6/7 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

6/7 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr
Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!
Sunrise

Sunrise

Από $0,99 > Δωρεάν

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΥΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ SUNRISE

Σας παρέχει μία εύκολο μέθοδο ενημέρωσης.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Sunrise, με την απλή εμφάνιση κάνει εύκολο τον έλεγχο της ανατολής και δύσης του ηλίου στην τρέχουσα τοποθεσία σας. Προσθέστε τη μικρο-εφαρμογή στην ενότητα Σήμερα. Σας επιτρέπει επίσης να δει την ανατολή και τη δύση τόσο στο παρελθόν όσο και στο μέλλον σύροντας δεξιά η αριστερά το δάχτυλό σας, κατά μήκος της οθόνης. Εάν κάνετε την ίδια ενέργεια στο μέσον, θα παρατηρήσετε τη θέση του ηλίου εντός της ημέρας.

Game Link
Tasker

Tasker

Από $0,99 > Δωρεάν

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΝΤΟΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΉ TASKER

Διαχειριστείτε το πρόγραμμά σας με έναν εύκολο τρόπο.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της εφαρμογής είναι η εύκολη προσαρμογή της. Είστε σε θέση να δημιουργήσετε εργασίες με χρώματα, ετικέτες, και πλαίσια και να τις ταξινομήσετε όπως επιθυμείτε. μπορείτε επίσης να συνδέσετε εργασίες με επαφές, φωτογραφίες, χάρτες, και διευθύνσεις. Εργασίες μπορείτε να δημιουργήσετε μεμονωμένες ή να τις εντάξετε σε εγχειρήματα. Έχετε τη δυνατότητα να φιλτράρετε εργασίες κατά προτεραιότητα, ανακτώντας τες γρήγορα από τη μικρο-εφαρμογή. Εάν διαθέτετε Apple Watch τότε όλες οι εργασίες μεταφέρονται στον καρπό σας.

Game Link
Nature Maestro Rainforest Day

Nature Maestro Rainforest Day

Από $1,99 > Δωρεάν

ΠΕΡΑΣΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ ΜΕ ΤΟ NATURE MAESTRO RAINFOREST DAY

Ένα εργαλείο διασκέδασης και μάθησης.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το παιχνίδι Nature Maestro Rainforest Day διαδραματίζεται στο μέσον του τροπικού δάσους της Costa Rica. Σας επιτρέπει να συνθέσετε ηχητικά τοπία μεταφέροντας και τοποθετώντας στοιχεία. Μόλις ολοκληρώσετε τις δημιουργίες σας, μπορείτε να τις διαμοιράσετε μέσω των κοινωνικών δικτύων. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης 185 αστεία ζωάκια, 213 αρχεία ήχου κι ένα οπτικοακουστικό παιχνίδι που τα συνδυάζει.

Game Link
Mimpi Dreams

Mimpi Dreams

Από $1,99 > Δωρεάν

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΝΑ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ MIMPI DREAMS

Οι φίλοι των puzzles θα απολαύσετε το παραμύθι.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Στο Mimpi’s dreams είστε ένα super σκυλάκι το οποίο δεν κάνει σχεδόν τίποτα. Θα πρέπει να το βοηθήσετε να σώσει τους φίλους του μέσα από τον χειρισμό πολύχρωμων καταστάσεων. Κατά την πρόοδο του παιχνιδιού προστίθενται αντικείμενα και μηχανισμοί καθιστώντας το puzzle ακόμη δυσκολότερο. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 6 διαφορετικούς κόσμους για να εξερευνήσουν οι μικροί μας φίλοι, ένα πρωτότυπο soundtrack και όλων των ειδών τα μυστικά για να ανακαλύψετε.

Game Link
Stickyboard 2

Stickyboard 2 (iPad only)

Από $4,99 > Δωρεάν

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ STICKYBOARD ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ IPAD ΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΓΕΜΑΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Ιδανική για χρήστες που επιθυμούν να παρακολουθούν τις σκέψεις και τις ιδέες τους σε ταμπλό.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Αυτοκόλλητες σημειώσεις σε διάφορα χρώματα και μεγέθη μπορούν να δημιουργηθούν με ένα άγγιγμα στον πίνακα. Μπορείτε επίσης να τις μετακινήσετε να αλλάξετε το μέγεθός τους μόνο με την άκρη των δαχτύλων σας. Είστε σε θέση να επιλέξετε να οργανώσετε πολλαπλές σημειώσεις, σύροντας το δάχτυλό σας πάνω τους. Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης τη δυνατότητα να γράψετε στον πίνακα με διαφορετικά χρώματα, να αναιρέσετε ή να επαναλάβετε και να μοιραστείτε τις αυτοκόλλητες σημειώσεις σας ως PDF ή αρχείο κειμένου.

Game Link