Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα! 24/6

Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα! 24/6
ired.gr
Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή η παιχνίδι σας ενδιαφέρει να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

 

Markdown

Markdown

Από $2,99 > Δωρεάν (Εφαρμογή)

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ, ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ EΓΓΡΑΦΑ MARKDOWN ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

Είναι για όσους χρησιμοποιούν τη γλώσσα Markdown.

Γιατι σας το προτείνουμε;

Εάν θέλετε τα έγγραφά σας να TA διαμορφώσετε όμορφα και να τα μοιράσετε στον υπόλοιπο κόσμο, χρησιμοποιήστε το Markdown. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εύκολα κείμενα, χρησιμοποιώντας Markdown σύνταξη, χάρη στο ενσωματωμένο πληκτρολόγιο. Τα έγγραφά σας μπορούν να περιλαμβάνουν, έντονο κείμενο, επικεφαλίδες, συνδέσμους, πίνακες και πολλά ακόμη με το πάτημα ενός πλήκτρου. Η εφαρμογή σας επιτρέπει επίσης να προβάλλετε την εργασία σας και να εξασφαλίσετε πως τα πάντα είναι σωστά διαμορφωμένα, πριν την αναρτήσετε σε μία ιστοσελίδα ή τη συγχρονίσετε με την υπηρεσία Dropbox.

Game Link
Wardwell House

Wardwell House

Από $0,99 > Δωρεάν (Παιχνίδι)

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΟ WARDWELL HOUSE ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ

Μια ανατριχιαστική περιπέτεια.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Θα χαθείτε στη θάλασσα χωρίς ελπίδα και με κάποιον τρόπο θα παρασυρθείτε στις όχθες ενός μυστηριώδους νησιού. Εξουθενωμένος και κουρασμένος θα παρεκκλίνετε από το δρόμο σας μέσα σε ένα δάσος. Ακόμη δεν έχετε συνειδητοποιήσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε και κάθε βήμα σας γίνεται ακόμη πιο τρομακτικό. Εξερευνήστε το σκοτεινό και μυστηριώδες περιβάλλον μετακινώντας μόνο τη συσκευή σας στον αέρα κι αποκαλύψτε το μυστικό του Wardwell House

Game Link
Tiggly Submarine

Tiggly Submarine

Από $2,99 > Δωρεάν (Παιχνίδι)

ΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ TIGGLY ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΑΠΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΝΗΕΝΤΑ

Είναι για γονείς με παιδιά κάτω των πέντε ετών.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το παιδί σας είναι σε θέση να εξερευνήσει τη θάλασσα αγγίζοντας και σύροντας το υποβρύχιο Tiggly στην οθόνη. Μόλις βρει κάποιον χαρακτήρα είναι σε θέση να σταματήσει κάπου σταθερά και να δημιουργήσει μικρές λέξεις. Δεν υπάρχει λάθος, μόνο το σωστό βγαίνει από αυτή την εξερεύνηση.

Game Link
Tiggly Doctor

Tiggly Doctor

Από $2,99 > Δωρεάν (Παιχνίδι)

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ TIGGLY ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΑ ΡΗΜΑΤΑ

Είναι για γονείς με παιδιά ηλικίας κάτω των πέντε ετών.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το παιδί σας θα είναι ο γιατρός της ημέρας. Η αίθουσα αναμονής είναι γεμάτη από ασθενείς, οι οποίοι περιμένουν την προσοχή του παιδιού σας. Θα πρέπει να εκτελέσει μια σειρά από εργασίες, όπως το να τοποθετήσει οστά πίσω στη θέση τους, να αφαιρέσει σκουληκάκια από τις πληγές και πολλά άλλα μαθαίνοντας 200 ρηματικούς τύπους.

Game Link
Planet of Cubes

Planet of Cubes

Από $0,99 > Δωρεάν (Παιχνίδι)

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΈΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ PLANET OF CUBES

Είναι για όσους απολαμβάνουν το ανοιχτό παιχνίδι τύπου Minecraft.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το παιχνίδι Planet of Cubes σας τοποθετεί σε ανοιχτό περιβάλλον μαζί με απεριόριστους παίκτες από οπουδήποτε στον πλανήτη. Στον πλανήτη αυτό έχετε ενοικιάσει το δικό σας χώρο, στον οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε οτιδήποτε, κάνοντας χρήση των κύβων. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για ο χώρος που κατέχετε λήγει και ενδέχεται να κλειδωθείτε έξω από τα κτίριά σας και κάποιος άλλος να αναλάβει τη διαχείριση. Το παιχνίδι περιλαμβάνει περισσότερους από 160 διαφορετικούς παίκτες που μπορείτε να επιλέξετε, ενσωματωμένο chat και τη δυνατότητα να εξερευνήσετε οπουδήποτε και οτιδήποτε στον πλανήτη.

Game Link