16 / 7 Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

16 / 7 Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

 

Animal Kindergarten Math Games

Animal Kindergarten Math Games

Από $3,99 > Δωρεάν

ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΜΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΤΗΣ BIG CITY ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Είναι για γονείς με παιδιά στην προσχολική ηλικία, νηπιαγωγείου ή πρώτης δημοτικού.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Για να βοηθήσετε τα ζώα να ταξιδέψουν μέσα στην πόλη θα πρέπει να το παιδί σας να ολοκληρώσει με επιτυχία μια σειρά από δραστηριότητες μαθηματικών. Οι δραστηριότητες αυτές κυμαίνονται από την προσθήκη ή την αφαίρεση γεωμετρικών σχημάτων. Το παιχνίδι συμπεριλαμβάνει 8 λατρευτά ζωάκια τα οποία συμμετέχουν σε πάνω από 100 διαφορετικές δραστηριότητες. Περιλαμβάνει επίσης επαγγελματική αφήγηση και οδηγίες καθώς και επιφωνήματα ενθάρρυνσης.

Game Link
Biber and Red Boots Plus

Biber and Red Boots Plus

Από $1,99 > Δωρεάν

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΙΣΤΟΡΙΑ TALE OF BIBER AND HIS BOOTS ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

Μια συγκινητική ιστορία γεμάτη θετικά μηνύματα.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η Ματθίλδη και τα δίδυμα κουνέλια έστησαν ένα πάρτι γενεθλίων έκπληξη για το θείο της Bibber.To δώρο τους ήταν ένα τέλειο ζευγάρι λευκές μπότες τις οποίες η Βiber ανυπομονούσε να δοκιμάσει. Όμως η Biber κατά λάθος χάλασε τις μπότες. Αυτή η συγκινητική ιστορία έχε αίσιο τέλος, γι' αυτό φροντίστε το παιδί σας να ολοκληρώσει όλη την ιστορία. Η εφαρμογή συμπεριλαμβάνει διαδραστικές σκηνές και μίνι παιχνίδια puzzle για να επαναφέρουν οι μικροί μας φίλοι.

Game Link
orphinio

orphinio

Από $0,99 > Δωρεάν

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΡΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Εάν σας ενδιαφέρει να πειραματίζεστε με ήχους είναι για εσάς η κατάλληλη εφαρμογή.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Κάθε πλήκτρο ανταποκρίνεται στα δάχτυλά σας με διαφορετικούς τρόπους. Σύρετε τα δάχτυλά σας σε όλη την επιφάνειά τους για να δημιουργήσετε διαφορετικούς ήχους. Η εφαρμογή περιλαμβάνει υποστήριξη multi touch 9 σχεδιαγράμματα, μεμονωμένους ήχους για κάθε δάχτυλο, υποστήριξη μορφής MIDI, Audiobus και την ικανότητα καταγραφής της μουσικής σας και διαμοιρασμού με ηλεκτρονικό ταχυδρομεί, Audiocopy ή SoundCloud.

App Link
Photo Transfer App

Photo Transfer App

Από $2,99 > Δωρεάν

ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ

Οι φίλοι και η οικογένειά σας θα σας ευγνωμονούν για τη λήψη της εφαρμογής.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Εάν μεταφερθείτε σε άλλη συσκευή τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Photo Transfer. Εάν επιθυμείτε να τις μεταφέρετε στον υπολογιστή σας τότε θα χρειαστεί ν εγκαταστήσετε και την εφαρμογή σύνδεσμο στον υπολογιστή σας. Η εφαρμογή επίσης σας επιτρέπει να στείλετε φωτογραφίες στην αγαπημένη cloud υπηρεσία μέσω δωρεάν widget.

App Link
Scanner & Translator

Scanner & Translator

Από 2,99 > Δωρεάν

ΣΑΡΩΣΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ SCANNER TRANSLATOR

Ένα εύχρηστο εργαλείο για όλους.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να εστιάσετε την κάμερα σε οποιοδήποτε φυσικό κείμενο επιθυμείτε να εγγράψετε. Είστε σε θέση να περικόψετε την εικόνα ώστε να εξασφαλίσετε καλύτερα αποτελέσματα. Η εφαρμογή Scanner and Translator θα συλλάβει αυτόματα όλο το κείμενο, θα το προβάλλει και μπορεί να το μεταφράσει σε 90 γλώσσες. Εγγραφές μεταφρασμένων κειμένων μπορούν να συμπεριληφθούν. Οι σαρώσεις σας αποθηκεύονται αυτόματα στο ιστορικό.

App Link