iOS 10 - Δεν φαντάζεστε τι μπορεί να κάνει η ανασχεδιασμένη εφαρμογή Μηνύματα (Video)

iOS 10 - Δεν φαντάζεστε τι μπορεί να κάνει η ανασχεδιασμένη εφαρμογή Μηνύματα (Video)
ired.gr

Παρακολουθήστε στο video που εμπεριέχεται, όλες τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά στην εφαρμογή Μηνύματα του λειτουργικού iOS 10.

Σύμφωνα με την Apple, η προ-εγκατεστημένη εφαρμογή Μηνύματα είναι η πλέον πιο δημοφιλής του λειτουργικού συστήματος iOS. Για το λόγο αυτό στην ανανεωμένη έκδοση του iOS 10, έλαβε όλη την προσοχή της εταιρείας. Η εφαρμογή των Μηνυμάτων σχεδιάστηκε από την αρχή, για να προσφέρει συνομιλίες πιο διασκεδαστικές, εκφραστικές και εξατομικευμένες, ανάλογα την περίσταση.

Στο video που σας επισυνάπτουμε από την τεχνολογική ιστοσελίδα MacRumors, μπορείτε να παρατηρήσετε τις κινούμενες εικόνες στο παρασκήνιο, όπως μπαλόνια, κομφετί, πυροτεχνήματα, τα οποία μπορούν να αποσταλούν μαζί με τα μηνύματα, δίνοντας έναν άλλο τόνο στη συζήτηση.

Διαβάστε επίσης: Πώς να αντιγράψετε μουσική από το iTunes στο iPhone (iPad/iPod Touch)

Τα “συννεφάκια” διαλόγου είναι κινούμενα, επιτρέποντας στο χρήστη να προσδώσει συναίσθημα στα γραφόμενά του. Η λειτουργία Digital Touch, μεταφερόμενη από το λειτουργικό watchOS και τη συσκευή Apple Watch, μπορεί να αξιοποιηθεί ώστε να δημιουργήσετε σχήματα, σκίτσα να στείλετε τον κτύπο της καρδιάς σας ή διάφορα απλά “αγγίγματα” και όλα αυτά πάνω από οποιαδήποτε εικόνα ή video.

Οι φωτογραφίες που λαμβάνονται μέσα από την εφαρμογή Μηνύματα, μπορούν να επιμεληθούν άμεσα από νέα ενσωματωμένα εργαλεία επεξεργασίας. Υπάρχει ένα νέο εργαλείο Markup, με το οποίο μπορείτε να σχολιάσετε εικόνες, κείμενο, σκίτσα και πολλά άλλα.

Τα Emoji icons της εφαρμογής είναι τώρα τρεις φορές μεγαλύτερα, με νέα έξυπνη λειτουργία, η οποία προτείνει να αντικαταστήσετε κείμενο με Emoji. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό με τίτλο “αόρατο μελάνι”, σας επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα τα οποία παραμένουν κρυφά μέχρι να σύρετε το δάχτυλό σας πάνω σε αυτό.

Στα χαρακτηριστικά θα βρείτε και τη λειτουργία “Tapback” η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να ανταποκριθείτε σε μηνύματα με σύμβολα, όπως μια καρδιά, ή ένα μπράβο ενώ τα μηνύματα υποστηρίζουν πλέον συνδέσμους ώστε να εμφανίζουν το περιεχόμενό τους όπως η αναπαραγωγή ενός μουσικού κομματιού από την υπηρεσία Apple Music, χωρίς να εγκαταλείψετε την εφαρμογή.

Διαβάστε επίσης: iOS 10 - Εγκαταστήστε σήμερα τη δοκιμαστική έκδοση του νέου λειτουργικού 

Η μεγαλύτερη αλλαγή στην εφαρμογή Μηνύματα είναι η διάθεσή της στο App Store και στους προγραμματιστές, προκειμένου να εντάξουν τα Μηνύματα σε νέες εφαρμογές. Μπορούν να προστεθούν από τους προγραμματιστές αυτοκόλλητα και GIF εικόνες, ώστε να δημοσιεύετε θέματα μέσα από την εφαρμογή με ακόμη περισσότερες δυνατότητες, όπως η αποστολή πληρωμής ή να κλείσετε ένα τραπέζι μέσα από την εφαρμογή, χωρίς την ανάγκη εγκατάλειψής της.

Θα επανέλθουμε και με άλλες αναρτήσεις στο λειτουργικό iOS 10, ώστε να είστε πλήρως προετοιμασμένοι να το υποδεχθείτε τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

από DINFUN