Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε deep blue το έχετε; - Μία ενδιαφέρουσα πρόταση για το επερχόμενο iPhone

Σε deep blue το έχετε; - Μία ενδιαφέρουσα πρόταση για το επερχόμενο iPhone
ired.gr

Τελικά, θα αγαπήσουμε το deep blue στο iPhone.

Την περασμένη εβδομάδα, μια αναπάντεχη φήμη για το iPhone 7 κυκλοφόρησε: η Apple σκοπεύει να αντικαταστήσει το space grey χρώμα του iPhone με μια καινούρια, σκούρα απόχρωση, το deep blue.

Σχεδόν κανένας δεν είδε με καλό μάτι αυτή την αλλαγή. Τα σχόλια στην ανάρτησή μας στο facebook ήταν εξ ολοκλήρου αρνητικά. Μερικά μάλιστα ήταν και θυμωμένα. Το ίδιο συνέβη σε όλα τα Apple Forums του πλανήτη. Οι fans θα δεχόντουσαν αυτό το χρώμα μόνο ως εναλλακτικό και όχι ως αντικατάσταση του αγαπημένου space grey.

Όμως, έχουμε την εντύπωση ότι μετά τις concept φωτογραφίες του σχεδιαστή Martin Hajek, μπορούμε πιο εύκολα να φανταστούμε περίπου πως θα μοιάζει η νέα απόχρωση. Και νομίζουμε ότι μας αρέσει.

deep blue 01

Οι απεικονίσεις του Hajek αντανακλούν, επίσης, και άλλες φήμες για το iPhone 7. Όσον αφορά, π.χ. το μέγεθος της συσκευής, το iPhone 7 αναμένεται να έχει ελάχιστες διαφορές από το iPhone 6s, με κάποιες μικρές αλλαγές στην κεραία.

deep blue 02

Είναι πολύ πιθανό η Apple να αφαιρέσει την υποδοχή των ακουστικών στο iPhone 7 αλλά το αν ή όχι ο χώρος θα αντικατασταθεί με ένα δεύτερο ηχείο, αμφισβητείται.

deep blue 03

Το concept του Hajek για το iPhone 7 Plus φανερώνει μια διπλή κάμερα με ένα ενιαίο περίβλημα.

deep blue 04

Περιμένουμε το νέο iPhone 7 τον Σεπτέμβριο, ώστε να λύσουμε όλες τις απορίες μας για το αν πράγματι θα εμφανιστεί ένα νέο χρώμα και αν αυτό θα είναι το deep blue, όπως απεικονίζεται στις φωτογραφίες.

deep blue 05

Πριν από έναν χρόνο, όταν περιμέναμε την άφιξη του iPhone 6s, είχαν ήδη ξεκινήσει οι φήμες για ένα άλλο καινούριο χρώμα, το Rose Gold. Η πραγματικότητα τις επιβεβαίωσε και το Rose Gold, αν και, αρχικά, έγινε «μήλο της έριδος», αγαπήθηκε από πολλές γυναίκες αλλά και άντρες, fans της Apple.

Νωρίτερα, τον Ιανουάριο και πριν την κυκλοφορία του iPhone SE, είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι έρχονται κι άλλα χρώματα, όπως το Hot Pink ή το Bright Pink, που όμως δεν βγήκε αληθινή.

Διαβάστε επίσης: «Rose Gold, το χρώμα της έριδος»

Οι concept photos και γενικά τα concept iPhones μας κάνουν να ονειρευόμαστε και μειώνουν τη χρονική απόσταση μέχρι την επίσημη κυκλοφορία της νέας συσκευής.

Από mirelen

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status