Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διέρρευσε φωτογραφία που φέρεται να απεικονίζει τα νέα Lightning ακουστικά του iPhone 7

Διέρρευσε φωτογραφία που φέρεται να απεικονίζει τα νέα Lightning ακουστικά του iPhone 7
ired.gr

Λέτε αυτά να είναι τα νέα ακουστικά του iPhone 7;

Το τι έχει γραφτεί φέτος για τα νέα ακουστικά του επερχόμενου iPhone δεν θα μπορούσε να το έχει προβλέψει κανείς. Ενώ ακόμα η φήμη για την αφαίρεση της θύρας των 3.5 mm δεν έχει και τυπικά επιβεβαιωθεί, το διαδίκτυο έχει από καιρό κατακλυστεί με διάφορες θεωρίες σχετικά με την “οδό” που θα ακολουθήσει η Apple, τουλάχιστον ως προς τη συσκευασία της συσκευής. Θα περιλαμβάνει lightning αντάπτορα και κλασικά ακουστικά, ασύρματα, ή νέα, ενσύρματα, που να φέρουν τη νέα θύρα;

Διαβάστε επίσης: iPhone 7 rumor: Ξεχάστε τα ακουστικά jack 3,5 mm

Στο κινέζικο site κοινωνικής δικτύωσης Weibo, έκαναν την εμφάνισή τους δύο νέες φωτογραφίες, οι οποίες απεικονίζουν ζευγάρι ακουστικών, παρόμοιο σχεδιαστικά με αυτά της Apple, που όμως, φέρουν τη θύρα lightning και όχι την κλασική, των 3.5 mm. Σχεδόν όλοι είναι επιφυλακτικοί, καθώς, για πολλούς το βύσμα δείχνει να είναι πιο χοντρό από το κανονικό, τουλάχιστον σύμφωνα με αυτές τις φωτογραφίες. Θεωρείται, πως πρόκειται μάλλον για μία απλά ...”ψεύτικη κατασκευή”. Προσωπικά, δεν είμαι σε θέση από μία-δύο φωτογραφίες τέτοιας ανάλυσης να υπολογίσω το πάχος του βύσματος, πόσο μάλλον να το συγκρίνω με αυτό του original.

lighting earbuds 01

Σας μεταφέρουμε τις εικόνες και την “είδηση” με κάθε επιφύλαξη. Αν ακολουθηθεί αυτή η οδός και με βάση το σχέδιο των ακουστικών όπως απεικονίζονται, δημιουργείται το ερώτημα της δυνατότητας της φόρτισης της συσκευής με την ταυτόχρονη αναπαραγωγή μουσικής στα ακουστικά. Μου είναι αρκετά δύσκολο να πιστέψω πως οι καταναλωτές θα έχουν μόνο μία από τις δύο επιλογές για μία δεδομένη στιγμή. Ίσως, αν τελικά η Apple επιλέξει τη λύση των lightning earpods, να υπάρχει και μία λύση που να προσφέρει τη δυνατότητα της ταυτόχρονης φόρτισης. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να επιτευχθεί με διάφορους τρόπους, όπως με την ύπαρξη μίας “θηλυκής” (female) υποδοχής, στο “σώμα” των ακουστικών, όπου θα μπορούσε να συνδέεται το βύσμα (male) φόρτισης.

Όπως όλα δείχνουν, στον τομέα των ακουστικών, η Apple εγκατέλειψε όντως τη θύρα των 3.5 mm για την επερχόμενη ναυαρχίδα της. Όμως, ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια διαρροή που να θεωρείται original από τους ειδικούς και να τα απεικονίζει. Προσωπικά, δεν μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο οι συγκεκριμένες φωτογραφίες να είναι αυθεντικές και αυτή να είναι η τελική λύση που επέλεξε η Apple, καθώς, δεν συμφωνώ με τους συναδέλφους του εξωτερικού ως προς το πάχος. Εξάλλου, αναφορές από χρήστες σε διάφορα fora, κάνουν λόγο για εξ’ ορισμού παχύτερο “κέλυφος”, καθώς το βύσμα θα πρέπει να περιλαμβάνει και διάφορα υπο-εξαρτήματα, όπως high speed DAC Microcontroller, πυκνωτές (υποθέτω μικρότερους από τα “παραδοσιακά” μεγέθη) και πηνία, για τον έλεγχο του ήχου.

Το παζλ δείχνει ακόμα άλυτο και εμείς θα σας μεταφέρουμε κάθε νεότερο σχετικά με τις λεπτομέρειες της επερχόμενης συσκευής, παράλληλα βέβαια με όλα τα νεότερα σε επίπεδο λογισμικού. Stay tuned...

από Kostthem

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status