Εκτύπωση αυτής της σελίδας

25 / 7 Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

25 / 7 Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr
Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

 

Sleep Cycle power nap

Sleep Cycle power nap

Από $1,99 > Δωρεάν

ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ SLEEP CYCLE

Είναι μία πολύ καλή μέθοδος για να ανανεώσετε μυαλό και σώμα.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Έρευνες έχουν δείξει πως η λήψη ενός σύντομου ύπνου λειτουργεί ως επανεκκίνηση του εγκεφάλου σας. η εφαρμογή Sleep Cycle βοηθά την ενέργειά σας καθώς θα σας ξυπνήσει τη στιγμή που πρέπει αποφεύγοντας την αδράνεια του ύπνου. το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε από τις τρεις επιλογές alarm και να τοποθετήσετε τη συσκευή κοντά στο σώμα σας. Αυτό επιτρέπει στην εφαρμογή να παρακολουθεί τις κινήσεις σας και να σας ξυπνήσει ακριβώς την κατάλληλη στιγμή. Είστε σε θέση να αναβάλετε την αφύπνιση αγγίζοντας τη συσκευή. Η εφαρμογή συμπεριλαμβάνει 17 χαλαρωτικές μελωδίες alarm για να επιλέξετε.

App Link
Addition Flashcard Math Match Games

Addition Flashcard Math Match Games

Από $3,99 > Δωρεάν

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΙΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ιδανικό για γονείς και δασκάλους με παιδιά ηλικίας 5-8 χρονών.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Addition Flashcard Match Games δημιουργεί ένα δοκιμαστικό περιβάλλον προκειμένου να εξασκηθεί το παιδί σας ενθαρρύνοντας το. Το παιδί μπορεί να αναζητά λύσεις σε προβλήματα ή να συνδυάσει το πρόβλημα με παρόμοια προβλήματα. Το επίπεδο δυσκολίας ρυθμίζεται μέσα από την εφαρμογή αλλάζοντας το εύρος αριθμών και δείχνοντας κάρτες. Το παιχνίδι περιλαμβάνει επίσης αναδυόμενα σύννεφα ανταμοιβής μετά από κάθε γύρο.

Game Link
Anchor Pointer

Anchor Pointer

Από $4,99 > Δωρεάν

ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΤΗΝ GPS ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΛΗΓΗΣΗΣ

Το τέλειο εργαλείο για ανθρώπους της περιπέτειας και ταξιδιώτες. Ειδική για χρήστες ου φέρουν Apple Watch.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Πρέπει πραγματικά να απολαύσετε την απλότητα της εφαρμογής απλά αγγίξτε την επιλογή "Add Anchor" για να εντοπιστεί η θέση σας. επισυνάπτοντας όνομα και εικονίδιο. Η τοποθεσία σας θα αποθηκευτεί στην προσωπική σας λίστα την οποία μπορείτε να μοιραστείτε με τους φίλους σας Όταν θέλετε να επιστρέψετε πίσω στο σημείο εκκίνησης ακολουθήστε την πυξίδα και δείτε τις σχετικές οδηγίες από τον ενσωματωμένο χάρτη.

App Link
YoWindow Weather

YoWindow Weather

Από $2,99 > Δωρεάν

ΔΕΙΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙΡΟΥ

Ιδανική για όσους αναζητούν περισσότερα απο μια λίστα με θερμοκρασίες από μία εφαρμογή καιρού.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή YoWindow είναι σχετική με την παρακολούθηση του καιρού. Μπορείτε να γνωρίζετε με μία γρήγορη ματιά την πρόγνωση και τις θερμοκρασίες. Σύρετε το δάχτυλό σας από αριστερά προς τα δεξιά κατά μήκος της οθόνης για να μετακινηθείτε προς τα εμπρός στο χρόνο και να δείτε τις αλλαγές που αναμένονται μέσα στην ημέρα. η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης μία πρόβλεψη 7 ημερών και έξι θέματα για να επιλέξετε.

App Link
PetFetch

PetFetch

Από $0,99 > Δωρεάν

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ PETFETCH

Κάθε ιδιοκτήτης κατοικίδιων θα βρει ευχάριστη της εφαρμογή.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Μόλις προσθέσετε ένα κατοικίδιο στη βάση δεδομένων μπορείτε να συμπεριλάβετε το όνομά του, φωτογραφίες, φύλο, φυλή, βάρος, ημερομηνία γέννησης, διατροφικές πληροφορίες κτηνίατρο, φαρμακευτική αγωγή και πολλά άλλα στοιχεία. Είστε σε θέση να προσθέσετε όσα κατοικίδια επιθυμείτε και να αναδιατάξετε τη λίστα οποιαδήποτε στιγμή. Η εφαρμογή περιλαμβάνει συγχρονισμό με cloud υπηρεσίες, την ικανότητα να προβάλλει γραφήματα βάρους, πληροφορίες για τον εντοπισμό και τη δυνατότητα διαμοιρασμού πληροφοριών μέσω κοινωνικών δικτύων.

App Link

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status