Φήμες - Το επερχόμενο iPhone 7 θα έχει πιο σκούρα, σχεδόν μαύρη απόχρωση

Φήμες -  Το επερχόμενο iPhone 7 θα έχει πιο σκούρα, σχεδόν μαύρη απόχρωση
ired.gr

iPhone 7: Ίσως και να επανέρχονται τα μαύρα iPhones!

Είναι αυτή η περίοδος της χρονιάς που οι φήμες δίνουν και παίρνουν. Χωρητικότητες, σχέδια, specs, τα πάντα είναι στο τραπέζι, καθώς οι απανταχού φανς προσπαθούν να ξεκλειδώσουν όλα τα μυστικά του iPhone 7, ή όπως αλλιώς η νέα συσκευή θα ονομάζεται. Αυτή τη φορά, μία νέα φήμη που δημοσιεύθηκε στο AppleInsider έκανε την εμφάνισή της και αφορά (για μία ακόμα φορά), τους χρωματισμούς της συσκευής.

Διαβάστε επίσης: “Σε deep blue το έχετε; - Μία ενδιαφέρουσα πρόταση για το επερχόμενο iPhone”

Λίγες μόνο μέρες μετά την εμφάνιση της απόχρωσης Deep Blue (και την αντικατάσταση του Space Gray) ως ένα πιθανό ενδεχόμενο, μία νέα αναφορά κάνει λόγο για μία πιο σκούρα απόχρωση του Space Gray. Ας γυρίσουμε λίγο τον χρόνο πίσω, τότε που η Apple παρουσίαζε το iPhone 5s. Τότε, κάποιοι με χαρά και κάποιοι με ανησυχία, είχαμε διαπιστώσει πως η εταιρία είχε αλλάξει εμφανέστατα την εμφάνιση του “μαύρου” μοντέλου, προς μία αρκετά πιο ανοικτή απόχρωση, με την ονομασία Space Gray. Πολλοί βέβαια εξακολούθησαν να το αναφέρουν ως “black”, κάτι που όμως δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα. Σίγουρα ήταν όμορφη συσκευή, αλλά, έπαψε να υπάρχει επιλογή για τους χρήστες που προτιμούν μία κλασική, μαύρη συσκευή.

Εφόσον η φήμη αυτή ευσταθεί, οι φίλοι της μαύρης απόχρωσης θα χαρούν. Η Apple, σκοπεύει να αλλάξει την απόχρωση Space Gray στο iPhone 7, με μία εμφανώς πιο σκούρα. Και μάλιστα, σε τέτοιο βαθμό που μερικοί κάνουν λόγο για νέα ονοματοδοσία, Space Black! Κάτι τέτοιο φαντάζει πολύ λογικό, καθώς, στην τρέχουσα “παλέτα χρωμάτων” οι αποχρώσεις “Silver” και “Space Gray” θεωρώ πως είναι πολύ “κοντινές”.

Ίσως η Apple τελικά διατηρήσει το Silver ως την επιλογή του “γκρι” και το Space Gray (ή Space Black) μοντέλο του επερχόμενου iPhone “καλύψει” τους καταναλωτές που επιθυμούν μία πολύ πιο σκούρα, ή μαύρη απόχρωση. Αν και είναι ακόμα μία φήμη, θεωρώ πως θα ήταν μία απόλυτα λογική κίνηση από μεριάς της Apple, καθώς, αυτή τη στιγμή, οι φαν της μαύρης απόχρωσης είναι - όντως - οι πιο “αδικημένοι”.

Τρεις μήνες έμειναν μέχρι την κυκλοφορία του επερχόμενου iPhone και ακόμα λιγότερος χρόνος έως τη στιγμή που αυτές οι απορίες μας θα απαντηθούν. Black iPhoners, unite!

από Kostthem