Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPhone 7 - Στην πραγματικότητα θα το δούμε το 2017, αντέχετε;

iPhone 7 - Στην πραγματικότητα θα το δούμε το 2017, αντέχετε;
ired.gr

 Τα στοιχήματα έχουν ξεκινήσει. Πώς θα «βαπτιστούν», τελικά, οι νέες συσκευές iPhone του Σεπτεμβρίου;

Τον Σεπτέμβριο, η Apple θα εισάγει στην αγορά δύο νέα iPhones, τα οποία θα διαδεχτούν τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus. Το αν τα ονόματά τους θα ακολουθήσουν το γνωστό μοτίβο και θα ονομαστούν iPhone 7 και iPhone 7 Plus είναι άγνωστο ακόμη. Οι φήμες όμως έχουν πάρει τεράστιες διαστάσεις.

Σύμφωνα με τις τελευταίες διαδόσεις, η Apple δεν θέλει να «κάψει» το όνομα iPhone 7 για φέτος αλλά να το «κρατήσει» για του χρόνου. Το 2017 είναι μια χρονιά-ορόσημο για την εταιρεία, αφού μεταξύ άλλων θα γιορτάσει τα δέκα χρόνια από την κυκλοφορία του αρχικού iPhone. Οπότε θα ήταν πιο ταιριαστό και μεγαλειώδες, η συσκευή που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2017 να είναι το iPhone 7.

Κατά συνέπεια, οι νέες συσκευές της Apple που θα γνωρίσουμε τον Σεπτέμβριο θα μπορούσαν να είναι iPhone 6 και κάτι άλλο. Οι προτάσεις των χρηστών ποικίλλουν: ΟΕ, 6x, 6SE, 6SS, 6.5, 6C κ.α.

iphone7 2017 01

Και ενώ πρόκειται απλώς για μια φήμη, το να «κρατηθεί» το iPhone 7 για του χρόνου δεν είναι εντελώς ουρανοκατέβατο, αφού τα νέα μοντέλα είναι πιθανό να μη διαθέτουν σημαντικές αλλαγές στον σχεδιασμό σε σύγκριση με τα iPhone 6 και iPhone 6s. Η πιο σημαντική αλλαγή που αναμένεται είναι η έλλειψη της υποδοχής για τα ακουστικά, γεγονός που θα κάνει τη νέα συσκευή λεπτότερη κατά ένα χιλιοστό από τη σειρά 6s.

Διαβάστε επίσης: «iPhone 7 – Οι λιγοστές αλλαγές που αναμένονται, δεν δικαιολογούν τον τίτλο του»

Το site Venture Beat αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι η Apple φαίνεται να κινείται πλέον σε έναν κύκλο ανα-σχεδιασμού τριών ετών, σε σχέση με τον διετή κύκλο που μας έχει συνηθίσει. Έτσι, του χρόνου, τα νέα iPhone (είτε λέγονται 7, είτε όχι) οφείλουν να διαθέτουν νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις, ενδεχομένως πίσω όψη από γυαλί και OLED οθόνες με ενσωματωμένους αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων.

από mirelen

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status