Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η νέα τετράθυρη έκδοση Porsche Panamera θα φέρει λειτουργία CarPlay

Η νέα τετράθυρη έκδοση Porsche Panamera θα φέρει λειτουργία CarPlay
ired.gr
H Porsche Panamera θα είναι άλλο ένα αυτοκίνητο που θα φιλοξενήσει CarPlay το 2017

 

Η Porsche ανακοίνωσε πως η επερχόμενη τετράθυρη έκδοση sedan 2017 Panemera, θα υποστηρίζει τεχνολογία CarPlay, της Apple, κατά την κυκλοφορία της στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Ιανουάριο του 2017.

Η λειτουργία CarPlay θα ελέγχεται από μία 12,3 ιντσών οθόνη αφής, μέρος ενός νέου συστήματος διαχείρισης επικοινωνίας, όπως ανέφερε εκπρόσωπος της αυτοκινητοβιομηχανίας. Το σύστημα αυτό θα μπορεί ο οδηγός να το χειριστεί και μέσω ιδίων ενσωματωμένων χαρακτηριστικών της Porsche, όπως για παράδειγμα μέσω φωνητικού ελέγχου.

Ακολουθώντας την ίδια τακτική, το αυτοκίνητο, θα είναι εξοπλισμένο με το νέο σύστημα Cockpit της εταιρείας, το οποίο αντικαθιστά πολλά πλήκτρα και όργανα με οθόνες κι επιφάνειες αφής. Στην έκδοση Panamera θα συμπεριλαμβάνονται δύο οθόνες 7 ιντσών στο ύψος όρασης του οδηγού.

Διαβάστε επίσης: Σε υψηλό βαθμό η υιοθέτηση του CarPlay από τους κατασκευαστές

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Porsche δεν έχει ανακοινώσει προς το παρόν υποστήριξη για το Android Auto, πλατφόρμα η οποία σχεδόν καθολικά, υποστηρίζεται σε κάθε αυτοκίνητο συμβατό με CarPlay.

Η βασική έκδοση του αυτοκινήτου Panamera 4s θα πωλείται στα $99.900 προ φόρων. Η έκδοση top-of-the-line Panamera Turbo, υπολογίζεται πως θα κοστίζει $146.000.

Στην ουσία η Porsche για κατασκευαστής σπορ αυτοκινήτων με μικρή σχετικά γκάμα εκδόσεων, διαθέτει πολύ λίγα αυτοκίνητα με υποστήριξη CarPlay. Μεταξύ αυτών η 911 του 2016, οι εκδόσεις Macan 2017 και 718 Boxter του 2017, και η έκδοση 718 Cayman του 2017.

Για νεότερες εξελίξεις που αφορούν τη λειτουργία CarPlay, θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

από DINFUN

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status