Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέο iPhone - Στις 16 Σεπτεμβρίου προγραμματίζεται η κυκλοφορία του

Νέο iPhone - Στις 16 Σεπτεμβρίου προγραμματίζεται η κυκλοφορία του
ired.gr

 Ακολουθώντας την πάγια τακτική της, η Apple, μάλλον, θα λανσάρει τη νέα συσκευή στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με γνωστό και αξιόπιστο «leaker» Evan Blass (@evleaks), η Apple θα λανσάρει το iPhone 7 στις 16 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα, αναφέρει στο tweet του ότι το νέο iPhone θα εμφανιστεί την εβδομάδα της 12ης Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια επισημαίνει ως συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για τους καταναλωτές την 16η Σεπτεμβρίου. Κάτι τέτοιο δεν πέφτει πολύ έξω από την πραγματικότητα, δεδομένου ότι η Apple παρουσιάζει πάντα το νέο iPhone στα μέσα Σεπτεμβρίου και πάντα με μια Παρασκευή ως ξεκίνημα των πωλήσεων, οι οποίες εκτοξεύονται στα ύψη το Σαββατοκύριακο.

Οι αναλυτές θα παρακολουθήσουν στενά τις πωλήσεις του iPhone 7 αφού για πρώτη φορά, υπήρξε πτώση στα έσοδα της Apple από τα iPhone, κατά το πρώτο τρίμηνο του 2016. Αν η Apple δεν βρει έναν τρόπο να τονώσει το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού, τα πράγματα ίσως αλλάξουν. Ωστόσο, πολλές εκθέσεις αναφέρουν ότι το φετινό iPhone θα διαθέτει μόνο μικρές αλλαγές και ότι μόνο το επόμενο μοντέλο θα είναι εφοδιασμένο με εξαιρετικά χαρακτηριστικά.

iphone day 01

Ένας αναλυτής της επενδυτικής Piper Jaffray αναμένει ότι η Apple θα πουλήσει 41-42 εκατομμύρια στο τρίτο τετράμηνο του 2016, δηλαδή θα εμφανίσει πτώση από τα 48 εκατομμύρια που πωλήθηκαν στο αντίστοιχο τετράμηνο του 2015.

Διαβάστε επίσης: «Έρχεται νωρίτερα το iPhone 7;»

Οι φήμες λένε ότι η φετινή έκδοση του iPhone θα εγκαταλείψει την παραδοσιακή υποδοχή των ακουστικών, θα περιλαμβάνει διπλά ηχεία, διπλή κάμερα για το iPhone 7 Plus και ενδεχομένως να υπάρξει και τρίτο μοντέλο, με το όνομα iPhone 7 Pro. Φυσικά, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από την Apple, η οποία τηρεί σιγή ιχθύος ακόμη και για την ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone 7.

Διαβάστε επίσης: «4 συναρπαστικά concepts για το iPhone 7»

Από mirelen

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status