Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPhone 7 Φήμες - Αποχαιρετάμε το φυσικό πλήκτρο Αφετηρίας (Home Button);

iPhone 7 Φήμες - Αποχαιρετάμε το φυσικό πλήκτρο Αφετηρίας (Home Button);
ired.gr
Οι φήμες λένε ότι το φυσικό πλήκτρο Home Button θα γίνει μέρος του λογισμικού.

Σύμφωνα με αναλυτές της εταιρίας Cowen and Company, η Apple μπορεί να σχεδιάζει ένα Home Button με Force Touch για το iPhone 7. Μάλιστα προβλέπουν ότι το iPhone 7 δεν θα έχει καν φυσικό πλήκτρο Home Button.

Πιο συγκεκριμένα, οι φήμες λένε ότι η τεχνολογία Force Touch θα είναι ενσωματωμένη στο Home Button και θα θυμίζει το trackpad στις πιο πρόσφατες εκδόσεις των MacBooks. Με τον μηχανισμό haptic feedback (γραμμική ανάδραση), οι χρήστες θα αισθάνονται ότι πατούν το Home Button, ακόμη κι αν στην πραγματικότητα δεν υπάρχει αληθινό κουμπί. Αντί του φυσικού μηχανισμού που απαιτεί στους χρήστες να πιέσουν τον αντίχειρα ή ένα δάχτυλό τους στο Home Button, τώρα θα πρέπει να χρησιμοποιούν την τεχνολογία Force Touch.

Διαβάστε επίσης: «iPhone 7: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε»

Ένα ζήτημα που ανακύπτει με ένα τέτοιου είδους Home Button είναι ο τρόπος που θα πραγματοποιείται η επαναφορά (Reset) του iPhone. Επί του παρόντος, η επαναφορά γίνεται κρατώντας πατημένα ταυτόχρονα τo Home Button και το Power Button. Αν όμως, το Home Button γίνει μέρος του λογισμικού, τότε μια νέα μέθοδος θα πρέπει να καθιερωθεί, πιθανότατα συμπεριλαμβανομένων και των κουμπιών της έντασης. Αυτά θα είναι και τα μοναδικά φυσικά πλήκτρα που θα έχουν απομείνει στο iPhone.

Η εξαφάνιση του φυσικού πλήκτρου, εκτός από έναν πιο καθαρό σχεδιασμό, θα σημαίνει και λιγότερη φυσική φθορά για το iPhone. Το Home Button, σήμερα, συνδέεται με πολλά προβλήματα που απαιτούν την αντικατάστασή του και μια τέτοια περίπτωση θα λύσει οριστικά την κατάσταση.

Επιπλέον, η ίδια εταιρεία υποστηρίζει ότι το iPhone 7 θα διαθέτει έναν αδιάβροχο σχεδιασμό και δεν θα διαθέτει την υποδοχή των ακουστικών. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι λίγη ακόμη υπομονή μέχρι τον Σεπτέμβριο για να μάθουμε αν όλες αυτές οι φήμες για το iPhone θα επιβεβαιωθούν.

Διαβάστε επίσης: «Τελικά από πού ξεφυτρώνουν όλες αυτές οι φήμες για την Apple;»

Από mirelen

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status