Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPhone 7 - Νέες φήμες κάνουν αναφορά για ακουστικά 3,5 mm και αντάπτορα Lightning

iPhone 7 - Νέες φήμες κάνουν αναφορά για ακουστικά 3,5 mm και αντάπτορα Lightning
ired.gr
Νέες φήμες για τα χαρακτηριστικά του iPhone 7, αυτή τη φορά από την έκθεση τεχνολογίας Computex Taipei 2016.


Oι συσκευές iPhone 7 και iPhone 7 Plus, αναμένεται να κατασκευαστούν χωρίς την υποδοχή των ακουστικών 3,5 mm, σύμφωνα με τα αξεσουάρ που θα συμπεριληφθούν εντός της συσκευασίας τους (τουλάχιστον αυτό γνωρίζαμε έως σήμερα από φήμες). Παρότι οι φήμες θέλουν τα ακουστικά Earpods να φέρουν Lightning σύνδεση, η Ιαπωνική τεχνολογική ιστοσελίδα Mac Otakara αναφέρει πως η Apple ίσως δεν αφαιρέσει την υποδοχή των ακουστικών από το iPhone 7. Επιπλέον μαζί με τα γνώριμα ακουστικά θα συμπεριλάβει κι έναν προσαρμογέα Lightning, ώστε να είναι εφικτή η σύνδεση στις νέες συσκευές.

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας Mac Otakara, προέρχονται από την έκθεση Computex Taipei 2016 και φυσικά η αξιοπιστία των πηγών αυτών δεν είναι δυνατό να επαληθευτεί. Η συμπερίληψη ζευγαριού ακουστικών EarPods, συνοδευόμενα από προσαρμογέα είναι μια ασυνήθιστη επιλογή από την Apple.

Διαβάστε επίσης: iOS 10 - Δεν φαντάζεστε τι μπορεί να κάνει η ανασχεδιασμένη εφαρμογή Μηνύματα (Video) 

Στην έκθεση Computex Taipei 2016 πολλοί κατασκευαστές παρουσίασαν νέους προσαρμογείς ήχου Lightning και εικάζεται πως τα ακουστικά που θα συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία της συσκευής iPhone 7, θα είναι τα συνήθη, με μία προσθήκη ενός προσαρμογέα Lightning να τα συνοδεύει.

iphone earpods 01

Αναφορές του παρελθόντος μεταξύ των οποίων και της ιστοσελίδας Mac Otakoara, έκαναν λόγο για πρόταση της Apple ενός νέου είδους ακουστικών EarPods, τα οποία θα συνδέονται μέσω της Lightning υποδοχής ή Bluetooth, διευκολύνοντας έτσι τη μετάβαση σε υποδοχή των 3,5 mm με ένα προσαρμογέα. Μέχρι στιγμής έχουμε μόνο φήμες για τα επερχόμενα ακουστικά EarPods, έτσι οι πραγματικές προθέσεις της Apple παραμένουν ασαφείς.

Στη ίδια έκθεση επαναλαμβάνονται οι ισχυρισμοί για αποθηκευτικό χώρο έως 256 GB, ο οποίος θα συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές των εκδόσεων iPhone 7 και δύο ηχεία δεξιά και αριστερά καταλαμβάνοντας των κενό χώρο της υποδοχής των ακουστικών. Αντί για στερεοφωνικό ήχο η ιστοσελίδα πιστεύει πως θα συνεχίσει να έχει μονοφωνικό.

Διαβάστε επίσης: iOS 10 - Η ενότητα Αναμνήσεις θα δημιουργεί αυτόματα Slide-shows

Πολλές από τις πληροφορίες που ακούμε για το iPhone 7 είναι αλληλοσυγκρουόμενες, γεγονός που καθιστά δύσκολο να περιορίσουμε τις φήμες που αφορούν τα χαρακτηριστικά που μπορούμε να περιμένουμε από τη νέα συσκευή. Η απομάκρυνση της υποδοχής των ακουστικών θεωρείται από πολλούς μία “συνεπής” φήμη για τις αλλαγές που περιμένουμε. Τώρα, άλλες αναμενόμενες βελτιώσεις είναι η απομάκρυνση των πλαστικών ταινιών κεραίας, ταχύτερη LTE και Wi-Fi σύνδεση, ανθεκτικό περίβλημα στο νερό και στη σκόνη και διπλούς φακούς κάμερας για τη μεγαλύτερη έκδοση IPhone 7 Plus.

από DINFUN

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status