iPhone 7 - Πρόσφατες φωτογραφίες δείχνουν μεγαλύτερη κάμερα και στα δύο μοντέλα

iPhone 7 - Πρόσφατες φωτογραφίες δείχνουν μεγαλύτερη κάμερα και στα δύο μοντέλα
ired.gr

Οι πρόσφατες φωτογραφίες που διέρρευσαν για το iPhone 7 δείχνουν μεγαλύτερη κάμερα και στο 4,7΄΄ και στο 5,5΄΄ μοντέλο.

Ο τελευταίος κύκλος φωτογραφιών που διέρρευσαν και πάλι για το επερχόμενο iPhone 7 (ή όπως αλλιώς αποφασίσουν να το ονομάσουν) μέσω του NowhereElse.fr, επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά τις καινούριες μεγαλύτερες κάμερες των δύο μοντέλων της Apple.

Παρόλο που το συνολικό ντιζάιν φαίνεται να μην διαφέρει ιδιαίτερα από αυτό του iPhone 6/6s, οι φήμες και οι φωτογραφίες επιβεβαιώνουν τις νέες διαγραμμίσεις των κεραιών και τις νέες κάμερες που τελικά θα «φοράνε» τα iPhone 7 και 7 Plus (ή Pro).

Οι φωτογραφίες συμφωνούν με όλες τις προηγούμενες φήμες που έλεγαν ότι η διπλή κάμερα θα υπάρχει τελικά μόνο στο μεγαλύτερο μοντέλο των 5,5 ιντσών. Μάλιστα φαίνεται να υπάρχει ένα διάκενο της τάξης του ενός εκατοστού μεταξύ των δύο φακών των καμερών που είναι κλεισμένοι σε ένα ενιαίο διαμέρισμα - σχήματος μακρόστενου «χαπιού» - που εξέχει από την επιφάνεια της οπίσθιας όψης της συσκευής (όπως και στα 6 και 6s).

Αλλά και το μικρότερο μοντέλο των 4,7 ιντσών θα δεχτεί αναβάθμιση της κάμεράς του σύμφωνα με τις «διαρροές». Η οπή είναι εμφανώς μεγαλύτερη και η συνολική κατασκευή της κάμερας είναι πλησιέστερα στην άνω αριστερή γωνία της συσκευής εν σχέσει με τα προηγούμενα μοντέλα, δηλώνοντας έτσι μια εμφανή αναβάθμιση της κάμερας.

iphone camera 01

Οι φωτογραφίες επίσης δείχνουν την έλλειψη οριζόντιων διαγραμμίσεων για τις κεραίες στην πλάτη του κινητού. Όπως έχει ειπωθεί και πάλι αρκετές φορές, οι κεραίες έχουν επανασχεδιαστεί και τώρα βρίσκονται μόνο στις ακμές της συσκευής.

iphone camera 02

Άλλες φωτογραφίες από το FirstShotz δείχνουν ένα άλλο ομοίωμα του iPhone 7 με επιπλέον αλλαγές όπως η αφαίρεση της κλασικής αναλογικής εισόδου 3,5mm των ακουστικών. Η κάτω όψη του τηλεφώνου δείχνει και πάλι οπές και από τις δύο μεριές της εισόδου του lightning, υποδηλώνοντας έτσι στέρεο ηχεία.

Όπως πάντα, η εγκυρότητα αυτών των εικόνων από Κινέζικες ιστοσελίδες είναι κάπως αμφισβητήσιμη. Ωστόσο, συμφωνούν με τις μέχρι τώρα φήμες και διαρροές και είναι τελικά πολύ πιθανόν να είναι ακριβείς. Μέχρι το τέλος του Ιουνίου οι κατασκευαστές εξαρτημάτων της Apple θα έχουν μπει σε φάση μαζικής παραγωγής, άρα οι λεπτομέρειες του ντιζάιν είναι απίθανο ν’ αλλάξουν από εδώ και μπρος.

Το iPhone 7 αναμένεται να λανσαριστεί από την Apple επίσημα κατά το Φθινόπωρο - πιθανώς μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου. Οι νέες κάμερες θα είναι και η μόνη σημαντική σχεδιαστική διαφορά του νέου μοντέλου, καθώς οι πραγματικά μεγάλες αλλαγές αναμένονται στο OLED μοντέλο του 2017. Όπως φαίνεται, το 2016, θα σπάσει το σταθερό κύκλο αναβαθμίσεων της Apple στην ολική ανανέωση σχεδίασης των iPhone κάθε δύο χρόνια.

Δείτε ακόμη: iPhone 7 Rumors : Όλα τα χαρακτηριστικά των επερχόμενων iPhones 

από Elichord