Εκτύπωση αυτής της σελίδας

7/7 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

7/7 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr
Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!
Word Seek HD

Word Seek HD

Από $1,99 > Δωρεάν

ΑΝΑΔΕΙΞΤΕ ΛΕΞΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ WORD SEEK HD

Εάν είστε οπαδός του Boggle θα απολαύσετε τη νέα πρόκληση.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Word Seek HD παρέχει σταυρόλεξο 4x4 ή 5x5. Το αντικείμενο σας είναι να ανακαλύψετε όσες περισσότερες λέξεις μπορείτε πριν τελειώσει ο χρόνος. Σύρετε το δάχτυλό σας πάνω από τα γράμματα και εγκαταλείψτε την οθόνη στο τελευταίο γράμμα της λέξης. Στο τέλος του παιχνιδιού θα είστε σε θέση να δείτε το σκορ σας, το ποσοστό λέξεων που ανακαλύψατε, το σύνολο των λέξεων μέσα στο πλέγμα.

Game Link
Farm Story Maker

Farm Story Maker

Από $0,99 > Δωρεάν

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΚΗΝΕΣ ΤΗ LILY ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΗ LILY’S FARM ANIMAL STICKERS

Ένα υπέροχο παιχνίδι για παιδιά κάτω των 5 ετών.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο αγρόκτημα της Lily's. Το παιδί σας θα είναι σε θέση να επιλέξει μεταξύ 9 διαφορετικών σκηνών και να συμπληρώσει με πάνω από 100 διαφορετικά αυτοκόλλητα. Τα αυτοκόλλητα αυτά μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε πάνω στη σκηνή σύροντάς τα, να τους αλλάξει μέγεθος ή να τα περιστρέψει μόνο με τα δάχτυλά του. Πατήστε σε ένα αυτοκόλλητο για να το ζωντανέψετε. Τα αυτοκόλλητα ταξινομούνται κατά κατηγορίες ώστε το παιδί σας εύκολα να βρει αυτό που ψάχνει.

Game Link
hashpic

hashpic

Από $1,99 > Δωρεάν

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ HASHPIC

Είναι σχεδιασμένη για όσους θέλουν να σημειώνουν τις φωτογραφίες και να θυμούνται στιγμές.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Hashpic βάζει τέλος στην ατέλειωτη κύλιση στο άλμπουμ κάμερας. Σας επιτρέπει να δώσετε μία ετικέτα σε μία φωτογραφία ώστε να θυμάστε περί τίνος πρόκειται είτε πρόκειται για κάποιον αριθμό προϊόντος, μία μπίρα που σας εντυπωσίασε με τη γεύση της κλπ. Οι φωτογραφίες μπορούν να συμπεριλαμβάνουν πολλαπλές διέσεις, προκειμένου να βελτιώσετε τις αναζητήσεις σας. Μία ακόμη δυνατότητα που περιλαμβάνει η εφαρμογή η προσαρμογή του μεγέθους, η εισαγωγή φωτογραφίας ή εικόνας και η προσθήκη πρόσθετων σημειώσεων.

Game Link
Yarn!

Yarn!

Από $1,99 > Δωρεάν

ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ZOMBIES ΣΤΟ YARN

Είναι για τους λάτρεις παιχνιδιών platformers.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Ένα κιβώτιο με τοξικά απόβλητα έπεσε στο ποτάμι μολύνοντας το σύνολο των ψαριών που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία ζωοτροφών. Όλα τα αιλουροειδή πλέον έχουν μετατραπεί σε zombie και το μόνο που μπορεί να σώσει την πόλη είναι μια μικρή σφαίρα με το όνομα doodle. Συλλέξτε όλα τα αστέρια σε κάθε επίπεδο για να πετύχετε την καλύτερη δυνατή βαθμολογία.

Game Link
LOOPIMAL by YATATOY

LOOPIMAL by YATATOY

Από $2,99 > Δωρεάν

ΣΥΝΘΕΣΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕ ΖΩΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ LOOPIMAL

Είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να ενθουσιάσετε τα παιδιά σας με τη μουσική.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Η εφαρμογή LOOPIMAL διαθέτει ένα καστ από 9 αξιολάτρευτα ζωάκια. Κάθε χαρακτήρας χορεύει στο δικό του ρυθμό. Το παιδί σας είναι σε θέση να μεταφέρει διάφορους ήχους μέσα στο πλαίσιο για να παίξει. Οι χαρακτήρες εκτελούν διαφορετικά animations με τους ήχους, παρέχοντας πολλές ώρες διασκέδασης.

Game Link

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status