Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPhone 7: Space Gray & Deep Blue αποδόσεις από τον Martin Hajek

iPhone 7: Space Gray & Deep Blue αποδόσεις από τον Martin Hajek
ired.gr

Ας ρίξουμε μια ματιά στα πιθανά νέα χρώματα του επερχόμενου iPhone

Ενώ οι φήμες συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν στην τελική ευθεία της “κούρσας”, έως δηλαδή την παρουσίαση του Σεπτεμβρίου και τα αποκαλυπτήρια των νέων iPhones, ήρθε η στιγμή και για τα πρώτα “renderings”, τις πρώτες απεικονίσεις δηλαδή των συσκευών, με βάση τις έως τώρα πιο αξιόπιστες φήμες. Ενώ πολλοί θα περιμέναμε οι πρώτες αυτές “δημιουργίες” να εστιάζουν στον σχεδιασμό της συσκευής, ο γραφίστας Martin Hajek δείχνει “έτοιμος” να πας παρουσιάσει (μέσω των σχεδίων του) και τις δύο νέες χρωματικές αποχρώσεις των συσκευών.

Δείτε επίσης: iPhone 7 Rumors: Αντικατάσταση της απόχρωσης Space Grey με Deep Blue 

space black 01

Τα ερωτήματά μας ως προς την εμφάνιση των νέων συσκευών έχουν ήδη απαντηθεί, έστω και ανεπίσημα. Θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένο πως οι νέες συσκευές ακολουθούν σχεδιαστικά το ίδιο μοτίβο με την τρέχουσα σειρά. Αυτό που δεν έχουμε ακόμα εξακριβώσει, είναι η “ευστάθεια” των φημών, ως προς τα χρώματα των νέων συσκευών. Ισχύει η φήμη για την Deep Blue απόχρωση; Ισχύει η αντίστοιχη για την Space Gray, πιο σκούρα - σχεδόν μαύρη - απόχρωση; Ή μήπως θα ονομάζεται πλέον Space Black;

Δείτε επίσης: Φήμες - Το επερχόμενο iPhone 7 θα έχει πιο σκούρα, σχεδόν μαύρη απόχρωση

space black 02

Στα renderings του Martin Hajek συναντάμε τις μικρές αλλαγές στο σχεδιασμό που όλοι αναμένουμε, όπως την αφαίρεση των γραμμών της κεραίας από το πίσω μέρος του σασί, τη μεγαλύτερη (και πάλι προεξέχουσα) κάμερα, αλλά και την αφαίρεση της υποδοχής jack των 3,5 χιλιοστών. Ταυτόχρονα όμως, έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μία ιδέα για τα νέα χρώματα των συσκευών αυτών. Δεν γνωρίζω αν τελικά θα ισχύσουν και τα δύο, δηλαδή το πιο σκούρο Space Gray (ή Space Black) και το Deep Blue, οφείλω όμως να ομολογήσω πως τα βρίσκω πανέμορφα.

Αν τελικά αυτές οι αποχρώσεις είναι και οι πραγματικές, θα χαρούν και οι φίλοι του μαύρου χρώματος, που θα έχουν μετά από χρόνια την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα μαύρο iPhone (επιτέλους), αλλά και κάποιοι άλλοι, όπως εγώ, που βρίσκουμε την Deep Blue απόχρωση κ α τ α π λ η κ τ ι κ ή και σκοπεύουμε να την αποκτήσουμε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Εσείς;

από Kostthem

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status