Εκτύπωση αυτής της σελίδας

WWDC 2016 - Τα χαρακτηριστικά που περιμέναμε και δεν ειδαμε

WWDC 2016 - Τα χαρακτηριστικά που περιμέναμε και δεν ειδαμε
ired.gr

Δεν κάναμε τσεκ σε ολόκληρη τη λίστα επιθυμιών μας. Θα κάνουμε υπομονή όμως.

Το ετήσιο συνέδριο των προγραμματιστών της Apple τελείωσε χαρίζοντας στο κοινό νέα χαρακτηριστικά για τις τέσσερις πλατφόρμες watchOS, iOS, tvOS και macOS.

Διαβάστε εδώ για το iOS 10 «iOS 10: Η μεγαλύτερη αναβάθμιση που έγινε ποτέ!»

Διαβάστε εδώ για τις υπόλοιπες πλατφόρμες: «macOS Sierra, watchOS 3 και tvOS – Όλες οι ανακοινώσεις της εκδήλωσης WWDC 2016»

Ήταν όλα πολύ ενδιαφέροντα και εντυπωσιακά, όμως, πάντα θέλουμε περισσότερα. Αυτές είναι οι πέντε ειδήσεις που θέλαμε να ακούσουμε στο δίωρο των ανακοινώσεων στο WWDC αλλά, δυστυχώς, δεν ακούσαμε. Θα κάνουμε υπομονή μέχρι τον Σεπτέμβριο, μήπως και δικαιωθούμε!

wwdc 2016 01

Siri στα Ελληνικά

Ούτε αυτή τη φορά η Apple μας έκανε το χατίρι. Η βαρύτητα, αυτή τη φορά, έπεσε στο γεγονός ότι η Siri ήρθε στο Mac και είναι ανοικτή σε τρίτους κατασκευαστές. Παρ’ όλα αυτά, δεν έχει μάθει να μιλάει ακόμη Ελληνικά.

iMessage για Android

Παρά τις φήμες της τελευταίας στιγμής, η Apple δεν έκανε το χατίρι σε κανέναν και δεν μοιράστηκε το αγαπημένο και αποκλειστικό της iMessage με καμία συσκευή εκτός αυτών που υποστηρίζουν iOS.

Υποστήριξη πολλαπλών χρηστών στο iOS

Υπάρχει στη λίστα επιθυμιών μας για πολλά χρόνια. Όποιος μοιράζεται το iPhone ή το iPad με τα παιδιά του, γνωρίζει πόσο βολικό θα ήταν να υπάρχει ένα multi user log in. Η υποστήριξη πολλαπλών χρηστών είναι διαθέσιμη μόνο για iPads και στην εφαρμογή Classroom, αλλά είναι καιρός να την αποκτήσουν και οι υπόλοιπες συσκευές.

MacBook Pro 2016

Το MacBook Pro 2016 είναι έτοιμο προς κυκλοφορία, απλά δεν έκανε την εμφάνισή του στο WWDC της προηγούμενης εβδομάδας. Το περιμένουμε για να δούμε πόσο λεπτό θα είναι και αν πράγματι θα διαθέτει θύρα USB Type C. Κανένα άλλο hardware δεν ανακοινώθηκε, οπότε πρόκειται να έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον φθινόπωρο.

Ανασχεδιασμός του iTunes

Το iTunes έκλεισε τα 15 του χρόνια και ακόμη δεν έχει κερδίσει ιδιαίτερα το κοινό. Δεν είναι εύκολο στη χρήση και χρειάζεται επειγόντως ανανέωση και ίσως και έναν λόγο ύπαρξης, την ίδια στιγμή που το Apple Music κλέβει την παράσταση.

Από mirelen

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status