Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέο MacBook Pro: οι πρώτες φωτογραφίες έκαναν την εμφάνισή τους

Νέο MacBook Pro: οι πρώτες φωτογραφίες έκαναν την εμφάνισή τους
ired.gr

Νέα διαρροή δείχνει 4 θύρες USB-C και χώρο για OLED οθόνη πλήκτρων λειτουργίας

Σας είχαμε ενημερώσει πρόσφατα για την είδηση που είχε προκύψει σχετικά με το επερχόμενο, ανα-σχεδιασμένο MacBook Pro της Apple. Μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό άρθρο μας εδώ 

Όπως όλα δείχνουν, οι φήμες αυτές ευσταθούν και η Apple τελικά θα αναβαθμίσει το δημοφιλές laptop της. Το Cult of Mac, το οποίο αποτελεί μία εγκυρότατη πηγή, προέβη στη δημοσίευση φωτογραφιών από το σασί του MacBook Pro και με βάση αυτές, θα υπάρχουν τέσσερις θύρες USB-C, οι οποίες θα αντικαταστήσουν τις παλιές, USB 3 θύρες. Ευτυχώς, η Apple δεν επέλεξε να συμπεριλάβει μόνο μία θύρα USB, όπως - ατυχώς - έκανε στο “απλό” MacBook.

Σχετικά με τα χαρακτηριστικά των θυρών USB-C, μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά από το σχετικό άρθρο μας εδώ αλλά και το μεταγενέστερο κείμενό μας, εδώ 

Οι θύρες USB-C έχουν μοιραστεί στα δύο άκρα της συσκευής και επίσης μπορούμε να διακρίνουμε την είσοδο των ακουστικών. Η συσκευή δείχνει να είναι λίγο πιο λεπτή από αυτή του τρέχοντος μοντέλου και στις άκρες του πληκτρολογίου συναντάμε τις δύο οπές των ηχείων της.

macbook rumors 01

Επίσης, από τις εικόνες μπορούμε να διακρίνουμε τον “χώρο” στο επάνω μέρος του πληκτρολογίου, ο οποίος έχει μείνει κενός / διαθέσιμος, με σκοπό προφανώς στο συγκεκριμένο σημείο να προστεθεί το OLED panel για τα πλήκτρα ειδικών λειτουργιών. Θα ήθελα πολύ αυτό το OLED panel να μην επιβαρύνει την μπαταρία του MacBook, τουλάχιστον όχι σε ενοχλητικό βαθμό. Κατά τα άλλα, εφόσον η Apple μπήκε σε αυτή τη διαδικασία, θεωρώ ως δεδομένο πως κάτι πρωτότυπο θα έχει να μας παρουσιάσει. Σχεδόν αποκλείω την πιθανότητα να προστέθηκε ολόκληρο πάνελ για να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά από τα function keys.

Είμαι πολύ ανυπόμονος για την κυκλοφορία του νέου MacBook Pro. Μπορεί η εταιρία από το Cupertino να μην σκοπεύει να μας εντυπωσιάσει φέτος με τον σχεδιασμό του νέου iPhone, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχει σταματήσει να καινοτομεί, εξελίσσοντας διαρκώς τα περισσότερα από τα προϊόντα που μας προσφέρει. Το WWDC εξάλλου πλησιάζει και αναμένεται άκρως ενδιαφέρον!

από Kostthem

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status