Εκτύπωση αυτής της σελίδας

29 / 7 Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

29 / 7 Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr
Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

 

Find My Car

Find My Car

Από $1,99 > Δωρεάν

ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΉ FIND MY CAR

Είναι πραγματικά χρήσιμη σε όσους κατέχουν αυτοκίνητο.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Κάθε φορά που αφήνετε το αυτοκίνητό σας εισάγετε έναν δείκτη και δημιουργήσετε ένα σημείο στο χάρτη. Εκτός από τη θέση του αυτοκινήτου σας μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε μία φωτογραφία ή να κρατήσετε σημειώσεις. Αν έχετε να κάνετε με κάποιο παρκόμετρο η εφαρμογή θα σας ειδοποιήσει όταν αυτό πλησιάζει στη λήξη του. Μόλις έρθει η ώρα να επιστρέψετε στο αυτοκίνητό σας η εφαρμογή Find My Car θα σας δείξει το δρόμο. Η εφαρμογή λειτουργεί επίσης τέλεια χωρίς σύνδεση και σας επιτρέπει να διαμοιράσετε την τοποθεσία του οχήματός σας με τους φίλους ή μέλη της οικογένειάς σας.

App Link
Units Plus Converter

Units Plus Converter

Από $2,99 > Δωρεάν

ΜΕΤΑΤΡΕΨΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ UNIT PLUS

Είναι για όσους ασχολούνται συχνά με διαφόρων ειδών μονάδες και μετατροπές.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή unit Plus περιλαμβάνει 12 διαφορετικές κατηγορίες. Περιοχή, Νόμισμα, Δεδομένα, Ενέργεια, Δύναμη, Μήκος, Ταχύτητα, Θερμοκρασία, Χρόνο, Βάρος, και Όγκο. Από τη στιγμή που επιλέξετε μία κατηγορία είστε σε θέση να μετακινηθείτε μέσα από κάθε μονάδα με ένα άγγιγμα. Η εφαρμογή συμπεριλαμβάνει επίσης live ενημέρωση για τις τιμές των νομισμάτων και σας προσφέρει τη δυνατότητα να ορίσετε μετατροπές ώς αγαπημένες για γρήγορη πρόσβαση.

App Link
Next Emoji Keyboard with Stickers & Themes

Next Emoji Keyboard with Stickers & Themes

Από $1,99 > Δωρεάν

ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΤΑ EMOJI ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΊΠΕΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ NEXT EMOJI

Θα σας βοηθήσει να ελαφρύνετε τη συζήτηση.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Νext Εmoji σας παρέχει γρήγορη πρόσβαση σε πάνω από 1400 emoji's συμπεριλαμβανομένων και όλων όσων υπάρχουν στο iOS 9. Στη εφαρμογή θα συναντήσετε μία ευρεία ποικιλία από παιχνιδιάρικα stickers και τεράστια emoji, λέξεις αργκό και Buzzfeed εμπνευσμένα από γραμματόσημα, τα οποία δύναται να χρησιμοποιηθούν σε αγαπημένες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων. Η εφαρμογή Next Keyboard συμπεριλαμβάνει 20 πολύχρωμα θέματα για να επιλέξετε.

App Link
Breathe+ Relaxation and Breath Training

Breathe+ Relaxation and Breath Training

Από 1,99 > Δωρεάν

ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ BREATHE+

Παρέχει ένα εύκολο τρόπο για να χαλαρώσετε.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Μόνο για σήμερα: Ξεκλειδώστε όλα τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής και αφαιρέστε τις διαφημίσεις εντελώς δωρεάν. Απλά πιέστε το πλήκτρο "Αναβάθμιση" στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης κι επιβεβαιώστε την ενέργειά σας, Η εφαρμογή Breathe+ θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε σώμα και νου. Σας επιτρέπει επίσης να ρυθμίσετε τις εισπνοές και τις εκπνοές από ένα έως και 32 δευτερόλεπτα. Προαιρετικά ενεργοποιείτε τις δονήσεις και τα στατιστικά ανά κύκλο αναπνοής. Οι συνεδρίες ξεκινούν από 1 λεπτό μέχρι όση διάρκεια θέλετε. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τη διάρκεια των σετ ανά συνεδρία. Με τη σημερινή δωρεάν αναβάθμιση είστε σε θέση να επιλέξετε προσαρμοσμένα θέματα και να δείτε τα στατιστικά σας αποτελέσματα. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές στο App Store για να βοηθήσουν στη σωστή αναπνοή. Η εφαρμογή Breathe+ όμως είναι ό,τι πιο φρέσκο κυκλοφορεί.

App Link

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status