας στην cloud υπηρεσία Dropbox ή να το διαμοιραστείτε με τους φίλους σας.

App Link

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status