Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα πρωτότυπα iPhone 7 σε αποχρώσεις Space Gray, Gold και Rose Gold (Video)

Νέα πρωτότυπα iPhone 7 σε αποχρώσεις Space Gray, Gold και Rose Gold (Video)
ired.gr

Παρακολουθήστε την εξωτερική εμφάνιση αλλά και τις αποχρώσεις που αναμένεται να κυκλοφορήσει το επερχόμενο iPhone 7.

 

Mε την εποχή που το επόμενο iPhone 7 θα αναρτηθεί στα ράφια των καταστημάτων να πλησιάζει, πρωτότυπα μοντέλα iPhone 7 έχουν κατακτήσει το διαδίκτυο. Τα περισσότερα από αυτά προέρχονται από την Κίνα και προσφέρουν μία εξωτερική ματιά της επερχόμενης έκδοσης, καθώς και τις χρωματικές αποχρώσεις που θα κυκλοφορήσει, αυτό το φθινόπωρο.

Τα συγκεκριμένα πρωτότυπα που εμφανίστηκαν σε video στο διαδίκτυο, είναι πανομοιότυπα με τις μακέτες που είδαν το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες. Είναι μη λειτουργικές με Lightning θύρα υποδοχής φόρτισης, με μεγαλύτερη κάμερα και true tone flash και φυσικά το ένθετο λογότυπο της Apple. Σε αντίθεση με παλαιότερες δημοσιεύσεις, η τωρινή προσφέρει την προοπτική τριών χρωμάτων του κελύφους, οι οποίες πιστεύεται πως είναι οι εκδόσεις - αποχρώσεις που θα διατεθούν εφέτος. Space Gray (που αποκαλείται ως Space Black στο video) Gold και Rose Gold.

Εκτός από την ποικιλία χρωμάτων, δεν έχει πολλά στοιχεία να μας δώσει το σημερινό video. Όπως και με τα προηγούμενα εικονικά μοντέλα, έτσι και αυτό χαρακτηρίζεται από την πίσω όψη με λιγότερες γραμμές κεραίας, μεγαλύτερη κάμερα και αφαίρεση της υποδοχής ακουστικών 3.5 mm.

Σύμφωνα με νέα αναφορά, η πρόσφατη έξαρση των υποτιθέμενων συσκευών iPhone 7 αυτή την εβδομάδα, φαίνεται να προέρχεται από μία και μόνο συγκεκριμένη πηγή. Είναι άγνωστο λοιπόν αν έχουν κατασκευαστεί με βάση την πραγματική συσκευή που αναμένουμε τον Σεπτέμβριο ή πρόκειται για απεικόνιση εκτιμήσεων και εικασιών των κατασκευαστών τους. Μέχρι στιγμής πάντως η έξαρση αυτή των συσκευών που απεικονίζουν το επερχόμενο iPhone, γεννά υποψίες και αμφιβολίες.

Διαβάστε επίσης: Αμφιλεγόμενο video δείχνει το iPhone 7 δίπλα στο iPhone 6s 

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει την επόμενη γενιά iPhone το φθινόπωρο, σύμφωνα με τον ετήσιο κύκλο ανανέωσης του προϊόντος. Φαίνεται πως με την έλευση του iPhone 7 η εταιρεία θα εγκαταλείψει την παραδοσιακή διάθεση (μία + μία s) η οποία απαιτεί πλήρη ανασχεδιασμό κάθε δεύτερη χρονιά. Αναφορές από ανώνυμες πηγές κάνουν λόγο πως η εταιρεία αναμένει να ωριμάσουν οι “τεχνολογίες” (AMOLED, camera chips, audio chips κλπ) για να τις χρησιμοποιήσει στην αναμόρφωση του σχεδιασμού της συσκευής το 2018.

από DINFUN

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status