Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σύγκριση των iPhone SE iPhone 6s Plus και iPhone 6s - Ποιο είναι ταχύτερο;

Σύγκριση των iPhone SE iPhone 6s Plus και iPhone 6s - Ποιο είναι ταχύτερο;
ired.gr

Και ακόμη όλα τα μοντέλα iPhone που έβγαλε ποτέ η Apple.

Ένα από τα πιο κατανοητά και επεξηγηματικά τεστ ταχύτητας που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, παρουσιάστηκε στο YouTube. Μας δείχνει σε μια προοπτική βάθους δεκαετίας όλα τα iPhone που έφτιαξε μέχρι τώρα η Apple. Και μάλιστα δείχνει ότι το νέο iPhone SE οδηγεί την κούρσα.

Στην τελευταία έκδοση των τεστ ταχύτητας που κάνει η EverythingApplePro, συνέκρινε όλες τις εννέα γενιές: iPhone SE, 6s Plus, 6s, 6 Plus, 6, 5S, 5C, 5, 4S, 4, 3Gs, 3G και 2G.

Στην πρώτη δοκιμή, το iPhone SE χυμάει μπροστά και ξεπερνάει όλα τα υπόλοιπα. Όλα τα iPhone ήταν συνδεδεμένα σε USB και περίμεναν το πάτημα του "On".

Από πίσω, κολλητά σχεδόν, ακολούθησαν τα 6s Plus και 6s καθώς έφτασε στην γραμμή του τέρματος, δηλαδή στη «home screen». Όπως καταλαβαίνετε, τελευταίο και ασθμαίνον έφτασε το iPhone 4s (iOS 9 βλέπετε).

Στη συνέχεια τα 13 iPhone έπρεπε να τρέξουν ένα τεστ του στο GeekBench. Τα iPhone 2G και 3G χρειάστηκε να τρέξουν μια παλιότερη έκδοση του GeekBench, όμως

Το iPhone SE ήταν και πάλι ο ξεκάθαρος νικητής του τεστ. Όμως ξεπεράστηκε ελαφρά από τα 6s και 6s Plus στο Wi-Fi τεστ που ακολούθησε. Στο τεστ HTML 5 & Browsing, όλες οι συσκευές που έτρεχαν το iOS 9 ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση. Παρόμοια όλες οι συσκευές από το iPhone 5 και άνω φόρτωσαν την εφαρμογή της κάμερας ταυτόχρονα.


Άλλα τεστ περιλάμβαναν την ισχύ εξόδου του μεγαφώνου, τη θέρμανση κατά τη χρήση και την ποιότητα της κάμερας. Το iPhone SE συνέχισε να κατέχει την πρώτη θέση και να ξεχωρίζει σε όλα.

Το τεστ ήταν περισσότερο μια επίδειξη των δυνατοτήτων του iPhone SE που έχει τον ίδιο επεξεργαστή και συνεπεξεργαστή με τα iPhone 6s και 6s Plus. Αυτό θα πρέπει να δίνει ικανοποίηση στους έχοντες ή σε όσους ζαχαρώνουν το νέο μοντελάκι της Apple των 4 ιντσών.

Με την οικογένεια iPhone να γίνεται 10 χρονών τον Ιανουάριο του 2017, το τεστ δείχνει μια πλήρη εικόνα του πόσο πολύ προχώρησε η γραμμή των iPhone από τότε μέχρι σήμερα, παρόλο που μερικές φορές φαίνεται σαν να γίνονται μικρά βήματα κάθε φορά.

Παρακολούθηστε το video:

Δείτε ακόμη: Τα τεστ αντοχής για iPhone 6s και 6s Plus δείχνουν εντυπωσιακά 

από Elichord

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status