Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα! 20/6

Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα! 20/6
ired.gr
Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή η παιχνίδι σας ενδιαφέρει να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

 

Antonym Match

Antonym Match

Από $0,99 > Δωρεάν (Παιχνίδι)

ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΝΗΜΗΣ ΜΕ ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΑ ΑΝΤΩΝΥΜΑ

Ιδανικό για γονείς και εκπαιδευτικούς.

Γιατί να το κατεβάσετε;

Το παιχνίδι Antonym Match ακολουθεί τη στρατηγική άλλων παιχνιδιών μνήμης που ίσως να έχετε παίξει στο παρελθόν, με μια μικρή διαφορά. Αντι να προσπαθείτε να ταιριάσετε εικόνες, θα πρέπει να ταιριάζετε αντώνυμα. Στο παιχνίδι μπορούν να συμμετέχουν έως και 4 πάχτες σε τοπικό επίπεδο. Έχετε επίσης τη δυαντότητα να επιλέξετε μεταξύ τριών διαφορετικών επιπέδων και τεσσάρων μεγεθών.

Game Link
Homophone Match

Homophone Match

Από $0,99 > Δωρεάν (Παιχνίδι)

ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΝΗΜΗΣ ΜΕ ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΙΣ ΟΜΟΗΧΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

Ιδανικό για γονείς και εκπαιδευτικούς.

Γιατί να το κατεβάσετε;

Το παιχνίδι Homophone Match ακολουθεί τη στρατηγική άλλων παιχνιδιών μνήμης που ίσως να έχετε παίξει στο παρελθόν, με μια μικρή διαφορά. Αντι να προσπαθείτε να ταιριάσετε εικόνες θα πρέπει να ταιριάζετε ομόηχες λέξεις. Στο παιχνίδι μπορούν να συμμετέχουν έως και 4 πάχτες σε τοπικό επίπεδο. Έχετε επίσης τη δυαντότητα να επιλέξετε μεταξύ τριών διαφορετικών επιπέδων και τεσσάρων μεγεθών.

Game Link
Synonym Match

Synonym Match

Από $0,99 > Δωρεάν (Παιχνίδι)

ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΝΗΜΗΣ ΜΕ ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΩΝΥΜΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

Ιδανικό για γονείς και εκπαιδευτικούς

Γιατί να το κατεβάσετε;

Το παιχνίδι Synonym Match ακολουθεί τη στρατηγική άλλων παιχνιδιών μνήμης που ίσως να έχετε παίξει στο παρελθόν με μια μικρή διαφορά. Αντι να προσπαθείτε να ταιριάσετε εικόνες θα πρέπει να ταιριάζετε συνώνυμες λέξεις. Στο παιχνίδι μπορούν να συμμετέχουν έως και 4 πάχτες σε τοπικό επίπεδο. Έχετε επίσης τη δυαντότητα να επιλέξετε μεταξύ τριών διαφορετικών επιπέδων και τεσσάρων μεγεθών.

Game Link
Kids Card Matching

Kids Card Matching

Από $2,99 > Δωρεάν (Παιχνίδι)

ΤΑ ΜΙΚΡΆ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΘΑΊΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΝΗΜΗΣ

Είναι η τέλεια προσθήκη στη συλλογή σας στην περίπτωση που το παιδί σας διασκεδάζει με τέτοιου είδους παιχνίδια.

Γιατί να το κατεβάσετε;

Σας συστήνουμε το Colors Memory, λόγω της ευκολίας που το παιδί μπορεί να ασχοληθεί με ένα παιχνίδι καρτών. Αρκετές κάρτες θα εμφανίζονται στην οθόνη, αλλά κρυμμένες. Το παιδί σας θα πρέπει να τις αγγίζει για να αποκαλύψει την εικόνα της κάρτας και να θυμηθεί με ποια άλλη ταιριάζει. Θα πρέπει να βρεί όλα τα ζεύγη χρωμάτων και σχημάτων για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι.

Game Link
Monogram Plus

Monogram Plus

Από $0,99 > Δωρεάν (Εφαρμογή)

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕ ΤΑ APPLE WATCH FACES ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ MONOGRAM PLUS

Θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους κατόχους Apple Watch.

Γιατί να το κατεβάσετε;

Η εφαρμογή Monogram Plus σας επιτρέπει να είστε ο εαυτός σας. Είναι ικανή να προσαρμόσετε έως και 5 διαφορετικές πολυπλοκότητες στη συσκευή σας με emoji icons, κείμενο ή φωτογραφίες. Η όλη διαδικασία είναι πολύ απλή. Ανοίξτε την εφαρμογή, επιλέξτε την όψη την οποία έχετε ορίσει και στη συνέχεια συμπληρώστε τα κενά. Θα πρέπει να σιγουρευτείτε πως η εφαρμογή Monogram Plus έχει εγκατασταθεί στη συσκευή σας και στη συνέχεια αναζητήστε την όψη του ρολογιού σας, προκειμένου να εγκαταστήσετε τις πολυπλοκότητες. Επιλέξτε τα emoji, κείμενο ή εικόνα που θέλετε να εμφανίσετε και θα εμφανιστεί. Μπορέιτε επίσης να ορίσετε και το χρώμα κάθε πολυπλοκότητας.

Game Link
Draw in 3d

Draw in 3d

Από $1,99 > Δωρεάν (Εφαρμογή)

ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ DRAW IN 3D

Είναι για όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν μοντέλα 3D.

Γιατί να την κατεβάσετε;

Ακόμη κι αν δεν πιστεύετε πως είστε καλλιτέχνης, μπορείτε να δημιουργήσετε εξαιρετικά 3D σχέδια χάρη στα ρυθμιστικά της εφαρμογής. Η εφαρμογή Draw in 3D, αρχίζει με μία σύντομη παρουσίαση, προκειμένου να καταλάβετε πως να ρυθμίσετε το βάθος και να παρακολουθήσετε τα διαφορετικά επίπεδα. Στη συνέχεια δεν έχετε παρά να αγγίξετε την οθόνη και να ξεκινήσετε να ζωγραφίζετε. Η εφαρμογή σας δίνει απόλυτη ελευθερία κινήσεων, κάνοντας χρήση χειρονομιών για να περιστρέψετε την κάμερα. Μόλις ολοκληρώσετε το έργο σας, μπορείτε να μετατρέψετε τη στατική εικόνα σε μία εξαιρετική τρισδιάσταση. Επιπλέον η εφαρμογή υποστηρίζει 3D εκτύπωση, σε όσους φυσικά διαθέτουν το κατάλληλο hardware.

Game Link
Dolphin Up

Dolphin Up

από $2,99 > Δωρεάν (Παιχνίδι)

ΚΟΛΥΜΠΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΔΗΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ DOLPHIN UP

Είναι πέρα για πέρα διασκεδαστικό.

Γιατί να το κατεβάσετε;

Το Dolphin Up είναι ένα παιχνίδι περιήγησης, το οποίο έχει μετατραπεί σε παιχνίδι για κινητές συσκευές. Η ιδέα είναι να κολυμπήσετε μέσα από το νερό πολύ γρήγορα ώστε να πηδήξετε έξω από αυτό πραγματοποιώντας διάφορα κόλπα. Τα περισσότερα  γίνονται παράλληλα με την ταχύτητα που θα αποκτήσετε. Προσπαθήστε να πέσετε στο νερό όσο ομαλότερα γίνεται για να κερδίσετε bonus. Το παιχνίδι συμπεριλαμβάνει πολλούς χαρακτήρες κι επίπεδα για να επιλέξετε.

Game Link