Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι καλύτερες iPhone εφαρμογές για αεροπορικά ταξίδια

Οι καλύτερες iPhone εφαρμογές για αεροπορικά ταξίδια
ired.gr

Αν ετοιμάζεστε για αεροπορικό ταξίδι, θα «πετάξετε» από τη χαρά σας με αυτά τα apps.

Με τόσα πανέξυπνα apps που αφορούν το αεροπορικό ταξίδι, την παραμονή και την εξυπηρέτηση στο αεροδρόμιο, η εμπειρία δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. Σας παρουσιάζουμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν στο iPhone και να απολαύσετε ένα ξεκούραστο και πλήρως οργανωμένο ταξίδι με αεροπλάνο.

 

JetRadar

JetRadar

Μια μηχανή αναζήτησης για αεροπορικά εισιτήρια. Μπορείτε να συγκρίνετε τιμές μεταξύ εκατοντάδων εταιριών και να κάνετε κράτηση της πτήσης σας online.

App Link
Kayak

Kayak

Η Kayak διαθέτει αποκλειστικές τιμές για κινητά τηλέφωνα και ψάχνει σε εκατοντάδες ταξιδιωτικές σελίδες για να βρει συνδυασμούς φθηνότερων πτήσεων, ξενοδοχείων και αυτοκινήτων.

App Link
Seat Alerts

Seat Alerts

Έχετε κλείσει αεροπορικά εισιτήρια για τον ονειρεμένο προορισμό σας αλλά οι θέσεις σας βρίσκονται στη μέση της σειράς; Η εφαρμογή αυτή θα σας βοηθήσει να βρείτε καλύτερες θέσεις, παρακολουθώντας τις διαθέσιμες και ειδοποιώντας σας μέχρι την αναχώρηση της πτήσης.

App Link
Lounge Buddy

Lounge Buddy

Η εφαρμογή σας παρουσιάζει τους χώρους και τις παροχές των αιθουσών αναμονής (VIP Lounges) σε πάνω από 800 αεροδρόμια στον κόσμο. Μέσω του app μπορείτε να κάνετε κράτηση με Apple Pay ή πιστωτική κάρτα και να απολαύσετε VIP περιποίηση στο lounge της επιλογής σας.

App Link
Plane Finder AR

Plane Finder AR

Αν αναρωτιέστε ποιο είναι το αεροπλάνο που περνάει πάνω από το κεφάλι σας και ποιος είναι ο προορισμός του, τότε θα εκπλαγείτε με το Plane Finder. Στρέψτε την κάμερα προς το αεροπλάνο και θα ενημερωθείτε για τον αριθμό της πτήσης και για το ύψος στο οποίο βρίσκεται.

App Link
Athens International Airport

Athens International Airport

Το app είναι η επίσημη και δωρεάν εφαρμογή του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το αεροδρόμιο σε επιβάτες και επισκέπτες.

App Link
mi Flight

mi Flight

Η εφαρμογή σας ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο σχετικά με το πόση καθυστέρηση θα έχετε στον έλεγχο του αεροδρομίου. Πρόκειται για crowd sourced app που σημαίνει ότι την ενημέρωση την παρέχουν οι ίδιοι οι επιβάτες.

App Link

Διαβάστε επίσης: «Τι να κάνεις με το iPhone στο αεροπλάνο σε flight mode»


Από mirelen

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status