13 / 7 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

13 / 7 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr
Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

 

HealthView

HealthView

Από $0,99 > Δωρεάν

ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ

Πρόκειται για έναν ευκολότερο τρόπο ελέγχου των δεδομένων για την υγεία.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Health view συλλέγει τα δεδομένα από το HealthKit και καθιστά ευκολότερη την κατανόηση αυτών. Μετά την έναρξη της εφαρμογής θα πρέπει να επιλέξετε ποια δεδομένα επιθυμείτε να εμφανίζονται. Στη συνέχεια η εφαρμογή εμφανίζει όλα τα τρέχοντα στατιστικά, μεταξύ αυτών μηνιαία, εβδομαδιαία και ετήσια. Είστε σε θέση να δείτε με κάθε λεπτομέρεια, να θέσετε στόχους και να ελέγχετε τη πρόοδό σας. Η εφαρμογή HealthView περιλαμβάνει επίσης υποστήριξη Apple Watch.

App Link
Star Tracker HD

Star Tracker HD (iPad only)

Από $3,99 Δωρεάν

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ IPAD ΨΗΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ STAR TRACKER HD

Υπέροχη εφαρμογή ια επίδοξους αστρονόμους κι εκπαιδευτικούς.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Star tracker HD διαθέτει μερικά από τα καλύτερα γραφικά που έχουμε συναντήσει ποτέ σε τέτοιου είδους εφαρμογή. κάνει το ηλιακό μας σύστημα δίκαιο. Πριν ανασηκώσετε τη συσκευή θα χρειαστεί να κάνετε μία βαθμονόμηση ώστε να διασφαλιστεί η σωστή ευθυγράμμιση με τον ουρανό. Στη συνέχεια μπορείτε να να περιστρέψετε τη συσκευή σας και να παρατηρήσετε πάνω από 88 αστερισμούς, περισσότερα από 8.000 αστέρια και 100 βαθύτερα ουράνια σώματα. Εάν συναντήσετε κάποιο άξιο λόγου μπορείτε να συλλάβετε ένα στιγμιότυπο και να το μοιραστείτε με τους φίλους σας μέσω Facebook ή twitter.

App Link
The Great Fusion

The Great Fusion

Από $3,99 > Δωρεάν

ΠΑΙΞΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ GREAT FUSION

Είναι εξαιρετικό για τους λάτρεις κλασικών παιχνιδιών περιπέτειας.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Βρίσκεστε στο έτος 2022. Η κοινωνία έχει αλλάξει. Οι καλές εποχές και στιγμές έχουν εξαφανιστεί. Οι πλούσιοι έχουν γίνει πλουσιότεροι ενώ οι φτωχοί είναι ακόμη φτωχότεροι. Οι ισχύοντες νόμοι έχουν σχεδιαστεί από μεγάλες εταιρείες από ανόητους και η ελεύθερη σκέψη έχει εξαφανιστεί. Είναι στο χέρι σας να αντεπιτεθείτε ενάντια στις δυνάμεις, συγκεντρώνοντας στοιχεία, συνομιλώντας με τους πολίτες και επιλύοντας τα puzzle. Το παιχνίδι περιλαμβάνει μια ξεκαρδιστική επιστημονική ιστορίας φαντασίας με πρωτότυπη μουσική και ζωγραφική με τα χέρια.

Game Link
Orbit Path

Orbit Path

Από $1,99 > Δωρεάν

ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟΥΣ ΣΕ ΚΟΣΜΟΥΣ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ.

Είναι εύκολο να το αποκτήσετε και να παίξετε.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Μόνο για σήμερα Μπορείτε να ξεκλειδώσετε διαφορετικούς κόσμους εντελώς δωρεάν. Πατήστε στο World 2 στην οθόνη επιλογής κι επιβεβαιώστε την ενέργειά σας. Στη συνέχεια απολαύστε όποτε θέλετε το επίπεδο World 2. Η τροχιά σας δίνει τον έλεγχο στο απέραντο διάστημα. Είναι δική σας υποχρέωση να εντάξετε σε τροχιά τους πλανήτες και τους ήλιους με τη σωστή ταχύτητα και γωνία. Εάν αποτύχετε ο θα επέλθει καταστροφή. Λάβετε υπόψιν σας το μέγεθος ενός πλανήτη καθώς και την επίδραση του ήλιου στη βαρύτητά του.

Game Link
Mix on Pix

Mix on Pix

Από $2,99 > Δωρεάν

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ MIX ON PIX

Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για κάθε iPhoneographer.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Μόνο για σήμερα. Ξεκλειδώστε όλα τα εργαλεία της εφαρμογής εντελώς δωρεάν. Ενεργοποιήστε απλά την εφαρμογή επιλέξτε το "+" στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης και στη συνέχεια αγγίξτε στην εικόνα. Θα δείτε μία καταχώρηση για το ξεκλείδωμα του συνόλου του πρόσθετου περιεχομένου. Η εφαρμογή Μix for Pix σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε στο έπακρο τις φωτογραφίες σας. Ξεκινήστε επιλέγοντας μία φωτογραφία από τη βιβλιοθήκη σας. Σας επιτρέπει να διατηρείτε πολλά αντίγραφα όποτε μην ανησυχείτε πως θα χάσετε το σημείο έναρξης της επεξεργασίας. Μπορείτε να προσθέσετε κείμενο, ημερομηνίες, βέλη και σχήματα ακόμη και να σχολιάσετε ή να εισάγετε χειρόγραφο κείμενο. Έχετε στη διάθεσή σας περισσότερες από 477 γραμματοσειρές.

App Link