Εκτύπωση αυτής της σελίδας

TSMC - Αναμένει άνοδο των εσόδων από την κατασκευή του Α10 για το iPhone 7

TSMC - Αναμένει άνοδο των εσόδων από την κατασκευή του Α10 για το iPhone 7
ired.gr

Μεγάλη αύξηση κερδών περιμένουν οι επενδυτές της εταιρείας TSMC, λόγω της κατασκευής του επεξεργαστή A10 για το iPhone 7.

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία επεξεργαστών για την εταιρεία Apple - σύμφωνα με πληροφορίες - αναμένεται να αυξήσει τα έσοδά της κατά 20% στο τρίτο τρίμηνο, λόγω των αποστολών επεξεργαστών Α10, για το επερχόμενο iPhone.

Οι αποστολές αυτές αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα, όπως σημειώνει το κεντρικό πρακτορείο ειδήσεων της Ταϊβάν, σύμφωνα με την τεχνολογική ιστοσελίδα DigiTimes. Σε μικρότερο βαθμό η αύξηση των κερδών, ενδέχεται να οφείλεται στην παραγωγή επεξεργαστών Android συσκευών και καρτών γραφικών για συσκευές εικονικής πραγματικότητας.

Φήμες του παρελθόντος υποστήριζαν πως η Ταϊβανέζικη εταιρεία, θα λάβει το μεγαλύτερο μέρος του συνόλου των παραγγελιών A10 επεξεργαστών, μειώνοντας έτσι προσωρινά τις θέσεις της Samsung στην αλυσίδα εφοδιασμού. Μέχρι πριν λίγα χρόνια ο κορεάτικος κολοσσός ήταν ο αποκλειστικός παραγωγός των επεξεργαστών A-Series στα εργοστάσιά της στο Όστιν του Τέξας.

Η Apple προσπαθεί σταδιακά να μειώσει την εξάρτησή της από τη Samsung, η οποία τη συναγωνίζεται στην πώληση κινητών τηλεφώνων, tablets και υπολογιστών αλλά με μικρή επιτυχία, καθώς είναι ένας από τους λίγους κατασκευαστές που μπορούν να συμβαδίσουν με τη ζήτηση των προϊόντων της εταιρείας για την κατασκευή εξαρτημάτων.

Διαβάστε επίσης: Η εφαρμογή BOOM για iOS θα απογειώσει την ακουστική σας εμπειρία 

Στην πραγματικότητα αναμένεται πως η Samsung θα λάβει εκ νέου παραγγελίες για την κατασκευή επεξεργαστών σειράς Α, για την επόμενη έκδοση Α11. Συγκεκριμένα θα παράγει το 1/3 της συνολικής ζήτησης για το iPhone του 2017. H Apple σκοπίμως διατηρεί χαμηλούς τόνους για την κατασκευή του iPhone 7 και προσανατολίζεται για ουσιαστική αναβάθμιση της συσκευής το επόμενο έτος.

Η συσκευή αυτή φημολογείται πως θα είναι εξοπλισμένη με οθόνη OLED με ενσωματωμένη FaceTime κάμερα και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID. Εάν η συσκευή προορίζεται για “υπερπαραγωγή”, ίσως από μόνη της η Ταϊβανέζικη εταιρεία TSMC να μην είναι ικανή να καλύψει τη ζήτηση.

από DINFUN

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status