Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το απόλυτο λεξικό Pokémon Go – Αντικείμενα προς αγορά και συλλογή

Το απόλυτο λεξικό Pokémon Go – Αντικείμενα προς αγορά και συλλογή
ired.gr

 Για να γνωρίζετε αναλυτικά τι μπορείτε να αγοράσετε στο κατάστημα του Pokémon Go και ποια αντικείμενα θα συναντήσετε στην περιπέτειά σας.

Το Pokémon Go διαθέτει μια ποικιλία από αντικείμενα που είτε θα τα εντοπίσετε ενώ επισκέπτεστε μέρη όπως τα PokeStops ή θα τα αγοράσετε οι ίδιοι από το Pokémon Go shop, μέσα στο παιχνίδι. Ποια είναι όμως αυτά τα αντικείμενα και σε τι χρησιμεύουν;

Αντικείμενα προς αγορά

Poke Balls

Poke Balls

Τα Poke Balls είναι το βασικό εργαλείο και χρησιμεύουν στην σύλληψη των Pokemon. Κάθε χρήστης ξεκινά το παιχνίδι με 50 Poke Balls και μπορεί να αποκτήσει περισσότερα είτε σε PokeStops, είτε όταν ανεβαίνει επίπεδο, είτε όταν τα αγοράζει στο κατάστημα σε παρτίδες των 20, των 100 ή των 200 πληρώνοντας σε PokeCoins.

 
Incense

Incense

Τα Incense χρησιμεύουν στο να δελεάζουν τα Pokémon να βγουν από τις κρυψώνες τους και αυξάνουν το ρυθμό με τον οποίο μπορείτε να βρείτε τα Pokémon για τουλάχιστον 30 λεπτά χρήσης. Για το ξεκίνημα θα έχετε δυο Incense και μπορείτε να αγοράσετε κι άλλα (1, 8, 25) με PokeCoins.

 
Egg Incubator

Egg Incubator

Πρόκειται για μια «θερμοκοιτίδα» όπου επωάζονται τα Pokémon eggs που μπορείτε να βρείτε σε διάφορα μέρη, όπως τα PokeStops. Όταν ένα αυγό τοποθετείται στο Egg Incubator, ο παίκτης θα πρέπει να ταξιδέψει μια ορισμένη απόσταση, η οποία καταμετράται από το GPS του τηλεφώνου, έως ότου το αυγό εκκολαφθεί. Αρχικά, μια θερμοκοιτίδα δίνεται δωρεάν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές, αλλά για ένα αβγό τη φορά. Μπορείτε να αγοράσετε κι άλλα εκκολαπτήρια στο κατάστημα. Αλλάζοντας επίπεδο θα κερδίσετε ένα, η διάρκεια του οποίου είναι για τρεις χρήσεις αλλά εκκολάπτει συγχρόνως τρία αυγά.

 
Lucky Eggs

Lucky Eggs

Τα τυχερά αβγά σε αντίθεση με τα συνηθισμένα Pokémon Eggs, χρησιμοποιούνται ως αναλώσιμα που διπλασιάζουν τους πόντους εμπειρίας που κερδίζει ο χρήστης για μισή ώρα. Μπορείτε να τα αγοράσετε σε παρτίδες των 1, 8 ή 25, πληρώνοντας με PokeCoins.

 
Lure Module

Lure Module

Τα Lure Modules είναι μια πιο εξελιγμένη έκδοση των Incense που προσελκύουν Pokémon σε συγκεκριμένο PokeStop για ένα χρονικό διάστημα 30 λεπτών. Δεν είναι απλώς πιο αποτελεσματικό αλλά στοχεύει το PokeStop όχι μόνο για τον παίκτη αλλά για όσους άλλους παίκτες αλληλεπιδρούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μπορούν να αγοραστούν από το κατάστημα (1 ή σε ομάδα των 8) με PokeCoins.

 
Bag

Bag

Η τσάντα είναι το μέρος όπου αποθηκεύονται όλα τα μη Pokémon αντικείμενα, όπως τα PokeBalls κ.α. Στο ξεκίνημα, η τσάντα σας μπορεί να χωρέσει μέχρι και 350 διαφορετικά είδη. Για να αποκτήσετε περισσότερο χώρο, θα πρέπει να κάνετε μια αναβάθμιση 50 επιπλέον αντικειμένων, πληρώνοντας στο shop.

 
Pokémon Storage

Pokémon Storage

Είναι το μέρος όπου αποθηκεύονται όλα τα Pokémon και τα Pokémon eggs. Όταν ξεκινάτε το παιχνίδι, έχετε το δικαίωμα αποθήκευσης μέχρι και 250 διαφορετικών Pokémon και 9 Pokémon αυγών. Αν, στην πορεία, χρειαστείτε κι άλλο χώρο, μπορείτε να αγοράσετε 50 θέσεις αποθήκευσης στο κατάστημα.

 
Revive

Revive

Το Revive θα βοηθήσει ένα Pokémon που έχει λιποθυμήσει να επανέλθει με το μισό του maximum HP του. Αν βρείτε ένα Max Revive, το Pokémon θα ανακτήσει όλα τα HP του. Σημειώστε ότι τα Pokémon μπορούν να λιποθυμήσουν μόνο σε Gym Battles ενάντια σε άλλες ομάδες. Τα Revives θα τα βρείτε σε PokeStops αφού φτάσετε στο επίπεδο 5 και ορισμένα δίνονται σε κάθε επίπεδο ως ανταμοιβές.

 
Potions

Potions

Μετά από τις μάχες, για να επαναφέρετε τη καλή υγεία του Pokémon θα χρειαστείτε τα φίλτρα. Κάθε επίπεδο ξεκλειδώνει και ένα διαφορετικό φίλτρο και τα φίλτρα ξεκινούν από το επίπεδο 5. Τα σούπερ φίλτρα θα αρχίσουν να εμφανίζονται στα PokeStops μετά το επίπεδο 10.

 
Razz Berry

Razz Berry

Αν ταΐσετε τα Pokémon που προσπαθείτε να πιάσετε Razz Berry, θα είναι πιο εύκολο να τα αποκτήσετε με την επόμενη βολή σας. Τα Razz Berry εμφανίζονται μετά το επίπεδο 8 και μερικά δίνονται ως ανταμοιβή μετά από κάθε επίπεδο.

 
Κάμερα

Κάμερα

Αυτό το στοιχείο σας δίνεται αυτόματα κατά την έναρξη της περιπέτειάς σας και σας επιτρέπει να φωτογραφίσετε τη συνάντησή σας με ένα Pokemon. Απλά πατήστε το εικονίδιο της κάμερας και καταγράψτε τη νέα σας γνωριμία.

 
Great Balls and Ultra Balls

Great Balls and Ultra Balls

Μόλις φτάσετε στα κατάλληλα επίπεδα θα ξεκλειδώσετε την πρόσβαση σε Great Balls και Ultra Balls. Σε αντίθεση με τις τυπικές PokeBalls, αυτές οι μπάλες δεν αγοράζονται στο κατάστημα αλλά σας δίνονται ως ανταμοιβή όταν ανεβαίνετε επίπεδο. Μπορεί να βρείτε μερικά και σε PokeStops. Τα Great Balls εμφανίζονται μετά το επίπεδο 12 ενώ τα Ultra Balls μετά το 20ό.

 

 

Διαβάστε επίσης: «Τι είναι το Pokémon Go Plus και που να το βρείτε»

Από mirelen

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status