iPhone 7 - Πολλές πηγές αναφέρουν πως έρχονται 3 διαφορετικά μοντέλα

iPhone 7 - Πολλές πηγές αναφέρουν πως έρχονται 3 διαφορετικά μοντέλα
ired.gr

«Θα ήθελα να είχα και ένα και δυο και τρία iPhone 7». Εσείς από πόσα iPhone 7 θα θέλατε να έχετε επιλογή αγοράς;

Νέες εικόνες (διαρροές από την Apple;) εμφανίστηκαν στο Nowherelse.fr κάνουν πιο πιθανό το σενάριο ότι η Apple θα κυκλοφορήσει όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τρία μοντέλα iPhone 7, αυτό το φθινόπωρο.

Μέχρι σήμερα, όλες οι διαρροές και οι εκτιμήσεις των ειδικών μιλούσαν για δύο μοντέλα: ένα 4,7 ιντσών και ένα Plus 5,5 ιντσών. Αν όμως, οι πρόσφατες φωτογραφίες αποδειχθούν αληθινές, τότε εκτός από τα δυο αυτά μοντέλα, η Apple, ίσως, κυκλοφορήσει και μια Pro έκδοση του iPhone 7 με τη διπλή κάμερα, το Smart Connector και ενδεχομένως καλύτερα specs. Άλλο ένα σενάριο είναι η Apple να εξετάζει (ή να εξέταζε κατά το παρελθόν) δυο διαφορετικά σχέδια για το μεγαλύτερο μοντέλο του iPhone 7.

Στο παρελθόν, είχε αναφερθεί ότι η Apple έκανε τεστ για δυο διαφορετικά μοντέλα iPhone 7 των 5,5 ιντσών. Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα Plus μοντέλο με μονή κάμερα στο πίσω μέρος. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι στο αλουμινένιο περίβλημα αναγράφεται ένα “S” κάτω από το λογότυπο iPhone, το οποίο, ίσως, αφήνει έναν υπαινιγμό για το όνομα του iPhone 7.

Η φωτογραφία όπου εμφανίζεται η μπροστινή πλευρά των υποτιθέμενων iPhone 7, παρουσιάζει τρεις συσκευές που μοιάζουν εξαιρετικά με το iPhone 6s και 6s Plus. Είναι αδύνατο να πει κανείς αν διαθέτουν τα φημολογούμενα home buttons αφής.

iphone verson 02

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει τα επόμενα iPhones αυτό το φθινόπωρο. Οι νέες συσκευές θα «σπάσουν» την παράδοση με πολλούς τρόπους. Πρώτον, δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές. Και δεύτερον, η Apple αναμένεται να αφαιρέσει την υποδοχή των ακουστικών, το οποίο θα αλλάξει τα δεδομένα.

Βρισκόμαστε σε περίοδο όπου οι φήμες για το iPhone 7 οργιάζουν και οι ειδήσεις έρχονται από παντού. Οπότε είναι σημαντικό να περιμένουμε να ακούσουμε τις αυθεντικές ειδήσεις, δια στόματος του Tim Cook και μετά να ενθουσιαστούμε ή να απογοητευτούμε.

Διαβάστε επίσης: «iPhone 7 Plus – Νέες εικόνες «δείχνουν» Smart Connector στην επερχόμενη έκδοση»

Από mirelen