Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σας προσφέρουμε τις καλύτερες iPhone εφαρμογές για διαγραφή διπλών επαφών

Σας προσφέρουμε τις καλύτερες iPhone εφαρμογές για διαγραφή διπλών επαφών
ired.gr

Αφαιρέστε τις διπλότυπες επαφές πανεύκολα και δωρεάν.

Το iCloud και το Gmail προσφέρουν αντίγραφα ασφαλείας ώστε να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα χάσουμε ποτέ τις επαφές μας, ακόμη κι αν χάσουμε την ίδια τη συσκευή. Όμως, ένα από τα χειρότερα σενάρια είναι να συμβεί κάποιο «λάθος» και η εφαρμογή των επαφών να γεμίσει με διπλές εγγραφές. Αν σας έχει συμβεί στο παρελθόν, γνωρίζετε πόσο δύσκολο είναι να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση με χειροκίνητο τρόπο. Ευτυχώς, υπάρχουν οι παρακάτω τρεις εφαρμογές που θα κάνουν τη «βρόμικη» δουλειά για εσάς.

 

Cleaner

Cleaner

Το Cleaner είναι κάτι περισσότερο από εργαλείο εύρεσης διπλών επαφών αφού σας δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας ενός αντιγράφου ασφαλείας σε excel. Εντοπίζει και συγχωνεύει τα διπλότυπα ενώ συγχρόνως διαγράφει τις επαφές χωρίς αριθμό τηλεφώνου.

App Link
Clean up Duplicate Contacts

Clean up Duplicate Contacts

Το app κάνει ακριβώς ό,τι λέει: αφού αποκτήσει πρόσβαση στις επαφές, σας ενημερώνει για το πόσες είναι διπλές και στη συνέχεια τις συγχωνεύει σε χρόνο μηδέν.

App Link
Full Contact

Full Contact

Όχι μόνο εντοπίζει τα διπλά ονόματα και τα συγχωνεύει αλλά παίρνει πληροφορίες από το LinkedIn και τις ταιριάζει αυτόματα στις ήδη υπάρχουσες επαφές.

App Link
Simpler Contacts

Simpler Contacts

Αν θέλετε ένα καλό ξεκαθάρισμα στο ευρετήριο των επαφών σας, τότε το Simpler Contacts θα αναδιαμορφώσει την κατάσταση σε λίγα δευτερόλεπτα. Αφαιρεί επαφές χωρίς νούμερο ή email και συγχωνεύει αυτές με παρόμοια ονομασία.

App Link

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status