Προτάσεις - 11 ιστότοποι που θα σας κάνουν τη ζωή ευκολότερη

Προτάσεις - 11 ιστότοποι που θα σας κάνουν τη ζωή ευκολότερη
ired.gr

Στο χάος του internet, υπάρχουν αυτά τα 11 μικρά διαμαντάκια που θα σας ενθουσιάσουν.

 

www.mailinator.com

www.mailinator.com

Χρειάζεται να δώσετε ένα email για εγγραφή σε μια ιστοσελίδα αλλά δεν θέλετε να δώσετε το αληθινό σας; Χρησιμοποιήστε το Mailinator, για να δημιουργήσετε ένα καινούριο το οποίο θα αυτοκαταστραφεί μετά από μερικές ώρες. Δεν υπάρχει όριο στα email που μπορείτε να δημιουργήσετε και κάπως έτσι θα σταματήσετε να ανησυχείτε για τα spam.

Site Link
www.privnote.com

www.privnote.com

Μερικές φορές μπορεί να θέλετε να μοιραστείτε απόρρητες πληροφορίες με κάποιον, όπως π.χ. ένα ATM pin ή ένα email password. Αν δεν θέλετε να αφήσετε ίχνη, τότε δεν θα χρησιμοποιήσετε email, chat ή SMS αλλά το PrivNote. Το site αυτό σας επιτρέπει να αποστέλλετε ένα μήνυμα κειμένου το οποίο διαγράφεται μόλις ο παραλήπτης το διαβάσει. Μπορείτε ακόμη και να το στείλετε κλειδωμένο με password και να λάβετε ειδοποίηση όταν το μήνυμα έχει καταστραφεί. Μπορείτε, επίσης, να διαλέξετε τον χρόνο διαγραφής του: 1 ώρα, 24 ώρες, 7 ημέρες, 30 ημέρες.

Site Link
03

www.disposablewebpage.com

Κάποια στιγμή, ίσως χρειαστείτε και μια προσωρινή ιστοσελίδα. Θα μπορούσε να φιλοξενήσει μια πρόσκληση για τα γενέθλιά σας, για μια εκδήλωση ή κάποιες φωτογραφίες που θέλετε να μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έχετε τη σελίδα δική σας, έτοιμη για διαμόρφωση. Δεν χρειάζεται να έχετε ειδικές γνώσεις, αφού το «στήσιμο» βασίζεται σε εικονίδια: κείμενο, εικόνες, videos, τοποθεσίες. Μπορείτε να προωθήσετε το link σε όποιον θέλετε, αλλά να γνωρίζετε ότι θα διαγραφεί μετά από 90 ημέρες.

Site Link
www.asoftmurmur.com

www.asoftmurmur.com

Το site προσφέρει δωρεάν ήχους που θα σας βοηθήσουν να συγκεντρωθείτε, να ηρεμήσετε, ακόμη και να κοιμηθείτε. Διαλέξτε από διάφορα είδη όπως κύματα, βροχή, κελαηδίσματα πουλιών, white noise κλπ.

Site Link
www.manualsLib.com

www.manualsLib.com

Πόσες φορές δεν έχετε χάσει το manual βιβλιαράκι μιας συσκευής και θέλετε να διαβάσετε κάτι για τη σωστή λειτουργία της; Στο site αυτό είναι καταχωρημένα εγχειρίδια όλων των ειδών. Αρκεί να πληκτρολογήσετε το προϊόν και μια λίστα με σχετικά manuals θα εμφανιστεί για τυπώσετε αυτό που θέλετε ή να κατεβάσετε το αρχείο στον υπολογιστή σας.

Site Link
06

www.newsmap.jp

Θα θέλατε να έχετε σε μια σελίδα όλες τις σημαντικότερες ειδήσεις του κόσμου; To Newsmap εμφανίζει μεγάλα και μικρά τετράγωνα, σε διάφορα χρώματα με νέα από πολλές κατηγορίες. Το μέγεθος εξαρτάται από το πόσο μεγάλη απήχηση έχει η κάθε είδηση εκείνη τη στιγμή. Για να διαβάσετε την είδηση που σας ενδιαφέρει, απλά πατήστε πάνω της και αυτή θα ανοίξει σε νέα καρτέλα.

Site Link
07

www.accountkiller.com

Οι περισσότερες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης δεν διαθέτουν έναν εύκολο τρόπο διαγραφής του χρήστη. Αυτό το site ξεμπερδεύει τις διαδικασίες πανεύκολα. Όλα τα social media εμφανίζονται σε έγχρωμα τετράγωνα: το άσπρο σημαίνει ότι η διαδικασία διαγραφής είναι απλή, το γκρι ότι είναι λίγο δύσκολη και το μαύρο ότι είναι σχεδόν αδύνατο να διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Πατώντας στο site που σας ενδιαφέρει, θα εμφανιστεί μια σελίδα με πληροφορίες και direct links για απενεργοποίηση του λογαριασμού σας.

Site Link
08

www.twofoods.com

Για όσους ανησυχούν διαρκώς για την υγεία τους και νοιάζονται για τις θερμίδες, το TwoFoods φτιάχτηκε ειδικά για αυτούς. Σε ένα απλούστατο interface περιβάλλον θα πληκτρολογήσετε δυο διαφορετικά είδη φαγητού για να τα συγκρίνετε σε σχέση με τις θερμίδες και τα θρεπτικά τους στοιχεία.

Site Link
09

www.zamzar.com

Σε αυτό το site θα μετατρέψετε όποιο αρχείο θέλετε σε οποιαδήποτε μορφή και μάλιστα χωρίς να κάνετε εγγραφή. Υποστηρίζει 1200 τύπους αρχείων αλλά το μόνο που σας δεσμεύει είναι το μέγεθος που θα πρέπει να είναι έως 50 ΜΒ.

Site Link
10

www.printfriendly.com

Έχετε προσπαθήσει ποτέ να τυπώσετε μια σελίδα απευθείας από τον browser και το αποτέλεσμα είναι χαοτικό; Κάντε copy το URL και επικολλήστε το σε αυτή τη σελίδα, για να εμφανιστεί μια φιλική για εκτύπωση σελίδα.

Site Link
www.spreeder.com

www.spreeder.com

Θα εκπλαγείτε με το πόσες πληροφορίες μπορείτε να αποκομίσετε κάθε ημέρα μόνο με το να διαβάζετε γρηγορότερα. Αλλά αυτό δεν θα συμβεί από μόνο του, θα πρέπει να εκπαιδεύσετε τον εγκέφαλό σας να το κάνει. Στο site αυτό μπορείτε να επικολλήσετε ένα κομμάτι κειμένου και αυτό θα σας δίνει μια μία λέξη να διαβάζετε. Μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος, τον αριθμό των λέξεων που βλέπετε κάθε φορά, το χρώμα του φόντου και να καταμετράτε την ταχύτητά σας ανά λεπτό.

Site Link

Διαβάστε επίσης: «Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε log in μέσω Fb ή Google»

Από mirelen