Εκτύπωση αυτής της σελίδας

4 iPhone εφαρμογές για καλλιτεχνικό κείμενο στις φωτογραφίες σας

4 iPhone εφαρμογές για καλλιτεχνικό κείμενο στις φωτογραφίες σας
ired.gr

Δημιουργήστε ξεχωριστές φωτογραφίες, προσθέτοντας αποφθέγματα και σκέψεις με υπέροχες γραμματοσειρές.

Το Instagram feed σας είναι γεμάτο με εικόνες διανθισμένες με όμορφες γραμματοσειρές και αναρωτιέστε ποιο είναι το μυστικό τους; Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να είστε γραφίστας, ούτε να γνωρίζετε το Photoshop για να δημιουργήσετε αυτές τις εικόνες. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το iPhone και κάποια δωρεάν applications.

Διαβάστε επίσης: « Μεταφέρετε εύκολα φωτογραφίες και video από το iPhone στον υπολογιστή σας»

 

Over

Over

Το Over είναι μια δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να διαλέγετε τις φωτογραφίες σας και να προσθέτετε καταπληκτικές γραμματοσειρές σε όποια θέση θέλετε. Στο pro mode, το οποίο θα πρέπει να πληρώσετε για να αποκτήσετε, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε διάφορα φίλτρα για να τελειοποιήσετε τις εικόνες.

App Link
Quick

Quick

Αν το Over σας φαίνεται υπερβολικό, τότε κατεβάστε το Quick που κάνει ακριβώς ό,τι λέει το όνομά του. Μπορείτε να επιλέξετε γρήγορα τη φωτογραφία, να πληκτρολογήσετε το κείμενο, να αλλάξετε χρώμα και θέση. Όταν τελειώσετε, πατήστε το κουμπί με το βέλος και μοιραστείτε τη φωτογραφία σας στα social media. Το app είναι δωρεάν αλλά θα πρέπει να πληρώσετε για να αφαιρέσετε το υδατογράφημα και να ξεκλειδώσετε τις γραμματοσειρές premium.

App Link
Typorama

Typorama

Το Typorama δημιουργήθηκε για όσους θέλουν να ανεβάζουν καθημερινές φωτογραφίες στο instagram γεμάτες έμπνευση. Όταν ανοίξετε την εφαρμoγή, θα μπορείτε να αναζητήσετε δωρεάν εικόνες και αυτόματα θα εμφανιστούν τα κατάλληλα αποφθέγματα, ώστε να μην χρειάζεται καν να πληκτρολογήσετε. Στο κάτω μέρος της οθόνης, μπορείτε να επιλέξετε από διάφορα στιλ κειμένου.

App Link
Enlight

Enlight

Το Enlight είναι το μόνο app που δεν έχει free version αλλά πραγματικά είναι μια εφαρμογή υπερπαραγωγή για επεξεργασία φωτογραφιών. Υπάρχουν άπειρες δυνατότητες και πολλά γραφικά για αποφθέγματα. Κοστίζει 2.29 ευρώ και μια από τις εξαιρετικές δυνατότητές του είναι το ασπρόμαυρο mode και οι άπειρες διαθέσιμες προσαρμογές.

App Link

Διαβάστε επίσης: «Μετατρέψτε εικόνες σε emoji»

Από mirelen

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status