1/7 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!

1/7 - Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα!
ired.gr
Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

 

Aureus

Aureus

Από $1,99 > Δωρεάν

ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΧΡΥΣΟ ΣΤΟ AUREUS

Ιδανικό παιχνίδι γα όσους επιθυμούν να επαληθεύσουν τις δεξιότητές τους στην απομνημόνευση.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Μελετήστε προσεκτικά την οθόνη ενώ είναι φωτισμένη καθώς τα φώτα θα σβήσουν. θα πρέπει στη συνέχεια να ταιριάσετε τα στοιχεία τα οποία θα δημιουργήσουν ηλεκτρικό ρεύμα και θα φωτίσουν την οθόνη. Τα στοιχεία αυτά θα μετατραπούν σε χρυσό. Παρότι είναι μικρός ο χρόνος που φωτίζεται η οθόνη θα έχετε άλλη μία ευκαιρία, παρατηρώντας την ευθυγράμμισή τους. Εάν δεν τα καταφέρνετε μπορεί να κάνετε χρήση μιας υπόδειξης. Το παιχνίδι περιλαμβάνει τρεις λειτουργίες για να αναβαθμίσετε τον χρυσό σας, μέσω του Game Center.

Game Link
Notes.xls tiny spreadsheet (Excel edition)

Notes.xls tiny spreadsheet (Excel edition)

Από $2,99 > Δωρεάν

ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ NOTES.XLS

Μπορεί να γίνει απλό ή σύνθετο αναλόγως τι χρειάζεστε.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Η εφαρμογή Note.xls είναι ένα Excel στη τσέπη σας. Είστε σε θέση να το χρησιμοποιήσετε για να υπολογίσετε τα καθημερινά σας έξοδα, τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς, να κάνετε έναν προϋπολογισμό ή οποιαδήποτε άλλη αριθμητική πράξη επιθυμείτε. Εάν έχετε ήδη χρησιμοποιήσει το Excel σε καθημερινή βάση, θα είστε πραγματικά χαρούμενοι αν γνωρίζετε πως οι τύποι που συμπεριλαμβάνονται λειτουργούν το ίδιο. Η εφαρμογή συμπεριλαμβάνεις δύο στήλες οι οποίες ελέγχονται με χειρονομίες, τη δυνατότητα εισαγωγής γραμμών καθώς και τη δυνατότητα διαμοιρασμού των φύλλων μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Game Link
Tin Pan Rhythm

Tin Pan Rhythm (iPad)

Από $2,99 > Δωρεάν

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΉ TIN PAN RHYTHM

Οι εκπαιδευτικοί θα μάθετε πολλά από την εφαρμογή.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Η εφαρμογή Tit Pan Rhythm είναι μία πολυ-εφαρμογή δημιουργίας μουσικής καθώς και ένα πολύ καλό εκπαιδευτικό εργαλείο. Σας επιτρέπει να συνθέσετε και να οργανώσετε σύντομες μουσικές φράσεις μέσα από διαδραστικά στοιχεία. Είστε σε θέση να δημιουργήσετε μία πρόοδο με τη μεταφορά τους σε διάφορες θέσεις. Στη συνέχεια μπορείτε να εμπλουτίσετε το έργο σας επιλέγοντας ήχους κιθάρας και κρουστών. Μπορείτε να καταγράψετε και να μοιραστείτε τις δημιουργίες σας ή να χρησιμοποιήσετε μέρος του σε άλλες εφαρμογές μουσικής.

Game Link
Bizarre Holiday Calendar

Bizarre Holiday Calendar

Από $0,99 > Δωρεάν

ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΤI ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ BIZARRE HOLIDAYS

Είναι χρήσιμη αν αναζητάτε αφορμή για γιορτή.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Πρόκειται για ένα διασκεδαστικό γεγονός. Κάθε μέρα του χρόνου υπάρχει και μια γιορτή. Μερικές μέρες έχουν παραπάνω από έναν λόγο για να γιορτάσετε. με την εφαρμογή Bizarre Holidays θα βρείτε ένα λόγο για να γιορτάζετε κάθε μέρα. Όχι είναι πραγματικότητα. Η εφαρμογή θα σας επιτρέψει να μοιραστείτε όλες αυτές τις γιορτές με τους φίλους σας ΄να τις εντάξετε στο ημερολόγιό σας.

Game Link
Minimal Maze

Minimal Maze

Από $0,99 Δωρεάν

ΑΠΛΟ PUZZLE ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΟΛΎ

Προτάθηκε για βραβείο Indie/Casual Conect USA 2016.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το παιχνίδι Minimal Maze είναι ένα μινιμαλιστικό puzzle στο οποίο θα πρέπει να περιστρέψετε λαβυρίνθους. Και στα 90 επίπεδα θα πρέπει να ακονίσετε τη σκέψη σας δημιουργικά προσπαθώντας να συγχωνεύσετε τετράγωνα. Κάθε επιτυχία σας ανεβάζει επίπεδο το οποίο απαιτεί ακόμη μεγαλύτερη σκέψη καθιστώντας το δυσκολότερο. Κάθε κίνησή σας συστήνουμε την σκέφτεστε 2 φορές.

Game Link