Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η φήμη για την OLED touch bar του νέου Macbook μετατράπηκε σε ένα εκπληκτικό 3D concept

Η φήμη για την OLED touch bar του νέου Macbook μετατράπηκε σε ένα εκπληκτικό 3D concept
ired.gr

Δείτε μια πολύ όμορφη ιδέα για την OLED touch bar του νέου MacBook.

Ο Martin Hajek έχει το συνήθειο να δημιουργεί υπέρ-ρεαλιστικές τρισδιάστατες παρουσιάσεις φημολογούμενων gadgets ή άλλων ωραίων τεχνολογικών ιδεών και η τελευταία του παρουσίαση είναι χάρμα οφθαλμών. Αναπαράγοντας την φημολογούμενη OLED touch bar που θα είναι τμήμα του επόμενου MacBook Pro, ο Hajek φαντάστηκε ένα λάπτοπ που πλησιάζει ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στις iOS συσκευές της Apple.

macbook concept 01

Η touch bar στο δημιούργημα του Hajek μπορεί να αναλάβει τις λειτουργίες των διαφόρων status bar του MacBook, να δείχνει την πρόοδο ενός κατεβάσματος, να είναι ελεγκτής πολυμέσων και ακόμη να λειτουργεί σαν απεικόνιση για τη Siri. Και αν η παλιά σειρά των function keys και των άλλων ειδικών πλήκτρων εξακολουθεί να σας χρειάζεται μπορεί να σας την παρέχει κι αυτήν επίσης. Τίποτε από αυτά βέβαια δεν είναι γεγονός, αλλά δεν βλέπουμε το λόγο γιατί να μην γίνει πραγματικότητα από την Apple ή και από τους ανταγωνιστές της.

macbook concept 02

Τα πληκτρολόγια των μοντέρνων λάπτοπ είναι πολύ λεπτά με σχεδόν μηδενικές διαδρομές κατά το πάτημα. Μια touch bar λοιπόν που κάποτε θα ήταν κάπως αταίριαστη, σήμερα θα πήγαινε γάντι δίπλα στα μοντέρνα πληκτρολόγια που έχουν περισσότερο αίσθηση αφής. Εφόσον θα έχει μόνο βοηθητικές λειτουργίες και καθήκοντα, η OLED touch bar θα μπορούσε πιθανότατα να θεωρηθεί ένα πολύ πρωτότυπο και καθόλου ενοχλητικό χαρακτηριστικό.

Εικόνα 2

Δείτε ακόμη: Νέο MacBook Pro: οι πρώτες φωτογραφίες έκαναν την εμφάνισή τους 

από Elichord

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status