Εκτύπωση αυτής της σελίδας

40 εκατομμύρια οθόνες OLED οι πρώτες παραγγελίες για το iPhone του 2017

40 εκατομμύρια οθόνες OLED οι πρώτες παραγγελίες για το iPhone του 2017
ired.gr

Όλα δείχνουν πως το 2017 θα έχουμε μία ολοκαίνουρια συσκευή. Η Samsung ετοιμάζει παραγωγή OLED οθονών για τη συσκευή iPhone του 2017.

Ως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής OLED οθονών, η εταιρεία Samsung, αναμένεται να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στον επανασχεδιασμό της συσκευής iPhone του 2017, παραδίδοντας κατ’ εκτίμηση 40.000.000 panel στην εταιρεία Apple τον επόμενο χρόνο.

Οι προβλέψεις - όπως αναφέρει η τεχνολογική ιστοσελίδα DigiTimes - κάνουν λόγο για διπλασιασμό των ποσοτήτων αυτών στα 80.000.000 το αμέσως επόμενο έτος. Τέλος ο αριθμός αυτός θα αγγίξει τα 120.000.0000 μονάδες το 2019.

Έως σήμερα η Apple διαθέτει μόνο ένα προϊόν με AMOLED οθόνη στο χαρτοφυλάκιό της, τη συσκευή Apple Watch. Οι προθέσεις της εταιρείας για AMOLED οθόνες φαίνεται να επεκτείνονται και στη νέα πλήρως ανανεωμένη συσκευή iPhone των 5,5 ιντσών, με κυρτή οθόνη και γυάλινο περίβλημα.

Διαβάστε επίσης: iOS 10 - Λειτουργία “Ώρα ύπνου” για να αποκτήσετε καλές συνήθειες 

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι εκτιμήσεις αυτές ευθυγραμμίζονται πλήρως με προηγούμενες αναφορές οι οποίες ήθελαν τη Samsung να σχεδιάζει νέες γραμμές παραγωγής OLED οθονών panel, το επόμενο έτος. Η κίνηση αυτή συσχετίζεται με τον εξοπλισμό της συσκευής iPhone με οθόνη τεχνολογίας OLED. Η εταιρεία Samsung Display αποκάλυψε πως σχεδιάζει να αυξήσει την παραγωγή OLED οθονών σε ποσοστό 50% το τρέχων έτος, με μία επένδυση της τάξεως των $6.800.000.000.

Σήμερα έχοντας κατακτήσει τον τίτλο ως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής OLED οθονών στην αγορά, η Samsung, θα είναι ο κύριος προμηθευτής της Apple. Όμως η Sharp, η οποία πρόσφατε εξαγοράστηκε από την Foxconn, θα διεκδικήσει μερίδιο στην αλυσίδα εφοδιασμού της εταιρείας Apple, καθώς προετοιμάζει τη δική της έναρξη παραγωγής οθονών OLED, προς το τέλος του 2017.

Οι αναφορές και οι εκτιμήσεις της ιστοσελίδας DigiTimes, δεν κάνουν διαχωρισμό για το αν πρόκειται για panel Apple Watch ή OLED panel για iPhone. Όμως είναι πολύ πιθανό το μεγαλύτερο μέρος των αποστολών να αφορά τη ναυαρχίδα της Apple, το best-seller smartphone όλων των εποχών.

από DINFUN

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status