iPhone 7 - Οι λιγοστές αλλαγές που αναμένονται, δεν δικαιολογούν τον τίτλο του

iPhone 7 - Οι λιγοστές αλλαγές που αναμένονται, δεν δικαιολογούν τον τίτλο του
ired.gr

Ποιο πιστεύετε πως θα είναι το όνομα της επερχόμενης συσκευή iPhone, καθώς οι αλλαγές που θα δεχθεί δεν δικαιολογούν τον τίτλο iPhone 7.

Παρότι η Apple μας έχει συνηθίσει να επανασχεδιάζει τη συσκευή iPhone κάθε δύο χρόνια, τη φετινή χρονιά δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές, με την κυριότερη να είναι η απομάκρυνση της υποδοχής των ακουστικών 3,5 mm. Αναφορά από τη Wall Streat Journal την Τρίτη που μας πέρασε, φαίνεται να επαναλαμβάνει τις δικές της προβλέψεις, βάζοντας όμως κι ένα κερασάκι στην τούρτα:

Η Apple φαίνεται πως έχει συγκρατηθεί φέτος από τη διαθέσιμη τεχνολογία. Επικαλούμενη ανώνυμες πηγές η έκθεση, αναφέρει πως η Apple δεν είναι σε θέση να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στο σχεδιασμό της συσκευής το τρέχον έτος, λόγω του ό,τι η νέα τεχνολογία που υπάρχει στο σχεδιασμό, χρειάζεται χρόνο για να εφαρμοστεί.

Η αναφορά αυτή ευθυγραμμίζεται πλήρως με τις πρόσφατες φήμες, γεγονός που υποδηλώνει πως η Apple ετοιμάζει σημαντικό επανασχεδιασμό το 2017. Η αλλαγές που θα φέρει εντοπίζονται στην κυρτή οθόνη, μια μορφή με σημαντική απόκλιση από την τωρινή συσκευή iPhone. Επίσης αναμένεται να ενσωματώσει μιας νέας μορφής αισθητήρα Touch ID, FaceTime κάμερας και ακουστικού εντός της οθόνης, στην έκδοση του επόμενου έτους.

Διαβάστε επίσης: iOS 10 - “Εμπλουτισμένες" ειδοποιήσεις και στις παλαιότερες συσκευές 

Η φετινή έκδοση iPhone, αναμένεται να είναι παρόμοιο σε μορφή με την υπάρχουσα σειρά iPhone 6s και τον προκάτοχό της iPhone 6. Πηγές αναφέρουν πως η αφαίρεση της υποδοχής ακουστικών, θα επιτρέψει να μειωθεί το πάχος της συσκευής κατά ένα χιλιοστό, και θα την κάνει ανθεκτική στο νερό και στη σκόνη.

iphone name 01

Το επονομαζόμενο iPhone 7, αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτόν τον Σεπτέμβριο. Εξαρτήματά του έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο τα οποία δείχνουν μία σχεδόν πανομοιότυπη συσκευή με τις προηγούμενες εκδόσεις. Χωρίς τον πλήρη ανασχεδιασμό, είναι πιθανό η Apple να μη δώσει στη νέα συσκευή τον τίτλο iPhone 7.

Το να διατηρήσει η εταιρεία το ίδιο σχέδιο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα είναι μία μεγάλη αλλαγή, καθώς η Apple εδώ και χρόνια ακολουθεί τη μέθοδο “τικ-τοκ”. Την πρώτη χρονιά τον πλήρη ανασχεδιασμό της συσκευής και τη δεύτερη μια αναβάθμιση κυρίως στο εσωτερικό της (οι εκδόσεις “S”).

Σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουμε αντλήσει από το διαδίκτυο μέχρι στιγμής, αλλαγές πρόκειται να φέρει η μεγαλύτερη έκδοση Plus καθώς θα υποδεχθεί μία νέα κάμερα διπλών φακών, 3 GB ποσότητας μνήμης RAM καθώς και υποδοχή Smart Connector. Η πρώτη έκδοση iPhone 7, ενδεχομένως να δεχθεί μέτριες βελτιώσεις όπως για παράδειγμα ενίσχυση της κάμερας με οπτικό σταθεροποιητή, χαρακτηριστικό το οποίο απολάμβαναν οι κάτοχοι μόνο της μεγαλύτερης έκδοσης έως τώρα.

Διαβάστε επίσης: iOS 10 - Αποχαιρετήστε τη λειτουργία «Σύρατε για ξεκλείδωμα»

Αφαιρώντας την υποδοχή ακουστικών η Apple αναμένεται να ωθήσει τους χρήστες να χρησιμοποιήσουν Bluetooth ακουστικά ή ακουστικά τα οποία θα συνδέονται μέσω της θύρας Lightning. Είναι αναμενόμενο πως η Apple ίσως προσφέρει προσαρμογέα ξεχωριστά, για να μπορούν να συνδεθούν και παλαιότερα ακουστικά σύνδεσης 3,5 mm.

Κάθε μέρα όλο και κάτι καινούριο ανακαλύπτουμε. Το εξετάζουμε και στη συνέχεια σας το μεταφέρουμε. Το ίδιο θα κάνουμε όλο το καλοκαίρι, να είστε εδώ!

από DINFUN