9/7 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

9/7 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr

Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

 

Princess Games Activity Puzzle

Princess Games Activity Puzzle

Από $2,99 Δωρεάν

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PUZZLE

Είναι ιδανικό για παιδιά από δύο έως πέντε ετών.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Μόνο για σήμερα μπορείτε να ξεκλειδώσετε τα πάντα δωρεάν. Αρκεί να πατήσετε το πλήκτρο "Unlock" στην κύρια οθόνη και να εισάγετε τον παρεχόμενο κωδικό πρόσβασης ώστε να επιβεβαιωθεί η πρόθεσή σας. Όλα τα puzzle τωρινά ή μελλοντικά θα είναι διαθέσιμα στο παιδί σας χωρίς χρέωση. Κάθε εικόνα διαθέτει εγκοπές για να καθοδηγήσει το παιδί σας να συμπληρώσει τα κομμάτια που απαιτούνται. Μόλις το παιδί σας τοποθετήσει τα κομμάτια θα εμφανιστούν νέα. Η εφαρμογές συμπεριλαμβάνει αξιολάτρευτους χαρακτήρες και ήχους καθώς και εννέα διαφορετικές εικόνες.

Game Link
100 Binaural Beats and Isochronic Tones!

100 Binaural Beats and Isochronic Tones!

Από $1,99 > Δωρεάν

ΣΥΝΔΕΣΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΥΓΕΙΑΣ

Ιδανική για όσους χρειάζεται βοήθεια στη χαλάρωση και στον ύπνο.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Περιλαμβάνει 13 μεγάλες μελωδίες με πάνω από 100 συχνότητες. Επιπλέον συμπεριλαμβάνει έναν οδηγό χρήσιμων συμβουλών, ήχο στο υπόβαθρο και τη δυνατότητα να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα προγράμματα. Έχετε τη δυνατότητα να επαναλαμβάνετε υπενθυμίσεις και χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης.

Game Link
Sago Mini Monsters

Sago Mini Monsters

Από $2,99 > Δωρεάν

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΤΕΡΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ SAGO MINI MONSTERS

Είναι η τέλια εφαρμογή η οποία θα κρατήστε απασχολημένα τα μικρά δαχτυλάκια των παιδιών σας.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Sago Mini Monsters επιτρέπει στα μικρά παιδιά να αστράψουν από περηφάνια. Ξεκινούν ζωγραφίζοντας το πρόσωπο ενός πολύχρωμου τέρατος. Στη συνέχεια μπορούν να μεγαλώσουν τα κέρατα, τα μάτια και το στόμα. Αγγίζετε και σύρετε κάθε κομμάτι για να το αντικαταστήσετε με κάποιο άλλο. Το τέρας μπορεί να τρέφεται με τροφή που θα του χορηγεί το παιδί σας, να χτενιστεί για να είναι έτοιμο για φωτογραφίες.

Game Link
Super Lemonade Factory

Super Lemonade Factory

Από $2,99 > Δωρεάν

ΕΝΑ PUZZLE PLATFORM ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΣΤΑΖΕΙ ΓΟΗΤΕΙΑ

Το παιχνίδι Super Lemonade Factory είναι για εκείνους που αρέσκονται παιχνίδια με καταπληκτικό pixel art και μελωδίες.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Είναι δύσκολο να αντισταθείτε στη λεπτομέρεια που έχει προστεθεί στο Super Lemonade Factory. Πάρτε τον έλεγχο του Andre και της γυναίκας του Liselot στο ταξίδι τους μέσα σε ένα εργοστάσιο λεμονάδας που έχουν κληρονομήσει. Για να ακολουθήσετε το δρόμο σας και να βρείτε την έξοδο θα χρειαστεί να εναλλάσσετε χαρακτήρες καθώς ο καθένας από αυτούς έχει τις δικές του μοναδικές ικανότητες. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 72 επίπεδα και τη δυνατότητα να δημιουργήσετε επιπλέον δικά σας.

Game Link
Paranormal Minis

Paranormal Minis

Από $0,99 > Δωρεάν

ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΤΕΡΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ PARANORMAL MINIS

Είναι για οπαδούς παιχνιδιών όπως το Zombieville USA.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Ο κόσμος έχει μετατραπεί σε ένα χαοτικό περιβάλλον γεμάτο βρικόλακες, φαντάσματα, δαίμονες εξωγήινους και άλλες παραλλαγές. Όμως εσείς έχετε προετοιμαστεί για να τα αντιμετωπίσετε. Αρπάξτε το αγαπημένο σας όπλο δώστε ένα τέλος στα άθλια πλάσματα. Υπάρχουν τρεις μέθοδοι για να κινηθείτε στο παιχνίδι και να αποκτήσετε πόντους και εμπειρίες για να αναβαθμίσετε περαιτέρω το οπλοστάσιό σας. Το παιχνίδι περιλαμβάνει πάνω από 20 όπλα και 10 διαφορετικούς τύπους εχθρού.

Game Link